To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Video: Zakaj, kdaj in kako pošiljati newsletter?

E-mail marketing je zelo pomemben del marketinga podjetij, ki ne želijo zgolj privabljati kupcev, temveč tudi z njimi ustvarjati dolgoročen odnos in jih tako motivirati za ponoven nakup. Kdaj je pravi trenutek za pošiljanje e-novic, kako urejati bazo e-mail naslovov itd. Več si lahko ogledate v videu.

[youtube width=”600″ height=”486″]https://www.youtube.com/watch?v=JgovOV7IM3U?hd=1[/youtube]

 

Naj vam predstavimo 8 nasvetov, kako lahko vaše e-mail marketing kampanje naredite uspešne.

1) Redno pošiljanje
To je mogoče že kar samoumevno. Vendar kljub temu, je redna komunikacija z vašimi potencialnimi strankami vaše najboljše izhodišče, da povečate svojo prodajno možnost. Moj nasvet je, da pošiljate e-mail med enkrat na teden do enkrat na mesec. Če pošiljate vaše e-maile manj pogosto kot enkrat na mesec, vaše podjetje ne bo redno v malih sivih celicah vaših potencialnih strank. Torej, se vaše potencialne stranke ne bodo spomnile na vas, ko bodo potrebovale izdelek ali storitev, ki jo ponujate. Če boste pošiljali e-mail kampanje se precej lahko zgodi, da boste obremenjevali potencialno stranko z vašimi e-maili. Tako boste zbudili negativna čustva in se raje ne bodo odločili za nakup pri vas ob izkazani potrebi.

2) Ponudite koristno vsebino potencialnim strankam.
Naj vaše e-mail kampanje ne govorijo o vas, vašem podjetju ali zaposlenih, temveč o vaših strankah, njihovih problemih, rešitvah, izzivih. Naj bo vaša potencialna stranka v središču vašega pisanja. Kako boste vedeli, ali vaš e-mail vsebuje koristne vsebine? Če menite, da bodo bralci želeli posredovati vaš e-mail svojim kolegom ali prijateljem zaradi koristnih vsebin, ki jih ponujate…. potem ste zmagali. 😉

Iz videa boste izvedeli še:
3. Kako segmentirati vašo bazo e-mail naslovov?
4. Kako izbrati klic k akciji, ki je zelo pomemben za večjo konverzijo potencialnih kupcev? 5. Kako pripraviti vsebine vnaprej?
6. Kako uporabiti koristno vsebino večkrat?
7. Kaj si o vas mislijo vaši bralci? in
8. Kako oblikovati e-maile tako, da bodo prijazni tudi pametnim telefonom?

Za vse to in še več, vas vabimo, da si ogledate video.

Lep pozdrav!

Helena Felc

Copyright © 2020 Spletnik . Vse pravice pridržane