kje prikazemo vase oglase
Izpostavimo vas samo tam, kjer so vaši kupci!ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Oglašujemo vas v iskalnem omrežju

Iskalno omrežje je prvi korak vsake nakupne poti, zato je še kako pomembna izbira pravih ključnih besed. Takšnih, ki najbolj posnemajo nakupne navade vaših potencialnih kupcev.

Z oglaševanjem v iskalnem omrežju izpostavimo vaš oglas kupcem, ki v iskalnik vpišejo vašo zakupljeno ključno besedo. Takrat se na vrhu prikaže vaš oglas. Najboljše pa je, da plačate samo takrat, ko potencialni kupec klikne nanj.

iskalno omrezje2
prikazno omrezje

Oglašujemo vas v prikaznem omrežju

Prikazno omrežje je skupek več kot 2.000.000 spletnih strani in 650.000 aplikacij, preko katerih lahko dosežemo kar 90% vseh uporabnikov spleta. Poleg tekstovnih, lahko vaše izdelke ali storitve oglašujemo tudi preko slikovnih, video ali večpredstavnostnih oglasov.

Uporabnike pa targetiramo na podlagi ključnih besed, tem, interesov, demografskih značilnosti, lokacije in jezika.

Izvajamo remarketing

S ponovnim trženjem, oz. remarketingom prikažemo vaš oglasa ljudem, ki so obiskali vašo spletno stran ali trgovino, a so to zapustili, ne da bi oddali povpraševanje ali zaključili nakup. Na ta način, vaše potencialne kupce opomnimo na vas in vam tako povečamo možnost za prodajo.

remarketing2
dinamicni remarketing

Izvajamo dinamični remarketing

Z dinamičnim remarketingom, oz. ponovnim trženjem se usmerjamo k obiskovalcem vaše spletne trgovine, ki so trgovino zapustili, ko se izdelek že dodali v košarico. Po zapustitvi košarice jim prikazujemo oglase z izdelki, ki so jih dodali v košarico. Tako se obiskovalec hitreje vrne v trgovino in dokonča nakup.

Oglašujemo vas na na drugem največjem iskalniku - YouTube

YouTube je drugi največji iskalnik, katerega v Sloveniji uporablja kar 73% vseh uporabnikov spleta. Kot oglaševalska platforma omogoča natančno izbiro ciljne publike in tako premišljeno porabo vašega budgeta. Za razliko od Googla, je YouTube kot oglaševalska platforma manj zasičen in zato nekoliko cenejši, saj vam zaračuna ogled oglasa samo takrat, ko si ga ogledamo v celoti ali vsaj 30s.

youtube oglasevanje

Že vidite, kje se prikazujejo vaši oglasi in kako ljudje klikajo nanje? Super. Oglejte si še naš cenik, potem pa lahko začnemo

Skoči na cenik