Zakaj izbrati shop123 za izdelavo spletne trgovine?

Jan 27, 2014

Razmišljate, da bi postavili novo spletno trgovino ali prenovili obstoječo? Potem ste ob pravem času na pravem mestu. Naše shop123 spletne trgovine so narejene na platformiMagento, ki je ena najbolj razširjenih platform na katerih stojijo spletne trgovine po celem svetu! In zakaj je ta platforma tako priljubljena? Razlogov je več.

 
1. Prilagodljiv dizajn
zakaj izbrati shop123 za izdelavo spletne trgovineMagento omogoča izdelavo profesionalnega dizajna, da bo vaša spletna trgovina čim bolj privlačna za obiskovalce in da bo njihova uporabniška izkušnja čim bolj prijetna ter enostavna. Bistvo dizajna in same strukture spletne trgovine je v tem, da iz čim več obiskovalcev naredi kupce.
2. Možnost elementov za trženje
Spletna trgovina na platformi Magento vam omogoča, da nanjo dodajate bannerje, popuste in ostale promocijske elemente ter klice k akcijam. Dobra spletna trgovina je namreč tista, ki vsebuje čim več klicev k akciji, ki obiskovalca spodbudijo k nakupu. Če ne ob prvem obisku pa sigurno ob drugem ali tretjem. Vse te elemente lahko hitro in enostavno (brez znanja programiranja) dodate sami. Kadarkoli.
3. Prodaja različnih produktov
Ne glede na to kakšen produkt prodajate, vam spletna trgovina to omogoča. Naj gre za zahtevne produkte z več atributi (barva, velikost…) ali enostavne. Produkte lahko razdelite v različne skupine, glede na značilnosti, ki jih skupina ima.
4. Enostavno brskanje
Platforma Magento obiskovalcu omogoča, da po različnih kriterijih brska po vaši trgovini. Produkte lahko razdeli glede na ceno, ime, lastnosti… Vse le za to, da se čim več obiskovalcev spremeni v kupce.
5. Brskalnikom prijazna trgovina
Sama administracija trgovine je zasnovana tako, da lahko sami dodajate meta opise, sami kreirate URL naslove, naslove strani in podstrani. Razvoj platforme je šel celo tako daleč, da se vam zemljevid strani kreira samodejno!
Če si želite izvedeti še več o najbolj razširjeni platformi za izdelavo spletne trgovine, nas kontaktirajte! Naši svetovalci vam bodo svetovali kako boste najhitreje lahko pričeli poslovati na spletu. Oddajte neobvezujoče vprašanje še danes!
 
Andreja Ogrinc
 

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.