Cenik Google AdWords oglaševanja

Cenik Google oglaševanja

 

Google oglaševanje

od 299

+DDV
  • pripravimo prodajno učinkovite oglase
  • naredimo analizo trga in izdelamo seznam ključnih besed
  • kampanijo optimiziramo
  • poročamo o trendih iskanja in aktivnostih konkurentov
  • izvajamo remarketing - ponovno trženje
  • vzpostavimo merjenje preko orodja Google Analytics
  • imate osebnega svetovalca za načrtovanje oglasnih kampanj
  • nudimo priporočila za sezonsko izvajanje oglaševanja

Ponosni smo na naše naročnike

S podjetjem Spletnik sodelujemo zadnjih nekaj let. Z njihovo pomočjo smo na novo postavili spletno trgovino ter sistematizirali in optimizirali naše spletno pojavljanje in oglaševanje. V današnjem tekmovalnem času je nujno, da vsak počne tisto, kar res zna in to za nas počne ekipa Spletnika. Vsaka komunikacija z Aleksandrom in Nušo je skrajno operativna, zlasti pa je dragoceno, da imata res pregled in lahko predlagata rešitve, ki se jih sam ne bi nikoli domislil. Do potankosti poznata svoje področje, obenem pa vse te ideje v kratkem času realizirata zaradi uigrane ekipe v ozadju. Skratka, Spletnik je zanesljiv partner, njihove usluge pa vredne vložka. .

Andrej Peršin, Foto Grad

S Spletnikom smo začeli sodelovati pred kratkim in o njih lahko rečem le najboljše. Izpostavil bi predvsem odličen odzivni čas in pripravljenost na reševanje "problemov". Priskočili so nam na pomoč, ko se nam je pri pripravi materiala zanjo kje zataknilo. Sodelovanje nadaljujemo na oglaševanju in optimizaciji. Spet lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Odlična je tudi spletna platforma za spremljanje dogajanja in informativna poročila o našem spletnem nastopu. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa na spletu.

Jan Žakelj, Žak d.o.o

S Spletnikom sodelujemo že dlje časa in zelo smo zadovoljni, ker res dobro poznajo svoje delo in so super odzivni. Ker so nam že prvotno stran naredili pri Spletniku, smo se seveda tudi za prilagoditev v mobile responsive design obrnili nanje. Projekt je potekal tekoče in hitro, kljub temu da smo stran prenavljali v poletnem času dopustov in ni jim bilo težko odgovarjati na mnoga, morda tudi nesmiselna, vprašanja. Rezultat je prav tako odličen – simple, clean in lepo, kot smo hoteli.

Maša Pirnar, MDS IT d.o.o

 

 

PREBERI VSE IZJAVE