Spletnik

080 33 39

E-komplet za vrhunski spletni marketing

Ali merite donosnost virov obiska vaše spletne strani?

Izpolnite obrazec na desni, prenesite si svoj izvod e-kompleta, ki vsebuje praktična navodila za zbiranje podatkov, Excelove tabele za obdelavo merilnih podatkov ter Powerpoint predstavitev izsledkov vaših izračunov!

Kako vam bo komplet koristil? 
Brezplačni e-komplet, ki smo ga za vas pripravili, je močno orodje za iskanje tako šibkih točk vaših marketinških kampanj kot tudi zlatih jam, v katere se mora vaša marketinška ekipa nemudoma podati. Naučil vas bo izbrati in zajemati podatke o vaši spletni strani, zakaj so ti podatki za vas pomembni, kako jih obdelati in kako jih na koncu predstaviti na takšen način, da z njimi opišete korist marketinškega doprinosa in s tem odprete izhodišča za nadaljnje strateško planiranje.

kit landing picture

Kaj boste izvedeli?

  • Merjenje donosnosti je edini pokazatelj tega, ali so naše investicije zgrešene ali dobičkonosne!
  • Ali veste iz katerega vira pridobite največ novih kontaktov, kateri pa vam prinese največ novih strank?
  • Ali ste prepričani, da s svojimi marketinškimi investicijami ne mečete denarja skozi okno?

 Če veste kam vlagate svoj denar in ali vam to prinaša dobiček ali izgubo, veste vse kar potrebujete za uspešno investicijo. Pregled nad donosnostjo investicije v marketing je za vas ključnega pomena. Zato smo se odločili, da za vas pripravimo komplet, ki vam bo začetek v merjenje donosnosti investicije v marketing maksimalno olajšal.

Brezplačno prenesi svoj izvod e-kompleta


Izpolnite spodnji obrazec za takojšnji prenos brezplačnega e-kompleta.