Pred časom smo vam malo podrobneje predstavili LovecNaCene.si varnostni certifikat, danes pa bomo  preleteli še bistvene prednosti, ki jih ponuja certifikat, oziroma tiste njegove lastnosti, zaradi katerih ga zaradi večje varnosti morate imeti na vaši spletni strani.

  1. Kredibilnost vaše ponudbe: s pomočjo certifikata izražate svojo kredibilnost. S klikom na certifikat lahko vsak obiskovalec preveri vaše podatke, podatke o podjetju in kontaktne podatke. Na ta način omogočite potencialnim kupcem, da takoj lahko preverijo, kdo stoji na drugi strani trgovine in komu bodo zaupali svoj nakup.
  2. Zaupanje: že sama prisotnost varnostnega certifikata ima velik vpliv na izgradnjo zaupanja, tako obstoječih kot potencialnih kupcev. V tujini se take vrste certifikat uporablja že nekaj časa in že so uspeli zabeležiti večje število nakupov in obiska.
  3. Povečanje obiska: ker je vaša spletna trgovina varna, boste dokazano prejeli več obiska. Zakaj? Razlog je preprost. Ljudje lahko pred nakupom preverijo vaše podatke, počutijo se varni, saj jih ves čas nakupa spremlja varnostni certifikat.

 
Več kot očitno je, da vsaka spletna trgovina tak certifikat potrebuje. Ne glede na to, kaj prodajate ali komu prodajate. Na koncu smo vsi le kupci, ki bomo nakup opravili. In če uspete kupca pred vrati čim bolje motivirati, ga prepričati v nakup, je vaš namen dosežen.
Vsak dan se je treba boriti za košček prostora, sploh v naši majhni državi, kjer se skoraj da vsi med sabo poznamo. In glas se zato širi še hitreje. Sedaj imate super priložnost, da stopite korak naprej, korak pred konkurenco, in ste prvi, ki boste varnostni certifikat imeli.
Pišite nam na info@spletnik.si  ali pa nas pokličite na 080 33 39.
Srečno!
Andreja Ogrinc

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.