Kako deluje Google oglaševanje?

Izpostavite svoje izdelke ali storitve potencialnim kupcem, ki iščejo stvari, ki jih ponujate. Plačajte pa samo takrat, ko kliknejo na vaš oglas in s tem obiščejo vaše spletno mesto ali vas pokličejo.

1

Vašo spletno stran analiziramo

Na podlagi analize vaše spletne strani ali trgovine ter vaših izdelkov ali storitev skupaj določimo ključne besede, po katerih vas na Googlu iščejo vaši potencialni kupci.

analiza konkurence3

 

2

Ustvarimo nove oglasne kampanje

Izbrane ključne besede zakupimo in za vas pripravimo vabljive spletne oglase, ki se prikazujejo na vrhu iskalnih rezultatov na Googlu in so povezani z vašo pristajalno stranjo.

 

3

Oglase prikažemo na prvi strani Googla

V primeru, da se za ključno besedo pojavi več oglasov različnih podjetji, bo na vrhu vedno oglas podjetja, ki je za zakup ključne besede pripravljen plačati največji znesek in ima obenem najbolj relavantne vsebine na spletni strani. Zato vašo kampanjo dnevno optimiziramo, jo prilagajamo razmeram (tj. zmanjšujemo oz. povišujemo ceno na klik) in na ta način poskrbimo tako za optimalno izpostavljenost vašega oglasa, kot za ekonomično porabo vaših sredstev.

placevanje na klik2

 

4

Plačate samo za klik

Ko potencialni kupec na Googlu klikne na vaš oglas, ga Google preusmeri na vašo spletno stran, vi pa plačate za klik. Prikazi oglasov so brezplačni.

 

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt