V Sloveniji obstaja velika konkurenca med ponudniki izdelave spletnih strani. Menimo, da vam lahko ponudimo visoko kvaliteto, nizke cene in predvsem veliko mero pomoči pri izoblikovanju vaše spletne strani v učinkovito prodajno orodje. Oglejte si naše prednosti pred konkurenco. 

1. Nizka cena – Pri izdelavi uporabljamo orodje Spletnik, ki nam omogoča, da spletno stran izdelamo hitro in učinkovito. Zato je lastna cena spletne strani tudi mnogo nižja, kot je ponavadi za enako kvaliteto.

2. Hitra izdelava –  Držimo se principa “prvi noter – prvi ven”, ker mislimo, da mora vsak naš naročnik dobiti tisto kar plača. Če se nam zgodi, da vam spletne strani ne uspemo dostaviti v roku 14 dni, lahko zahtevate povračilo denarja, brez kakršnekoli debate.

3. Visoka kvaliteta – Več kot 200 dizajnov, med katerimi lahko izbirate, zadovolji tudi zelo zahtevnega uporabnika. Vsak od dizajnov ima svoje lastnosti in funkcionalnosti. Od osnovnih do najbolj kompleksnih.

4. Bogata tehnična podpora – Opravka imate s strokovnjaki iz področja interneta. Naš cilj je, da kvalitetno nastopite s svojo spletno stranjo. To pa še ni vse, svetujemo vam tudi, kako optimizirati spletno stran, kako jo urejati in kako jo bolje uporabiti kot spletno prodajno orodje. Torej se na nas lahko zanesete od štarta do cilja.

5. Izkušnje in kredibilnost – Orodje Spletnik danes uporablja že preko 33.000 ljudi po vsem svetu pod imenom “Sitekreator”. V Sloveniji smo orodje predstavili pred nekaj meseci in presenečeni smo, ker nam z vsakim dnem zaupa vse več in več novih naročnikov. Vedo namreč, da je pri nas rešljiv, tudi najmanjši problem.

6. Široka paleta izbire – Na izbiro imate veliko različnih dizajnov. Od osnovnih do tistih s katerimi delate karkoli želite. Izbirate lahko med različnimi barvnimi tematikami in funkcionalnostmi. Poleg vsega lahko dodajate in odtranjujete vse interaktivne elemente, ki so navedeni kot del določenega paketa. Kar je najlepše, stran lahko sami urejujete od koderkoli in kadarkoli. Potrebujete le povezavo do interneta in brskalnik. Pri tem vam pomagajo video vodiči, najbolj pogosta vprašanja in tudi nenazadnje naša tehnična pomoč preko emaila ali preko telefona.

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.