Zakaj je urejanje s Spletnikom tako enostavno?

Dec 6, 2007


pro.gif
Profesionalni in elegantni dizajni
S Spletnikom ahko pridete do profesionalno oblikovane strani ne da bi pri tem bilo potrebno najeti podjetje za oblikovanje. Spletnik vsebuje preko 200 zelo kvalitetnih dizajnov, ki so narejeni s poudarkom na lepem izgledu in funkcionalnosti. Zelo enostavno lahko spremenite obliko ali dizajn vaše strani ne da bi pri tem kakorkoli spremenili vsebino, funkcionalnost ali integriteto.
 
nap.gif
Napredno upravljanje s teksti in slikami
Oblikovanje bogatega teksta v Spletniku je enostavno kot oblikovanje teksta v Word-u. “Oblikovalec” vsebuje funkcije s pomočjo katerih enostavno vpišete ali dodate tekst, sliko, video ali katerikoli drugi medij. Spletnikov “pametni” sistem omogoča oblikovanje vsebine na vseh vaših straneh spletne predstavitve, četudi tekst dovajate z zunanjih virov. V tem primeru ga Spletnik prilagodi trenutnemu stilu vaše spletne strani.
 
upr.gif
Upravljanje z navigacijo
Spletnik omogoča dodajanje neomejenega števila strani vaši spletni predstavitvi, enostavno oblikovanje, dodajanje, odstranjevanje in reorganizacijo navigacijskih postavk. V primeru obnavljanja vsebine, strani ohranijo originalen izgled in navigacijsko strukturo. Posebaj lahko določite strani, ki so vidne samo “članom” , ki pa jim lahko pošiljate tudi sporočila, npr. v primeru, ko Spletnik izda novo verzijo. 
 
foto.gif
Fotogalerije in upravljanje s slikami
Spletnikova slikovna galerija vam omogoča on-line prikaz slik in morebitno naročanje izdelave slik. Naložite lahko mnogo slik neposredno iz zip datoteke, medtem ko so gumbi in navigacija avtomatično že pripravljeni. Možna je velika izbira različnih pogledov galerije, tudi s pomočjo efektov v obliki predstavitve (slide show). Lahko pa dostop do izbranih slik ali videov omogočite le izbranim uporabnikom.
 
forumi.gif
Forumi in blogi
Spletnik omogoča postavitev bloga ali foruma v sklopu spletne predstavitve v parih minutah. Vzpostavite lahko forum za diskusije, kjer obiskovalci lahko komunicirajo med seboj in z vami ali pa nastavite “spletni dnevnik” za objavo novice ali mnenj. Forum in Blog model dovoljujeta nastavitev različnih dostopnih pravic za registrirane in anonimne uporabnike, izbiro moderatorjev, dodajanje komentarjev preko e-pošte, omogočanje
 
dost.gif
Dostop do datotek
S Spletnikom lahko shranite datoteke, v temu namenjenih mapah. Te mape lahko zaščitite z geslom ali pa omejite dostop do teh map samo članom
 
stevec.gif
Števec obiska
S števcem obiska, ki ga postavite kamorkoli, enostavno pridobite in prikažete informacijo o številu obiskovalcev vaše spletne strani. 
 
statistika.gif
Statistika obiska
Spletnik vsebuje integriran spletni statistični modul. Nadzorujete lahko promet na vaši spletni strani s številom klikov, imate pa tudi vpogled v statistiko, ki vam prikazuje s katerega spletnega mesta je nastal klik, ki je usmeril uporabnika na vašo spletno stran.
 
opt.gif

Optimizacija iskalnika
Spletnikove spletne strani so prilagojene iskalnikom in vsebujejo iskalnikom prijazne URL naslove. Dodate lahko tudi ključne besede, meta točke, naslove strani ali opise strani s katerimi omogočite, da bo vaše spletno mesto vidno v čimvečih iskalnikih.

 


Če želite izvedeti več o prednostih Izdelave lastne spletne strani s Spletnikom, preberite poglavitne novosti, ki jih Spletnik prinaša. Za informacije o naprednik možnostih, ki jih ponuja Spletnik pa si oglejte
lastnosti in dizajne Poslovne izdaje Spletnika.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.