Kje prikažemo oglase?

Vaše oglase prikazujemo na različnih mestih na spletu, a vedno tam, kjer se zadržujejo vaši potencialni kupci.

Oglase prikažemo na iskalnem omrežju

Oglaševanje na iskalnem omrežju Google izpostavi vaš oglas samo kupcem, ki jih vaš izdelek ali storitev zanima, hkrati pa vam omogoča nadzorovano porabo vaših sredstev, saj plačate samo takrat, ko nekdo klikne na vaš oglas.

Skupaj z vami izdelamo seznam ključnih besed, jih zakupimo in pripravimo ustrezne oglase. Ko potencialni kupec v iskalnik vpiše ključno besedo, katero smo zakupili, se mu na vrhu iskalnega omrežja prikaže vaš oglas.

oglasevanje 03

 

Izvajamo remarketing - ponovno trženje

Ponovno trženje omogoča prikazovanje vašega oglasa ljudem, ki so obiskali vaše spletno mesto, a so tega zapustili, ne da bi oddali povpraševanje ali zaključili nakup.

oglasevanje 07

 

Izvajamo dinamično ponovno trženje

Dinamično ponovno trženje je usmerjeno k obiskovalcem vaše spletne trgovine, ki so trgovino zapustili, ko se izdelek že dodali v košarico. Po zapustitvi se jim prikazujejo oglasi z izdelki, ki so jih dodali v košarico, obiskovalec pa se tako hitreje vrne v trgovino in dokonča nakup.

oglasevanje 11

 

Oglašujemo na Google prikaznem omrežju

Oglaševanje na prikaznem omrežju predstavlja priložnost, da svoj izdelek ali storitev oglašujete na spletnih straneh, ki jih vaši potencialni kupci obiskujejo. Prikazno omrežje je namreč zbirka spletnih mest kot so Gmail, YouTube, Blogger in Google Finance, na katerih se prikaže vaš oglas. Na ta način lahko povečujete prepoznavnost vašega podjetja in doseže širok nabor potencialnih kupcev, saj lahko oglase umestite tudi na točno določene spletne strani. 

 

Vaše oglase izpostavimo na YouTube-u

Pri Youtube oglaševanju točno veste komu se prikazuje vaš video in kako so ti gledalci reagirali na vaše sporočilo - ali so naredili kakšno akcijo in ste jih z videom uspeli prepričati v vašo ponudbo.

Youtube oglaševanje je merljivo in se osredotoča na učinek. Video oglas prikazujete tisti ciljni publiki, ki jih vaš produkt ali storitev dejansko zanima.

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt