google adwords oglasevanje spletnik
GOOGLE OGLAŠEVANJE

Na vašo spletno stran lahko zagotovo pripeljemo vaše potencialne stranke. V to ne dvomino, kot tudi v to ne, da se vam bo zato na vaši spletni strani povečala količina povpraševanj, klicev in nakupov.

ŽELIM PONUDBO

Dotok potencialnih kupcev V TRENUTKU          

Med tem ko vi mirmo berete besedilo na tej spletni strani, vas vaše potencialne stranke iščejo na Googlu in vi se lahko odločite, koga bodo našli - vas ali pa vašo konkurenco. Vse je odvisno od tega, na katerem mestu na Googlu se pojavite. Edini način, da v tem trenutku svojo spletno stran uvrstite med prve rezultate na Googlu, je Google oglaševanje.

Želiš, da te kupci najdejo takoj?

Vpiši svojo domeno in 3 ključne besede po katerih želiš, da te kupci najdejo, mi pa bomo raziskali trg, ti povedali koliko ljudi vsak mesec išče to, kar ponujaš in na katerem mestu se trenutno nahajaš. Ob enem pa ti bomo povedali, katere ključne besede moraš zakupiti, da te kupci najdejo.

Borimo se za vaše kupce.
Pripeljemo jih nazaj.

Dejstvo je, da vsaj 50% ljudi, ki obišče vašo stran, to zapusti takoj. Ostalih 50% pa se za nakup ali oddajo povpraševanja ne odloči ob prvem obisku. V povprečju so potrebni kar 4 obiski vaše spletne strani, da se obiskovalec odloči za akcijo.

REMARKETING je oblika Google oglaševanja, s katerim potencialno stranko, ki je že obiskala vašo spletno stran, ponovno pripeljemo nazaj na vašo spletno stran in vam tako povečamo možnost za prodaj.

PRIPELJITE MI KUPCE
 

Bodite samo tam, kjer so vaši kupci.

Naš cilj ni, da vas izpostavimo samo na 1. mestu v iskalniku. Naš cilj je, da vaše oglase prikažemo tam, kjer so vaši kupci. Google oglaševanje pokriva vrsto različnih oblik prikazovanja vaših oglaosv in višja uvsrtitev v iskalniku je samo eden od teh. Glede na vaše potrebe in želje, bomo vaš produkt oz. storitev prikazali tudi v obliki slikovnega ali video oglasa.

Prikazali ga bomo znotraj Google Display omrežja, to so strani kot so recimo Žurnal, Salomon oglanik, najdi.si ... in na teh, ter drugih straneh bomo izpostavili vaš oglas.

Kaj se zgodi, če povežemo vse oblike Google oglaševanja v celoto?

V kolikor želite vaš vložek v Google oglaševanje izkoristiti maksimalno, potem je kombinacija vseh oblik Google oglasov neizogibna. Če ste človeka pripeljali na spletno stran in se ta takoj ne odloči za nakup, mu morate z oglasi slediti tudi po drugih spletnih straneh toliko časa, da ta ponovno obišče vašo spletno stran. Večkrat kot jo obišče, večje so vaše možnosti za prodajo. Ob tem pa ne pozabimo na ljudi, ki bi imeli vaš produkt, pa vas v tem trenutku ne iščejo preko iskalnika. V tem primeru so slikovni in video oglasi kot nalašč za vas, saj prikazujejo vaš produkt tudi takrat, ko ga ljudje ne iščejo.

USMERITE KUPCE NA MOJO STRAN
 

fotograd4

"S podjetjem Spletnik sodelujemo zadnjih nekaj let. Z njihovo pomočjo smo na novo postavili spletno trgovino ter sistematizirali in optimizirali naše spletno pojavljanje in oglaševanje. V današnjem tekmovalnem času je nujno, da vsak počne tisto, kar res zna in to za nas počne ekipa Spletnika. Vsaka komunikacija z Aleksandrom in Nušo je skrajno operativna, zlasti pa je dragoceno, da imata res pregled in lahko predlagata rešitve, ki se jih sam ne bi nikoli domislil. Do potankosti poznata svoje področje, obenem pa vse te ideje v kratkem času realizirata zaradi uigrane ekipe v ozadju. Skratka, Spletnik je zanesljiv partner, njihove usluge pa vredne vložka."

Andrej Peršin, Foto Grad

 

Google oglaševanje

od 299

+DDV
  • pripravimo prodajno učinkovite oglase
  • naredimo analizo trga in izdelamo seznam ključnih besed
  • kampanijo optimiziramo
  • poročamo o trendih iskanja in aktivnostih konkurentov
  • izvajamo remarketing - ponovno trženje
  • vzpostavimo merjenje preko orodja Google Analytics
  • imate osebnega svetovalca za načrtovanje oglasnih kampanj
  • nudimo priporočila za sezonsko izvajanje oglaševanja

Ne gre se samo za povečan obisk vaše spletne strani. Gre se za vašo prodajo na spletu.
Ne gre se za 299€. Gre se za 300 novih potencialnih kupcev.

Prepusti Google oglaševanje strokovnjakom in pošlji povpraševanje za povečanje prodaje.

Povpraševanje za Google

This is your form description. Click here to edit.