Mobilne spletne strani

Zakaj mora biti tudi vaša spletna stran "mobilna"?

Uporaba pametnih telefonov in tablic je že zelo razširjena, zato čimprej poskrbite, da se bo vaša spletna strani tudi preko telefonov ustrezno prikazovala.

Na telefonu se navadna spletna stran prikazuje pomanjšano, ker je pač manj prostora.

Teksti so majhni, linke in gumbe težko zadaneš oz. za vsako informacijo se moraš precej "potruditi".

regular versus mobile site

Kaj to pomeni z vidika prodaje?

Če vaša spletna stran še nima mobilne različice oz. ni prilagojena za pametne telefone in tablice, s spletno stranjo prodate manj, kot bi lahko.

Mobilna spletna stran je rilagojena velikosti ekranov pametnih telefonov in so zato lahko teksti večji, gumbi večji, kupec pa hitreje najde kar potrebuje in vam odda povpraševanje.

Pomislite koliko novih povpraševanj bi lahko na ta način dobili!

Najlepše pri vsem skupaj je, da vi pri izdelavi mobilne strani ne rabite narediti praktično nič. Vsebine se vzamejo iz vaše obstoječe strani, naši uredniki in oblikovalci bodo mobilno stran naredil tako, da bodo na njej bistvene informacije in vsebine za kupca, stran pa boste imeli narejeno v največ 5ih dneh.

Mobilna stran se bo na pametnih telefonih prikazovala lepo in kupcem omogočala enostaven dostop do pomembnih informacij in hitro oddajo povpraševanja.

Ali boste lahko mobilno spletno stran sami urejali?

Seveda!

Vse spletne strani, ki jih izdelamo pri nas, so podprte z vrhunskim sistemom za urejanje, s katerim boste lahko stran urejali brez programerskega predznanja in ob pomoči izkušenih urednikov in svetovalcev.

Še enkrat – zakaj mobilna stran?

Zato ker se na mobilnem telefonu navadne strani popačeno prikazujejo in so težko berljive in zato, ker vedno več uporabnikov tudi preko telefona išče po spletnih straneh. Z mobilno stranjo boste prodali več!

Za več informacij nas lahko pokličete na 080 3339 ali nam pošljete povpraševanje.

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.