Izobraževanja za podjetja

Izobraževanja za podjetja

Želite izpopolniti vaše znanje o internetu in uporabi Spletnik storitev? Ali veste, da so najbolj prodajno uspešna ravno tista podjetja, ki svoje zaposlene izobražujejo oz. jim omogočajo, da pridobljena znanja še nadgrajujejo?

Redna izobraževanja so objavljena na http://spletnik.si/spletnik-akademija/

top image

Želite izobraževanje po vaši meri?

Glede na to, da se repertoar Spletnik storitev stalno veča in je za uporabo le teh potrebno imeti tudi nekaj osnovnega predznanja, smo se v podjetju Spletnik odločili, da vam ponudimo storitev dodatnih izobraževanj.

Pri nas imajo Spletnik naročniki prednost pred vsemi!

Spletnik naročniki imajo prednost in ta privilegij, da bodo ob vsaki nadgradnji oz. uvajanju novih Spletnik storitev vedno prvi, ki bodo za to slišali in od tega imeli korist, izobraževanj pa se bodo lahko udeleževali po nižji ceni.

Izobraževanje na lokaciji ali v podjetju Spletnik d.o.o.

Če želite, lahko naši strokovnjaki pridejo k vam na vašo lokacijo, ali pa se vi oglasite pri nas. Za vas bomo rezervirali našo učilnico in vam s pomočjo avdiovizualnih pripomočkov predstavili vidike, ki vas najbolj zanimajo.

Lahko izberete tudi priljubljeni način izobraževanja na daljavo, kjer se naš svetovalec z vašo pomočjo poveže na vaš računalnik in vam tako, poleg svetovanja preko telefona, pri tem tudi pokaže, kaj misli.

Teme izobraževanja, ki si jih lahko izberete

Tematiko izobraževanj lahko popolnoma prilagodimo vašim željam, uporabljanim Spletnik storitvam ali pač potrebam, ki se kažejo s pomanjkanjem znanja na področju interneta.

Naj vam naštejemo le nekaj takšnih...

  • Izdelava in urejanje spletne strani s sistemom Spletnik
  • Izdelava in urejanje spletne trgovine s sistemom Shop123.si
  • Izdelava in pošiljanje e-mail kampanj s sistemom Newsletter.si 
  • Optimizacija spletne strani za iskalnike
  • Od ideje do učinkovite spletne strani, ki prodaja!
  • Pridobivanje kupcev in gradnja odnosa s kupci, ki vam zaupajo.
  • itd...

Temo izobraževanja pa lahko določite tudi vi, zato nas za izvedbo izobraževanja za vas ali vaše zaposlene čim prej kontaktirajte.

* Izvedbo izobraževanja je potrebno naročiti najmanj 5 delovnih dni vnaprej

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.