Video: Zakaj, kdaj in kako pošiljati newsletter?

Jul 7, 2011
Jul 7, 2011

E-mail marketing je zelo pomemben del marketinga podjetij, ki ne želijo zgolj privabljati kupcev, temveč tudi z njimi ustvarjati dolgoročen odnos in jih tako motivirati za ponoven nakup. Kdaj je pravi trenutek za pošiljanje e-novic, kako urejati bazo e-mail naslovov itd. Več si lahko ogledate v videu.

[youtube width=”600″ height=”486″]https://www.youtube.com/watch?v=JgovOV7IM3U?hd=1[/youtube]

 
Naj vam predstavimo 8 nasvetov, kako lahko vaše e-mail marketing kampanje naredite uspešne.
1) Redno pošiljanje
To je mogoče že kar samoumevno. Vendar kljub temu, je redna komunikacija z vašimi potencialnimi strankami vaše najboljše izhodišče, da povečate svojo prodajno možnost. Moj nasvet je, da pošiljate e-mail med enkrat na teden do enkrat na mesec. Če pošiljate vaše e-maile manj pogosto kot enkrat na mesec, vaše podjetje ne bo redno v malih sivih celicah vaših potencialnih strank. Torej, se vaše potencialne stranke ne bodo spomnile na vas, ko bodo potrebovale izdelek ali storitev, ki jo ponujate. Če boste pošiljali e-mail kampanje se precej lahko zgodi, da boste obremenjevali potencialno stranko z vašimi e-maili. Tako boste zbudili negativna čustva in se raje ne bodo odločili za nakup pri vas ob izkazani potrebi.
2) Ponudite koristno vsebino potencialnim strankam.
Naj vaše e-mail kampanje ne govorijo o vas, vašem podjetju ali zaposlenih, temveč o vaših strankah, njihovih problemih, rešitvah, izzivih. Naj bo vaša potencialna stranka v središču vašega pisanja. Kako boste vedeli, ali vaš e-mail vsebuje koristne vsebine? Če menite, da bodo bralci želeli posredovati vaš e-mail svojim kolegom ali prijateljem zaradi koristnih vsebin, ki jih ponujate…. potem ste zmagali. 😉
Iz videa boste izvedeli še:
3. Kako segmentirati vašo bazo e-mail naslovov?
4. Kako izbrati klic k akciji, ki je zelo pomemben za večjo konverzijo potencialnih kupcev? 5. Kako pripraviti vsebine vnaprej?
6. Kako uporabiti koristno vsebino večkrat?
7. Kaj si o vas mislijo vaši bralci? in
8. Kako oblikovati e-maile tako, da bodo prijazni tudi pametnim telefonom?
Za vse to in še več, vas vabimo, da si ogledate video.
Lep pozdrav!
Helena Felc

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.