To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Zima je že! Cene smo spustili kar do -70%.

Z današnjim dnem pričenjamo z ekskluzivno novoletno akcijo, v sklopu katere smo cene spustili kar do -70%! Popusti se nanašajo na storitve med katerimi boste zagotovo našli tudi nekaj zase. Ekskluzivna akcija traja do konca decembra, tako da imate še čas, da jo dodobra izkoristite.
Namen naše novoletne akcije je, da podjetjem sedaj po še ugodnejših cenah omogočimo:

  • vzpostavitev kakovostne spletne prisotnosti,
  • pridobivanje relevantnega obiska
  • in vzpostavljanje odnosa s potencialnimi kupci.

Če torej še nimate spletne strani ali spletne trgovine, ki vašim kupcem omogoča lepo uporabniško izkušnjo in je hkrati prodajno učinkovita, je to sedaj idealna priložnost, da si jo izdelate ali prenovite.

Če imate na strani premalo obiska, ali pa je ta takšen, da takoj zapusti vašo stran, v sklopu oglaševanja na Googlu na vašo spletno stran pripeljemo takšne obiskovalce, ki jih vaša ponudba zanima. Z merjenjem in analizo pa potem sproti ugotavljamo kam usmeriti sredstva, da se vam investicija v oglaševanje povrne čim prej.

Ker prihaja čas pošiljanja e-čestitk, smo za vas pripravili paket, v sklopu katerega vam izdelamo e-čestitko v barvah vašega podjetja in jo nastavimo za pošiljanje. E-čestitko lahko pošljete vašim strankam, poslovnim partnerjem ali znancem. Če želite, jo lahko namesto vas pošljemo mi. Za pošiljanje na več kot 100 e-naslovov boste pri tem potrebovali tudi kredit, pri zakupu katerega pa vam v sklopu akcije podarjamo do 70% popusta.

Če želite na vaše produkte opozoriti tudi vašo skupnost na Facebooku in imate za njih pripravljeno nagrado ali kakšno darilce, ubijte dve muhi na en mah – izvedite nagradno igro na Facebooku, s katero lahko ne le prodate več, temveč tudi pridobite nove oboževalce oz. kontakte za vašo prodajo. Za še večji doseg lahko uporabite tudi Facebook oglaševanje.

V primeru, da načrtujete strategijo vašega spletnega marketinga za leto 2016, lahko popuste izkoristite tudi za to, da še pred januarjem poskrbite za vašo kakovostno spletno prisotnost.  

Obiščite spletno stran novoletne akcije in zgrabite svoj popust!
Novoletna akcija traja do konca decembra.
Za več vprašanj nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39 med delavniki od 8. do 17. ure.

Veliko uspeha vam želim.

Uroš Bogdanović
Direktor marketinga

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017