Vtičniki za družbene medije

Mar 1, 2011
Mar 1, 2011

Vtičniki (plugin-i) za družbene medije vam omogočajo, da naredite spletno stran bolj interaktivno. Obiskovalci vaše spletne strani bodo videli, ali so njihovi prijatelji vsebino označili kot všečno, komentirali, delili na različnih spletnih straneh. Vsi spodaj predstavljeni vtičniki so Facebook dodatki in so posebej oblikovani za deljenje in širjenje informacij in mnenj Facebook uporabnikov.

Gumb všeč
Gumb Všeč ali Like uporabnikom omogoča, da delijo spletno stran na njihovih osebnih profilih zgolj z enim klikom. Tako se vest o vaši spletni strani hitreje širi in je na pogled vsem prijateljem osebe.

Gumb všeč
Gumb Všeč ali Like uporabnikom omogoča, da delijo spletno stran na njihovih osebnih profilih zgolj z enim klikom. Tako se vest o vaši spletni strani hitreje širi in je na pogled vsem prijateljem osebe.

Facebooklike

Prikaz aktivnosti
Prikazuje aktivnosti uporabnikov, prijateljev in fanov. Izvedeli boste, kaj počnejo na strani, kaj jim je všeč in kaj komentirajo. Posledično se gostota komentarjev dvigne.
prikaz aktivnosti
Priporočila
Vtičnik priporočil ponuja uporabnikom predloge spletnih strani, ki vam bodo mogoče všeč. Razširili boste spekter spremljanih Facebook strani.
Priporočila
Like Box
Tako imenovani Like Box omogoča uporabnikom, da kliknejo gumb Všeč oziroma Like in spremlja aktivnosti fanov z vaše strani. Posledično motivirate obiskovalce, da postanejo povezani z vami tudi na Facebook-u in spremljajo komunikacijo.
likebox
Gumb za vpis
Gumb za vpis ali po angleško tudi Login button omogoča prikaz profilnih slik vsem prijateljev obiskovalcu, ki so se že vpisali v vašo stran. Poleg tega omogoča tudi vpis vsem, ki niso obiskovalci.
fb login
Registracija
Registracija vam omogoča vpis uporabnikov v vašo spletno stran s pomočjo lastnega Facebook računa. Verjetnost, da uporabniki pozabijo dostopne podatke do strani so posledično veliko manjši. Sami pa hitreje pridobite podatke potencialnih strank.
registracija
Facepile
Vtičnik Facepile prikazuje Facebook profilne fotografije uporabnikov, ki so vašo Facebook stran označili kot všečno ali so se v stran vpisali. Vizualni element, ki bo popestril vašo spletno stran in dvignil interaktivnost.
facepile
Komentarji
Vtičnik komentarji omogoča obiskovalcem vaše spletne strani, da komentirajo vsebine na spletni strani vpisani v Facebook. Njihovi komentarji se posledično prikažejo tudi na njihovem zidu. Njihova angažiranost vodi do večje prepoznavnosti, interaktivnosti in posledično prodaje.
komentarji
Prenos v živo
Vtičnik prenos v živo, t.i. live stream omogoča vašim uporabnikom, da delijo aktivnosti in komentarje v času aktivnosti ter pospeši interaktivno komuniciranje v času dogodkov.
prenos v zivo
Niste povsem prepričani, kateri vtičnik je primeren za vašo spletno stran, za vaše fane in obiskovalce spletnih strani? Obrnite se na nas in z vašim poznavanjem strank ter našim znanjem bomo skupaj našli rešitev pisano na kožo vsem.
Helena Felc
Spletnik marketing

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.