Programiranje po meri

Potrebujete rešitev po meri?

Vsi Spletnik paketi po meri že vključujejo module, ki jih je pri drugih ponudnikih potrebno dodatno programirati, npr.:

  • urejevalnik obrazcev,
  • galerije,
  • ankete,
  • novice,
  • zaščita dostopa z geslom
  • nalaganje priponk
  • socialni vtičniki

Tako za tovrstne rešitve ne boste nikogar dodatno plačevali, čakali ali ga priganjali. Vsi navedenei moduli so vključeno v naročnino in jih lahko na stran dodate kolikorat želite.

Naš urejevalnik je npr. edini, s katerim lahko izdelate poljuben obrazec ali vprašalnik, podatke shranite v podatkovno bazo, obenem stranki pošljete povratno sporočilo in vse skupaj podprete še z zahvalno stranjo in merjenjem konverzije.

Če pa želite v spletno stran vključiti še dodatne funkcionalnosti, pa vam je na voljo Spletnik ekipa izkušenih programerjev, ki se bo z veseljem prilagodila vašim željam.

Spletni razvoj

V PHP, Ruby, Javi in Flashu razvijamo vse od robustnih spletnih poslovnih aplikacij do tehnično izpopolnjenih spletnih mest z razširljivim naborom funkcionalnosti, podprtih z izjemno intuitivnimi ter zanesljivimi uredniškimi vmesniki.

Spletne aplikacije

Internet dojemamo predvsem kot okolje za vsakdanje delo, zato razvijamo spletne aplikacije ki vam pomagajo biti pri temu bolj učinkoviti s pomočjo spleta. Razvijamo vse od poslovno usmerjenih CRM sistemov za upravljanje odnosov z uporabniki, blogerskih orodij, mobilnih vmesnikov, naprednih sistemov za upravljanje z vsebinami do spletnih aplikacij, prilagojenih potrebam posamezne stranke.

Sistemi za upravljanje odnosov s strankami (CRM)

Spletnikovi CRM sistemi za upravljanje odnosov s strankami nimajo konkurence po fleksibilnosti in razširljivosti, in so kljub svoji zmogljivosti preprosti za uporabnike, tudi če so enostavni ali razširjeni z dodatnimi funkcionalnimi moduli. Končno imate možnost prenehati investirati v drage namizne sisteme in prilagajati vaše poslovne procese že izdelanim CRM rešitvam. Mi vam pomagamo načrtovati in izdelati CRM sistem, do potankosti prilagojen vašemu poslovanju. Začnite graditi odnose z vašimi potencialnimi in obstoječimi strankami že jutri.

Za več informacij nas lahko pokličete na 080 3339 ali nam pošljete povpraševanje.

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.