Zakaj je potrebno spletno stran osveževati?

Jun 18, 2013
Jun 18, 2013

Spletna stran ni namenjena temu, da bi se na njej nabiral prah. Njen pravi namen se skriva v njeni prodajni naravnanosti in osveženi vsebini. Zato je prav, da tudi vi veste, kateri so tisti elementi, ki bi jih moral osveževati vsak lastnik spletne strani.
Zakaj je potrebno spletno stran osvezevatiVsebina
Vsebina na spletni stran je pomembna iz večih razlogov. V prvi vrsti vam vsebina prinaša boljše, višje pozicije med naravnimi rezultati. Več kot imate optimizirane vsebine, manj boste plačali za ceno na klik. In kar je še najbolj pomembno, osveženo vsebine je dobro imeti tudi zaradi vaših obiskovalcev. Ker bolj ko bo vaša vsebina zanimiva in sveža, več možnosti boste imeli, da se bodo vračali. In če jih prepričate prvič, ko pridejo na spletno stran, potem je prav, da jim ponudite nekaj, da se bodo z veseljem vračali.
Slike
Slike so pomemben del vsake spletne strani, saj ljudje največkrat kupujemo z očmi. In ravno zato je prav, da osvežujete tudi slikovni material na strani. K vsaki podstrani, ki ima svojo vsebino je dobro dodati galerijo slik, ki govorijo o ponudi. In te slike je smiselno dodajati, da je v galeriji vedno nekaj novega.
Brezplačni priročniki, e-revije
Prodajno naravnana spletna stran ima vedno na strani tudi kakšen »lead generator«, preko katerega lahko pridete do novih e-poštnih naslovov vaših potencialnih strank. Zato vsaj 3x do 4x na leto na stran dodajte nov priročnik ali e-revijo, ki so jo bo obiskovalec, v zameno za njegov e-poštni naslov, brezplačno prenesel. Tudi tako si boste povečali procent tistih, ki se bodo na vašo spletno stran vračali, saj bodo vedno našli nekaj novega.
Za vse to pa v prvi vrsti potrebujete dober urejevalnik spletne strani, ki vam omogoča, da vse to lahko počnete sami. Če s trenutnim niste zadovoljni, vas vabim, da za 14 dni brezplačno preizkusite našega.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.