Izjave zadovoljnih uporabnikov

 

Kaj pravijo naše stranke?

 

 

Za sodelovanje sem se odločil zaradi preteklih izkušenj. Izdelali ste nam že kar nekaj spletnih strani in trgovin. Glavna prednost, ki jo izpostavljam je pomoč. Vedno ko sem jo potreboval, mi jo je nekdo ponudil. Da o čudovitem izgledu spletne trgovine sploh ne govorim.

Miha, Pivovarna Mister

Pivovarna Mister


 

 

Vsekakor je Spletnik upravičil zaupanje. Prenova spletne strani za Maraton Franja je bila učinkovita, in likovno všečna, stran pa bo, o tem sem prepričana, dobro služila svojemu namenu in potrebam naročnika.

Sodelovanje s Spletnikom je blio zelo korektno, upoštevali ste predloge in spoštovali roke. Priporočila vas bom tudi drugim.

Maja Oven, BTC

Maraton Franja


 

 

Z izdelavo spletne strani kolesarke.si smo zelo zadovoljni. Celoten projekt smo izpeljali korektno in profesionalno, stran je bila postavljena v relativno kratkem času, je zelo enostavna za uporabo, zaradi tega smo lahko zelo ažurni. Pri Spletniku pa se tudi zelo hitro odzovejo na pomoč kadar jo potrebujemo.

Urša Pintar, KD ROG

kolesarke.si


 

 

V podjetju Celeia d.o.o. PE Celje smo v letošnjem letu obnovili spletno stran. Naša odločitev za izbor podjetja Spletnik, se je izkazala za odlično potezo, saj smo poleg všečne, odzivne in tudi sicer prijazne spletne strani, pridobili še veliko več. Na enem mestu lahko spremljamo obiskanost strani, zanimanje za naše storitve in enostavno dodajamo ali spreminjamo vsebino. Hvaležni smo tudi za nasvete o spletnem trženju, o trendu v predstavitvi vsebine in o zelo hitri in učinkoviti podpori.

Tone Ojsteršek, CELEIA d.o.o., PE Celje

celeia.si


 

 

Za podjetje Spletnik smo se odločili zaradi ogromno infomartivnega materiala, ki je na voljo na spletni strani. S samo promocijo smo začeli z izdelavo spletne strani pri podjetju Spletnik, kjer je podpora zelo hitra in učinkovita. Pred tem smo sicer imeli spletno stran, ki pa ni bila prilagojena sodobnim iskalnikom, ni bila odzivna. Spletna stran je pregledna in ima veliko vsebine, poleg tega pa omogoča tudi spletne nakupe. Od kar imamo spletno stran pri podjetju Spletnik se je povečala maloprodaja in hkrati tudi število novih strank.
Podjetje Spletnik bi vsekakor priporočil tako poslovnim partnerjem, znancem in prijateljem.

Lovro, Inol d.o.o.

inol.si


 

 

Spoštovani,

vedno znova me presenetite. Ob zadnji tehnični podpori sem mislila, da moje minute tečejo počasneje kot vaše in vaša odzivnost me je znova presenetila. Popravki so bili narejeni tako hitro, da sploh nisem uspela preveriti v naši spletni trgovini. Spletna trgovina je zelo lepo narejena, pregledna in enostavna za uporabnika in administratotja.
Vse pohvale celotni ekipi, odlični ste, odzivni, ažurni, prijazni in ustrežljivi ter neskončno potrpežljivi.

Darija


 

 

Spoštovana g. Goran in g. Robi Iz vsega srca se Vama zahvaljujem za izredno lepo, moderno, napredno spletno stran. Vesel sem, da sem izbral vas, kajti sodelovanje z vami je profesionalno in prijetno. Imate tudi dober program za samo urejanje, še malo pa bom lahko skoraj vse urejal sam. Pošljite mi račun, da vam plačam še ostali znesek in pričnite mi pošiljati mesečno naročnino. Ostanite še tako enkratni sodelavci, vaše pozitivne, strokovne reference bom širil med ljudi.

Andrej Berlec


 

 

Sem eden tistih, ki se je izdelave spletne strani polotil sam. Odločitev za to je bila Spletnikova predstavitev dobrega editorskega programa, ki je enostaven, razumljiv in zelo prilagojen uporabniku. Obširne pomoči, ki je sicer na voljo na spletnih straneh Spletnika, sem zaradi omenjenega malo potreboval. Občasno sem jih poklical po telefonu in so mi prijazno svetovali kako naprej. Špica !

Rajko Kerin


 

 

Sem zadovoljen s storitvemi Spletnik. Spletna stran je lična, izdelana v dogovorjenem roku. Sam sem lahko vnesel vsebine, vnesel slike, priloge v pdf, sam jo obnavljam. Spletnik deluje.

Bojan Regvar


 

 

Vsekakor smo zadovoljni z vašim orodjem, zelo smo zadovoljni z vašo ekipo, ki je vedno na razpolago in potrpežljivo ter hitro rešuje naše zahteve. Naša nova spletna stran je resnično povsem čisto nekaj drugega kot prejšnja in smo z njo zelo zadovoljni. Tudi naše stranke so jo pohvalile kar nam zelo veliko pomeni.

Barbara Šarić


 

 

Orodje spletne trgovine se mi zdi uporabno. Vnašanje artiklov vzame nekaj časa. Praksa pa bo pokazala še svoje. Nimam zaenkrat še nobenih izkušenj tako, da ne morem primerjati.
Ekipa je krasna. Kar sem potrebovala, ste vedno hitro in korektno rešili. Posebej pa moram pohvaliti prijaznost in uslužnost gospoda Benjamina Vindiša. Lahko rečem, da sem imela veliko različnih ponudnikov za spletno trgovino. Vendar me je gospod Vindiš na nevsiljiv in strokoven način v to prepričal, da sem se na koncu odločila za vas.
S spletno trgovino sem zadovoljna, moram pa še biti pridna in še vnesti izdelke.

Mojca Gradišnik


 

 

Orodje za spletno trgovino je izjemno preprosto in prijazno za uporabnika. Kljub pomankanju izkušenj pri uporabi oradja za spletno trgovino se nam je cel koncept zdel izjemno preprost in praktičen za uporabo.
Za ekipo Spletnika smo izredno zadovoljni, saj so nam ponudili izjemno kakovostno in profesionalno pomoč pri samem projektu.
Z našo spletno trgovino smo zelo zadovoljni. Sam koncept postavitve spletne trgovine in pomoč ekipe Spletnika nam je omogočilo hitre in enostavne rešitve.

Damir Unić,

RUMENA SOBA, D.O.O.


 

 

Še enkrat se vam zahvaljujem za postavitev spletne strani. Z njo sem zelo zadovoljen, tudi obiskovalci so mi potrdili, da je stran zelo pregledna in vsebuje informacije, ki jih pričakujejo. Ekipo Spletnik s katero sem sodeloval lahko pohvalim, saj se je dalo z njimi vse dogovoriti in brez večjih težav in komplikacij je bila stran v relativno kratkem času tudi postavljena. Orodje Spletnik je enostavno za uporabo in mi omogoča, da lahko hitro vnesem potrebne informacije na spletno stran. S spletno stranjo sem resnično zadovoljen, sedaj moram samo še povečati njeno obiskanost in prepoznavnost.

Jan Gričar


 

 

Z vašim delom smo bili izredno zadovoljni, sploh s profesionalnim pristopom, ter pripravljenostjo in odzivnostjo med celotnim postopkom izdelave spletne strani. Naša nova sran je zelo profesionalno izdelana ter je dosegla vsa naša pričakovanja. Prav tako lahko samo pohvalimo vašo ekipo, saj se je v vsakem trenutku trudila, da nam pomaga pri naših željah.

Odvetnik Mag.Bogomir Horvat


 

 

Orodje spletnik ponuja veliko funkcij in dokaj preprosto uporabniško izkušnjo. Za naše potrebe več kot zadovoljivo orodje.
Ekipo Spletnik odlikuje Profesionalen odnos, hitra odzivnost pri projektu pa so upoštevali vse naše želje. Sem brez pripomb.
Sama spletna stran pa je lepa, odzivna izraža bistvo.

Luka Koprivnikar,

INDATA D.O.O.


 

 

Med iskanjem novega ponudnika za izdelavo spletnih strani smo naleteli na Spletnika. Njihova profesionalnost, natančnost, prijaznost in ustrežljivost nas je prepričala. Našo podobo so na spletu predstavili še boljše kot smo si želeli. Zagotovo bi Spletnika izbrali še enkrat.

Mag. Ivan Simič,

Direktor Skupine Simič & partnerji


 

 

Po temeljitem pregledu idej različnih ponudnikov smo se odločili, da postavitev nove spletne strani zaupamo ekipi Spletnika. Zakaj? Zdeli so se nam najbolj profesionalni, najbolj oblikovno všečni in obljubili so nam najboljšo optimizacijo strani. Vse to nam je bilo izredno pomembno, glede na to, da smo izvozniki in mora naša spletna stran pravilno delovati po vsem svetu. In res deluje, saj pohvale prihajajo od vsepovsod. Zadovoljni smo, ker lahko sami spreminjamo določene vsebine, dodajamo izdelke ter vnašamo novice, pri tem moram izpostaviti prijaznost in hitro odzivnost zaposlenih pri Spletniku Upam, da bo njihova strokovnost ostala na tem nivoju, da bomo lahko sodelovali tudi v prihodnje.

SIBO G. d.o.o.

sibo-group.eu


 

 

Beseda Spletnik nas spremlja že vrsto let in je naša stalna popotnica, s katero se srečujemo vsakodnevno. Začetki segajo tja v začetek ustanovitve firme Spletnik, ko smo potrebovali novo spletno stran za prodajo rezervnih delov. Kot vsakdo, smo tudi mi iskali najbolj optimalno rešitev med ceno in kvaliteto. Bolj kot na najnižjo ceno, smo iskali ponudnika, ki je imel za seboj ekipo, ki ni odvisna od prehlada enega člena v verigi, ki je zanesljiva in na voljo takrat, ko je treba reševati težave, ki nikoli ne počivajo. Obljube prvega sestanka so obrodile sadove. Nastala je nova spletna stran, nad katero je bedela ekipa Spletnika. Te dni končujemo izdelavo že četrte spletne strani, v pripravi je tudi peta. Veliko je ponudnikov, ki znajo izdelati spletno stran, vendar obenem malo, ki toliko let držijo visok nivo tako kvalitetnega servisiranja, ki je pogoj, da spletna stran služi svojemu namenu. Prodaji.

Marko Hrovat,

Mizarstvo Hrovat


 

 

S Spletnikom sodelujemo že vrsto let, omogočili so nam, da smo vidni in dosegljivi vsem ljubiteljem kolesarstva. Prav tako so zaradi njihovega truda z nami zadovoljni naši sponzorji, ki iščejo nevsiljivo metodo dostopa do kupcev. Priporočam sodelovanje z njimi, saj vam prihranijo čas in povečajo prepoznavnost.

Miro Miškulin,

Kolesarski klub Radenska Rog


 

 

Z ekipo spletnik sem zelo zadovoljen.  Po tem ko smo dorekli vse podrobnosti so prenovo spletne strani opravili zelo hitro, kvalitetno in profesionalno. Vse moje zahteve in želje so bile izpolnjene in s prenovo sem zelo zadovoljen.

Pohištveno mizarstvo Damjan Hočevar s.p.

mizarstvohocevar.si


 

 

Po tehtnem premisleku sem se odločila, da našo spletno stran naredi Spletnik. Všeč mi je, da lahko v vsakem trenutku na spletno stran kaj dodam, spremenim.

Osebje je zelo prijazno, zna prisluhniti in svetovati. Moram še povedati, da so zelo vztrajni in da imamo zaradi tega sedaj spletno stran. Naš časovni vložek je bil samo 15 min. Res pohvalno.

Mojca Smole Kramar, MARINOKS GEA D.O.O.

marinoksgea.si


 

 

V mislih se mi je začela porajati ideja, da malo spremenim svojo spletno stran, saj je bila že malce dotrajana(5let). Na internetu naletim na akcijo"izdelava spletne strani", pošljem povpraševanje in naslednji dan prejmem telefonski klic. Predstavi se mi go.Vesna iz Spletnika. Pogovorili sva se o tem, kaj jaz želim,kaj mi ona predlaga in kaj hitro prišle do zaključkov.
Zadeve naprej so tekle tako kot sva se dogovorili. Tudi z sodelovanjem g.Robija sem bila zelo zadovoljna ,saj se je potrudil, da mi ugodi vsem mojim zahtevam. Poslala sem mu svoje predloge, upošteval jih je, kolikor je bilo to možno in smiselno, kar pa ni bilo mi je predlagal in razložil svoje stališče.
S končnim rezultatom sem izredno zadovoljna-tako s samo stranjo, kakor tudi z enostavnim načinom upravljanja, kajti svojo spletno stran lahko upravljam popolnoma sama, z lahkoto, čeprav nisem veliki računalniški mojster.

Dragica Polak s.p.

svetovanje-vedezevanje.si


 

 

Želja po novi spletni strani je bila že zelo dolga. Želeli smo pregledno, moderno in enostavno stran za urejanje. Spletnik nam je ponudil vse to. Delo je potekalo hitro in brez zapletov. V vsakem trenutku se vidi, da so vešči svojega dela in znajo prisluhnit potrebam strank. Zelo sem zadovoljen z njihovim delom.

Boštjan Novak, Trgoaktiv d.o.o.

trgoaktiv.si


 

 

Z zadovoljstvom sporočamo, da je bilo sodelovanje z vami prijetno, enostavno in stroškovno učinkovito. Upamo, da bo tako tudi v bodoče !

Branko Ogorevc

novafinra.com


 

Ko sem ustanavljala podjetje za spletno prodajo sem iskala podjetje za izdelavo spletne strani. Imela sem več ponudnikov, na podlagi predračuna, prijaznosti in ustrežljivosti sem se odločila za Spletnik. Z svojo odločitvijo sem zadovoljna, ker so zaposleni na Spletniku prijazni in ustrežljivi, spletna stran je bila narejena v dogovorjenem času.

Seveda so se ob izdelavi spletne strani pojavile tudi nekatere težave, ki pa so jih zaposleni na moje zadovoljstvo hitro rešili. Prav tako težave, ki se pojavljajo sproti hitro rešijo.

S storitvami Spletnika sem zadovoljna.

Ivana Kovšca s.p.


 

Spletnik je oglaševalsko kampanjo Google Adwords za našo spletno stran zasnoval profesionalno in učinkovito.

Všeč mi je, da upravitelji kampanjo spremljajo aktivno in jo samodejno izboljšujejo, tako se mi ne rabimo ukvarjat s podrobnostmi (npr. kaj je smiselno oglaševat in kaj ne).

Poleg oglaševalske kampanje nam redno svetujejo pri izbiri ustreznih oglaševanih besed, prav tako nam podajajo nasvete o izboljšavah same spletne strani.

Podpora je hitra in učinkovita. Želene spremembe v kampanji so izvedene hitro.

Menim da je profesionalni (in pravilni) pristop tako kot na ostalih področjih, tudi pri Google oglaševanju zelo pomemben. Na začetku naše poti se na področje Google oglaševanja nismo spoznali in smo se sprva mislili s tem ukvarjati sami. Po temeljitem premisleku, smo se raje odločili za Spletnik, kar se je izkazalo za dobro določitev.

 

Na spletu je ogromno ponudnikov podobnih storitev. Z izbiro Spletnika smo zelo zadovoljni in bi ga priporočali tudi ostalim.

Jurij Kališnik s.p.


 

Sodelovanje s Spletnikom  je prijetna izkušnja. Pomagali so nam optimizirati spletno stran, nam svetovali pri izbiri ključnih besed ter izdelavi oglasov. Njihova odzivnost in pripravljenost za sodelovanje bi lahko bila vzor za marsikatero podjetje.

Tomaž Pevec, AL-DI s.p.


 

 

Vaše orodje "spletnik" je zelo enostavno za uporabo tako laikom,kot tudi ostalim.

Resnično je lahko upravljati z njim, to je moje mnenje kot nestrokovnjaka na tem področju.

Res preprosto in učinkovito.

Ekipa Spletnika pa je pozorno prisluhnila mojim željam in zelo profesionalno so izdelali spletno stran, kot sem si jo sam delno zamislil in jo z svojim znanjem dopolnili.

Nova spletna stran se mi zdi zelo dobra in menim,da bo všeč tudi ostalim morebitnim kupcem naših storitev.

Janez Gradišek TERFAS d.o.o.

fasaderstvo-terfas.si


 

 

Z podjetjem Spletnik smo zelo zadovoljni, saj smo skupaj izpeljali odličen projekt izdelave spletne strani. Poleg ugodne cene, so vsi sodelujoči iz podjetja izredno prijazni, strokovni in dostopni za vsakršna vprašanja in pomoč.

Še posebej pohvale vredno se nam zdijo vsi nasveti, ki smo jih prejeli, za boljšo predstavitev spletne strani in marketinga, ki v tem času pomeni bistvo.

Spletna stran je narejena točno po naših željah in predstavah in odlično predstavlja naše podjetje.

Orodje za upravljanje spletne strani je precej enostavno za uporabo, četudi se pojavi kakšno vprašanje pa vemo, da nam bodo z veseljem pomagali.  

Mateja Fabjan, Lomax d.o.o.

lomax.si


 

 

''Tudi jaz bi imel svojo spletno stran'' – kako se to lepo sliši. Vendar pa v praksi marsikomu tako zelo daleč. Skoraj nedosegljivo. Ampak, saj nimam časa da bi se še s tem ukvarjal …

Tako je bilo tudi pri nas. Na našo srečo, pa sem enkrat poklical na Spletnik (njihovo reklamo sem videl na jumbo plakatu) kjer so mi lepo razložili vse kar me je v danem trenutku zanimalo. In tako je tudi ostalo. Potem pa je prišel dan ko so me iz Spletnika poklicali z vprašanjem če kaj razmišljam naprej o projektu o katerem smo se pogovarjali. Seveda sem moral odgovoriti ''da nimam časa''…. in postavili smo nov rok kdaj se zopet slišimo. Tako se je zgodilo kar nekajkrat, oni so se držali dogovora in me ob dogovorjenem terminu vedno poklicali, jaz pa seveda vedno z istim odgovorom ''še nisem imel časa''.

Potem pa se je že tudi meni zdelo nekorektno do njih in smo se na moj predlog dogovorili, da mi pošljejo ponudbo za izdelavo spletne strani, da jo bomo mi plačali, potem pa se bomo že ''lažje prisilili'' k realizaciji. Tako se je to začelo.

Od samega začetka so vsa dela potekala resnično skladno z dogovorom, na Spletniku so v celoti upoštevali naše želje in nam vedno posredovali tudi njihove predloge. Z največjim veseljem sedaj okrog pošiljam linke do naše spletne strani katera je v zaključni fazi. Še nekaj dodelav in potem bo stran gotova. No ja, gotova ne bo nikoli, ker se vedno rojevajo nove ideje kaj bi bilo še dobro dodati, spremeniti, ….

Moj predlog za vsakogar kdor se odloča da bi imel svojo spletno stran je, naj se odloči za sodelovanje z izkušeno ekipo, kajti le tako mu bo prihranjeno kar precej časa in sivih las. In še, kadar nekaj ne gre takoj in enostavno, ne izgubljajte časa. Pokličite na njihov info telefon kjer vam bodo pomagali ter vam prihranili čas.

Sam osebno sem vesel da smo se odločili za sodelovanje z Spletnikom in vem, da nas v prihodnje čaka še mnogo dela. Spletna stran je in mora biti živa. Pripeljati jo je treba od ''otroštva'' do njene ''odraslosti in zaposlitve''. Da bo enkrat delala za nas in namesto nas. Šele takrat bo naša naloga končana in nam bo naša spletna stran resnično lahko pomagala pri našem delu. To pa je tudi bil naš namen.

Enoma d.o.o.

enoma.si


 

Z orodjem spletnik smo zelo zadovoljni. Že ob samem pregledu vaše strani (ko smo se še odločali o najemu vaših storitev) smo takoj prejeli osnovne informacije, na podlagi katerih smo se lahko hitro in v celoti odločili za Vas. Stran je izredno pregledna in nudi vse potrebne informacije za lažjo odločitev.

Ekipa spletnik, s katero smo sodelovali, je z eno besedo odlična. Že tako takoj ob prvem kontaktu smo ugotovili, da smo se pravilno odločili, kajti takoj smo prejeli vse osnovne začetne informacije in se tudi takoj dogovorili za informativni sestanek. Internetna stran je bila izdelana izredno hitro (prej kakor je rok izdelave objavljen na vaši strani). Oblikovana je bila povsem po naših željah in veliko so nam pomenili tudi nasveti vaših sodelavcev glede oblikovanja in izgleda strani. Spletna stran je skratka izdelana povsem po naših pričakovanjih.

Kot že povedano naša nova internetna stran je izdelana po vseh pričakovanjih in je točno to kar smo želeli. 


Skratka še enkrat hvala za vašo hitro odzivnost, korektnost in pričakovano odlično izdelavo.

Pravična odškodnina, d.o.o.,

pravicnaodskodnina.si


 

 

Spletnik sem izbral zaradi ugodne cene storitve. Kot največjo prednost bi izpostavil enostavnost urejanja internetne strani.

Odkar imam novo spletno stran si stranke lahko ogledajo naše izdelke kar na strani in se lažje odločijo o nakupu. S podporo sem zelo zadovoljen, saj so mi do sedaj še vedno uspešno rešili vsa vprašanja.

Spletnik bi priporočal tudi svojim prijateljem in poslovnim partnerjem.

Goran Krpač,

pergolaing.si


 

 

Na Spletnik sem naletela prek svetovnega spleta. Privabila me je konkurenčna ponudba in prijazen odziv zaposlenih. Pri nastajanju nove spletne strani pa imam pripombo na lenobo mladih ustvarjalcev, ki mi niso hoteli ponuditi različnih variant, ki sem jih želela, ampak so vztrajali pri svojem - enem predlogu. To pa ni poslovno. Ko sem želela manjšo spremembo (svetlejšo barvno podlago), sem jo morala tudi doplačati, sicer ne bi bilo nič. Kot prednost pa navajam možnost soustvarjanja in spreminjanja spletnih strani prek Spletnega servisa. Za naše podjetje se ni nič posebnega zgodilo, razen mojega zadovoljstva, da je družba predstavljena v drugačni luči. Vsebina je žal moj prispevek, ki pa je bil že kritiziran, vendar jaz drugače ne znam oziroma se bolj ne potrudim. Pri vsebini spletnih strani mi tudi Spletnik ne more pomagati, ker zagotavlja tehnično podporo. Podpora je prijazna za spreminjanje teksta, oblike pa ne moremo spreminjati. Spletnik bi priporočila s pripombo, da morajo biti v fazi priprave in pogajanj bolj zahtevni.

Vislava Potočnik Ratio, d.o.o.

http://www.ratio.si


 

 

Bile so ideja, želja in volja. Nisem pa imela ne znanja, ne pravega “partnerja” s katerim bi vse to uresničila. Našla sem SPLETNIK, ali pa je on našel mene. Brez njihove podpore, že pri sami ideji in kasneje izvedbi, bi morda že obupala. Ali ne bi vztrajala. Od prvega sestanka verjamemo drug v drugega. Niti za hipec nisem pomislila, da nam skupaj ne bi uspelo. Kot popolnega laika, so me naučili več, kot sem sploh lahko mislila, da bom kdaj znala. Nisem tehnično podkovana, vendar je ekipa potrpela z mano. Zahvaljujem se jim za odgovore na moja “čudna” vprašanja, za potrpežljivost, za pomoč, ker so mi res stali ob strani in čisto do konca z mano izvedli moj idejni projekt. Spletna stran je presežek, je čudovita stvaritev, ki bo mnogim spremenila pogled in poglobila razumevanje.

Sandra Kocijančič

www.motnje-hranjenja.si


 

 

Spletnik sem izbral predvsem zaradi sporočilno jasnih in nazornih referenčnih spletnih strani. Kot največjo prednost Spletnik spletne strani/trgovine bi izpostavil prepoznavno ime in dobre izdelke. Ko sem dobil Spletnik spletno stran sem postal prepoznaven. Nazorno sem lahko predstavil obseg mojih storitev potencialnim kupcem pa tudi širše. Podpora Spletnika je ažurna in učinkovita. Spletnik bi priporočil tudi svojim znancem in prijateljem.

http://www.gradbenistvo-inzeniring.si


 

 

Res se mi zelo redko zgodi, da slučajno naletim ravno na pravo stvar. No, to se mi je zgodilo prav pri Spletniku, saj sem jih čisto slučajno našla na spletu. Šele potem, ko sem z njimi že pričela sodelovati, sem pravzaprav ugotovila, kako odlični so na svojem področju, kako sem zelo zadela pravega izdelovalca moje nove spletne strani. Šele kasneje sem po njihovih referencah ugotovila, da nisem sama, pač pa da so drugi že pred mano ugotovili njihovo odličnost. Res so dobri in se jim iskreno zahvaljujem za njihovo strokovno, hitro in odlično sodelovnje in pomoč. Vsekakor PRIPOROČAM !!!

http://www.parasol-boba.eu


 

 

Spletna stran, ki jo je izdelalo podjetje Spletnik, je lepa in funkcionalna. Orodje je lahko za uporabo. Barve so lepe, tople in radožive. Smo zadovoljni.

Eko-hostel Križevci pri Ljutomeru

http://eko-hostel.si


 

 

Pri podjetju Spletnik so nam poslali ponudbo z natančnimi navodili kako pripraviti svojo spletno stran za oglaševanje ter nampomagali in nas usmerjali, kako naj bi izdelali spletno stran, da bo naše oglaševanje učinkovitejše. Opozorili so nas tudi, da moramo spletno stran ves čas osveževati in spreminjati ključne besede, da bomo vedno med prvimi na oglaševalnih straneh. Zadovoljni smo tudi s podporo, saj so ves čas na razpolago za svetovanje. Spletnik bi priporočili vsakomur, ki bi želel učinkovito oglaševati.

Miran Škalič

http://www.apartma-moravci.si


 

 

Spletnik smo izbrali, ker smo prejeli odlično pripravljeno ponudbo, in ker smo prejeli v času do podpisa pogodbe s strani skrbnika sprotno kvalitetne odgovore na vsa zastavljena vprašanja. Izpostavil bi tudi zmogljivost in uporabnost sistema Spletnik. Glede na razloge zaradi katerih smo sami sprejeli to odločitev in vsa določila iz ponudbe in pogodbe, bi Spletnik lahko priporočili tudi našim znancem in prijateljem.

Jurij Merc

http://rewimol.si


 

 

Spletnik sem izbrala potem, ko sem bila nezadovoljna že kar z večimi ponudniki tovrstnih storitev. Odločitev se je izkazala za pravilno. Spletno stran so mi postavili po mojih željah, pri tem pa mi nenehno nudijo podporo, s katero sem zelo zadovoljna. Zelo mi je všeč, da me večkrat pokličejo in povprašajo, ali imam kakšne težave in ali potrebujem pomoč, kar kaže na to, da zelo veliko dajo na odnos s svojimi strankami. Spletnik sem že priporočila prijateljem in ga bom tudi v bodoče.

Nataša Zupanič

http://www.racunovodstvo-alina.si


 

 

Ponudnikov in izdelovalcev spletnih strani je res veliko. Glede na videz referenčnih strani, ki so po videzu v skladu z dejavnostjo uporabnika in samem designu sem izbral Spletnik d.o.o. Kontakt z njimi je kulturen in znajo prisluhniti problematiki, tako komercialisti kot tudi dizajnerji. Ključna točka izbire je tudi predstavitveni video kreacije strani, ki na logičen način predstavi uporabnikovo delo z vmesnikom. Sodelovanje Spletnikovih ..inženirjev, zaposlenih.. (designerjev in komecialistov) pri izdelavi je zgledno in potrpežljivo, četudi ima uporabnik pripombe tudi po zagonu. Nadgradnja in posodabljanje je res enostavno in po nekaj dneh vaje lahko dodajamo spremembe oz. novice v nekaj minutah. Brez zadržkov priporočam.

Vitomir Podlogar

http://www.via-digital.si


 

 

Preko Spletnika smo dobili ogromno (brezplačnih) informacij in koristnih nasvetov o urejanju spletne strani. Vsaka čast g. Larisu, ki več kot profesionalno opravlja svoje delo, tehnična podpora pa, žal, malo šepa. Take so pač moje izkušnje… Vsekakor pa bi Spletnik priporočil tudi drugim.

Franci Dovč

http://www.hipri.si


 

 

Spletnik sem izbral zaradi zelo ugodne ponudbe izdelave spletne strani , vztrajnega tržnika g. Anžeta Kokota in referenc, ki jih ima podjetje. Z vašo podporo sem zadovoljen, čeprav tehnične pomoči zaradi enostavne strani ne potrebujemo. Kadar sem potreboval odgovor na določena vprašanja sem jih tudi dobil. Vsekakor bi priporočal podjetje tudi svojim znancem.

Damjan Muhvič

http://rapid-rx.si


 

 

Radi bi pohvalili vašo ekipo. Lani ko smo vzpostavljali stran smo imeli precej dela in se nikakor nismo mogli spopasti s postavitvijo strani. Danes lahko rečem, da ste zelo prijazni in potrpežljivi z odgovori. Pa še najbolj pomembno odgovori so vedno zelo hitri in izčrpni. Orodje spletnik je tudi super orodje. Vem zato ker sem se spopadal s postavitivjo samostojne spletne strani in nikakor ni šlo. Spletnik je enostavno orodje za začetnike, morem reč prav simpatično! Orodja se hitro dodajajo in prilagajajo. Še najbolj me veseli, da mi ekipa ni dala miru. Ko sem nekako s stranjo že zaspal, ste nas poklicali in zbudili, da je le potrebno kaj narediti. In tako sem stvari dodajal in dodajal. In smo vedno bolj zadovoljni! Spletnik se splača!

Steklarstvo Ostanek

http://www.kuhinjske-obloge.si


 

 

Zelo sem zadovoljen z izdelavo spletne strani www.postri.si. Stran je presegla moja pričakovanja, prav tako pa sem zadovoljen z ekipo, ki mi je hitro in redno odgovarjala na kakršnakoli vprašanja. Spletnik bom priporočil tudi svojim kolegom.

Jaša Luka Krese

http://www.postri.si/domov.html


 

 

S podjetjem Spletnik dobro sodelujemo že nekaj let. Svoje delo opravljajo kvalitetno in profesionalno na vsakem koraku. Sledijo željam stranke in s svojim znanjem pripomorejo k uspešno izdelani ali prenovljeni spletni strani, ki je naročniku v zadovoljstvo.

Damjan Hočevar

http://www.mizarstvohocevar.si


 

 

Z ekipo Spletnik in njihovim zelo elegantnim orodjem za oblikovanje oziroma upravljanje spletne strani smo zelo zadovoljni, saj lahko na zelo enostaven in hiter način dodaš npr. nove slike, oziroma spremeniš vsebino ipd. Skratka priporočamo. Ekipa Spletnik deluje zelo ažurno in ustrežljivo, tako da jo priporočam vsakemu potencialnemu kupcu spletne strani oziroma kakšne druge storitve. Naša spletna se mi zdi zelo primerna glede na dejavnost s katero se ukvarjamo, prav tako pa je tudi zelo prilagodljiva in enostavna za nadaljnje popravke oz vnose novih vsebin in fotografij.

Lesoj d.o.o.

http://lesoj.si/


 

 

Pred kratkim ste nam izdelali novo spletno stran, s katero smo zadovoljni, prav tako tudi z ekipo Spletnika in tudi z orodjem.

Andrej Remih

http://www.eurostil.si


 

 

Z orodjem Spletnik smo zelo zadovoljni. Prav tako z ekipo Spletnik ter z njihovim korektnim in profesionalnim sodelovanjem. S spletno stranjo smo zelo zadovoljni, ker je napravljena po naših željah.

Zdravko Tomašič

http://www.saturn-maribor.com/


 

 

Spletna stran, katere izdelavo smo naročili pri podjetju Spletnik, je popolnoma zadostila našim pričakovanjem. Ekipa Spletnika je takoj razumela naše želje in oblikovni kontekst in popolnoma sledila našim željam in navodilom, hkrati pa spletno stran profesionalno in dovršeno oblikovala. Posebej gre pohvaliti prizadevnost in takojšen odziv, brez nepotrebnega zavlačevanja. Morebitne pripombe so takoj upoštevali in spletna stran je bila narejena v kratkem času, vendar ne na račun kvalitete. Na projektu je delalo več ljudi in ob vsakem času je bilo mogoče z nekom kontaktirati, z informacijami in izčrpnimi navodili so bili vedno na voljo. Definitivno bomo s podjetjem sodelovali tudi v prihodnje in ga priporočili potencialnim naročnikom.

Studio Iuris d.o.o.

http://www.studioiuris.si/


 

 

Moje izkušnje s Spletnikom so do sedaj samo pozitivne. Že od prvega stika dalje delujejo kot zelo profesionalen in dobro utečen tim strokovnjakov, vsak na svojem področju, seveda. Upoštevali in uresničili so čisto vse moje želje in nad končnim produktom - svojo popolnoma novo spletno stranjo - sem naravnost navdušena. Pri njih z lahkoto dobim čisto vse informacije in tudi težave rešujejo v roku minut ali največ ur, kar me vsakič znova prijetno preseneti. Ko pa smo že pri presenečenjih, naj dodam še kratko anekdoto: Ko sem prejela njihov račun, sem na njem opazila tudi storitev, ki ni bila predmet dogovora in pogodbe, in moja prva misel je bila: "Seveda, bilo je predobro, da bi bilo res ..." Niti na kraj pameti mi ni prišlo, da so mi dodatno storitev v bistvu podarili in da je bila nato na računu od skupnega zneska odšteta kot popust. Ko sem to odkrila, sem bila naravnost šokirana, kajti kaj takega se mi še ni zgodilo. Že res, da so mi v kakšnem podjetju kdaj že kaj podarili, vendar ne, kot da je to nekaj samo po sebi umevnega, in brez, da bi se s tem vsaj pohvalili v obliki kakšne akcije ali ugodnosti. Če na kratko povzamem, ekipa Spletnika je zagotovo presegla (in še presega) moja pričakovanja!

Irena Lah

DOTIK AROME

http://www.masaza-dotikarome.si


 

 

Želel sem novo spletno stran in izdelavo prepustil ekipi Spletnik. 3x zadovoljen: Z orodjem Spletnik, ekipo Spletnik in seveda s svojo spletno stranjo.

Zvonko Štrigl,

LIKOT

http://www.likot.si


 

 

Z izdelno spletno stranjo ter orodjem sem zadovoljen. Prav tako z delom vaše ekipe. Edina malenkost, ki je moteča, je v tem, da sem bil za enak problem, oziroma fazo izdelave kontaktiran s strani dveh ali treh vaših sodelavcev. Na vse ostalo nimam pripomb in vam želim uspešno delo v prihodnje.

Zalokar Aljoša,

Adut d.o.o.

http://www.livarna-adut.si/


 

 

Za Spletnik sem se odločila, ker ste ponujali več kot ostali. Veliko naukov o vsem v zvezi s podporo in rešitvami za spletne strani. Navodila so za nas uporabnike - laike, relativno preprosta in razumevajoča. Sicer pa pomoč na daljavo zelo dobro deluje. Menim, da sem se odločila prav in moja začetniška pričakovanja to potrjujejo. Svojo spletno stran nameravam nadgraditi, kar mi je z vašimi orodji fantastično omogočeno. Naslednji moj cilj je: uvrstiti se med prve 3 na Googlu in seveda ostati na vidnem mestu. Vem, da bomo skupaj zmogli.

Marjeta Reberšek

Skupina ptica, Marjeta Meta Reberšek s.p.

www.skupina-ptica.si


 

 

Glede na to da smo uporabniki spletnika že več kot 2 leti, smo se odločili, da z ekipo spletnika popolnoma prenovimo našo spletno stran. Spletnik nam je pripravil popolnoma novo postavitev strani s katero smo bili nadvse zadovoljni, manjše detajle ter naše specifične želje pa je zelo ustrežljiva in prijazna ekipa odpravili hitro in v skladu s našimi željami. Spletno stran smo s pomočjo preprostega spletnikovega orodja relativno hitro dokončali sami, ter jo nato z zadovoljstvom objavili na spletu.

David Sodnik

Valter d.o.o.

http://www.valter.si/main_page.html


 

 

Od uradne predstavitve moje strani je preteklo že več kot mesec dni. Obisk se počasi povečuje, vsebine pa spreminjamo na tedenski bazi. Priznati moramo, da je vaša ekipa opravila čudovito delo. Velika večina ljudi je nadpovprečno zadovoljna z mojo stranjo, zato se vam na tem mestu iskreno zahvaljujem. Z orodjem Spletnik sem zelo zadovoljen, saj lahko z njim preprosto, hitro in neboleče spreminjam vsebine na svoji strani. Mogoče bi lahko uvedli še kakšno novost, predvsem na področju dodatnega oblikovanja tekstov in vstavljanja tabel. Z ekipo Spletnik se na začetku nismo najbolje ujeli, saj smo si drugače predstavljali osnovo, vendar pa so odnosi trenutno odlični. Pohvalili bi vašo dostopnost in hitrost odziva na vprašanja in pripombe. Upam, da se bo tako sodelovanje še naprej nadaljevalo. Vse pohvale! Upam, da je moje mnenje dobrodošlo! Priznam, da vas redno priporočam naprej, saj trenutno po mojem mnenju nimate konkurence v Sloveniji. Še enkrat najlepša hvala in lep pozdrav,

David Vegelj

Dagoda, Zavarovalno zastopanje

http://www.zavarovanja-dagoda.si/


 

 

Z delom ekipe Spletnika smo zelo zadovoljni. Ekipa je izredno fokusirana na hitro in kvalitetno realizacijo projekta. Vse potrebne usmeritve so kratke, izčrpne in kvalitetne. Prenos e-pošte je bil izredno hiter in profesionalen, zaposleni prehoda skoraj niso zaznali. Vmesnik za urejanje spletnih strani je enkraten, enostaven in uporabniku nadvse prijazen. Po nekaj klikih in začetnem strahu v trenutku ugotoviš, da si postal urednik - administrator spletne strani, ki z vsakim klikom bolj nastaja všečna spletna stran. Izredno dobra cena za orodje, ki ga za ta denar dobimo. Hvala ekipi Spletnika.

Zvonko Murko

MSK d.o.o.

www.msk.si


 

 

Z orodjem Spletnik sem zadovoljen, prav tako z ekipo in spletno stranjo.

Matej Muzga

PRO-m, prašno barvanje kovin

http://www.pro-m.si


 

 

Moram povedati, da sem izjemno zadovoljen z novo spletno stranjo, ki mi jo je izdelala ekipa Spletnika, saj so se zares potrudili. Sicer sem bil mnenja, da si z njihovim orodjem lahko stran izdelam sam, zdaj pa vem, da sem se odločil pravilno in izdelavo strani prepustil strokovnjakom.

Jože Kidrič Klimair,

Klimatizacija in ogrevanje

www.klimair.net


 

 

Odlično! Super ste! Sem brez besed in pripomb. Ne bi mogli narediti boljše. Vse pohvale. Napak tudi nisem našla! Še enkrat najlepša hvala celotni ekipi Spletnik za vaš trud.

Klavdija Finec

Storitve Klavdija, čistilni servis in trgovina, d.o.o.

www.darilnica-klavdija.si


 

 

Pri podjetju SPLETNIK d.o.o. smo naročili izdelavo zelo kompleksnega in obsežnega spletnega portala www.dance-planner.com. Nalogo so izpeljali zelo strokovno in ustregli vsem našim željam, tako da sodelujemo tudi po končanem projektu.

Sašo Simić

Plesni klub Prestiž d.o.o.

www.klub-prestige.si


 

 

S Spletnikom sodelujemo že nekaj let in do sedaj so se izkazali za zaupljivo podjetje in profesionalno. Tudi pri prenovi naše spletne strani so nam pomagali s predlogi in napotki, kako jo narediti še boljšo. Všeč nam je bila tudi njihova prizadevnost, da bo vse res izgledalo dobro in tako so našo stran prilagodili tudi z designom naši celostni grafični podobi.

Nina Prebil

Vargalant d.o.o.

www.prekom.si


 

 

S spletnikovo ekipo smo bili do sedaj zadovoljni. Pokazali so visok nivo strokovnosti ter hitro odzivnost. Še posebej smo zadovoljni s prejetimi navodili ter predlogi tako glede dizajna, kot tudi same optimizacije spletne strani.

Bogomir Jalovec

B33, Bogomir Jalovec s.p.

www.moc-misli.com


 

 

Čestitam! Spletna stran www.papapes.com je objavljena. Trikrat hura zame in še enkrat tolikokrat za ekipo Spletnika. Le njim se lahko zahvalim za hitro izdelavo le-te. Posebej bi pohvalila njihov profesionalen odnos do mene, njihovo prijaznosti in pripravljenost informirati me o stvareh, zame novimi pojmi, njim pa najbrž »osnovna abeceda«. Priznam, da sem šele kasneje videla, da je na njihovi spletni strani objavljeno ogromno informacij, ki so mi bile v pomoč. Nisem si predstavljala, da je tako težko najti prave besede, ko bi človek želel predstaviti sebe in svojo dejavnost, ko pa s pregledovanjem drugih spletnih strani vse izgleda tako enostavno. Toda s pomočjo Spletnikove ekipe mi je uspelo! Z veseljem Vas priporočam svojim prijateljem in znancem, saj ste me zelo prijetno presenetili. Zadovoljna sem in prepričana, da bomo še vnaprej dobro poslovno sodelovali.

Bojka Lavrič

Založba čukec d.o.o.

www.papapes.com


 

 

Smo dinamično podjetje, ki potrebuje dinamično spletno stran, zato smo se odločili za podjetje Spletnik.si, ki nam s svojimi kvalitetnimi storitvami to tudi omogoča. Ponuja strokovno ter visoko usposobljeno ekipo ljudi, ki je poskrbela za to da, so prepoznali naše želje in potrebe ter jih upoštevali pri sami izdelavi spletne strani. Ker v podjetju imamo veliko aktivnosti, računovodske storitve, svetovanja na dinančnem in poslovnem področju, ponujamo različne seminarje, izobraževanja za poslovne partnerje, za starejše in mlajše, bomo lahko zahvaljujoč kvalitetni programski podpori, sprotno ažurirali podatke in dogodke, ter obveščali naše cenjene stranke. Hvaležni smo ekipi Spletnik-a saj so nas nam vseskozi nudili strokovno pomoč, nasvete in nas prijazno vodili do končnega cilja, internetne strani, katera nas bo uspešno predstavila širši javnosti.

Anica Horvat

FIRST d.o.o. Računovodske storitve

www.first-ms.si


 

 

Ustvarjajmo skupaj. Tako mi vidimo naše sodelovanje s Spletnikom. Resnično znajo prisluhniti stranki in upoštevati njeno izbiro. Smo podjetje, ki se ukvarja z grafično, propagandno in umetniško dejavnostjo in smo še posebej zahtevna stranka, ko je govora o samem dizajnu. Resnično želimo, da je naša internetna stran nekaj posebnega in unikatnega. Nekaj takšnega, kar ne moreš videti vsak dan. Moram reči, da nam je s skupnimi močmi to uspelo. Tudi takrat, ko je naša zahtevnost presegla meje tehnične zmogljivosti, se naše sodelovanje ne ustavilo, ampak nam je Spletnik ponudil izvedljivo dinamično različico. Zraven tega pa smo dobili še dodatno storitev brezplačno. Ekipa Spletnika je neverjetno prijazna, strokovna ter uslužna in zaradi tega bomo še naprej sodelovali z njimi.

Tevž Kresnik

Atelje Kresnik d.o.o.

www.kresnik-shop.si


 

 

Nasveti in pomoč s strani strokovnega osebja Spletnika so igrali ključno vlogo pri hitri in uspešni vzpostavitvi spletne trgovine www.e-nogavice.si. Administracijski vmesnik je uporabniku prijazen in učinkovit tako pri nalaganju novih artiklov, kot tudi pri vzdrževanju obstoječih.

Maja Dimc

Line, Neli Dimc s.p.

www.e-nogavice.si


 

 

Ekipa Spletnik d.o.o. nam je hitro, prijazno, enostavno in cenovno ugodno omogočila postavitev spletne strani. Sodelovanje z njimi toplo priporočamo!

mag. Darko Turk

ISI d.o.o.

www.isi-nepremicnine.si


 

 

Zahvaljujem se vam za tisti dan ko ste me poklicali in ponudili izdelavo spletne strani, ker sem zelo, zelo zadovoljna kako ste naredili spletno stran. Zahvaljujem se tudi za Vašo podporo in prijaznost. Vse pohvale za osebje Spletnika, res ste super.

Sinalda Brkič

Čistilni servis Luna

www.cistilniservis-luna.com


 

 

Z zelo enostavnim uporabniškim vmesnikom, ki ga ponuja Spletnik sem oblikoval privlačno internetno stran za najem apartmajev - www.seget-vranjica.com . Seveda pa mi je pri delu pomagala izkušena ekipa Spletnika. Hvala. Nam se je izplačalo.

Alenka Primožič

Avto Rešitev d.o.o.

www.seget-vranjica.com


 

 

Profesionalnost in korekten odnos sta osnova za uspešno poslovno sodelovanje. Pri Spletniku smo našli oboje.

Izgoršek Marko dir.

Mengo trade d.o.o.

www.bishe.si


 

 

Pred kratkim sem se odločila temeljito prenoviti spletno stran našega podjetja. Odločila sem se za Spletnik, ker so mi že vnaprej ponudili veliko informacij glede urejanja spletne strani. Prebrala sem navodila, prebrala sem tudi blog (ki govori o tej tematiki) in si pogledala film. Na podlagi vsega sem se prepričala, da bom v kratkem sposobna sama urejati svojo spletno stran. Tako je tudi bilo. Od začetka sem se malo lovila, ampak prijazni fantje so vedno bili na voljo po telefonu in mi pomagali rešiti mojo "težavo". Moram pohvaliti program, zelo enostaven in slikovit je. Sama nimam računalniškega znanja, s tem programom pa nimam nobenih težav, pravo veselje je delati v njem. Sedaj je moja spletna stran zaživela, v Spletniku so mi ponudili, da mi pomagajo glede optimizacije moje spletne strani za iskalnike in seveda sem ponudbo sprejela, tako, da sem prepričana, da bo naše sodelovanje dolgo in uspešno.

Vesna Petranović

Zara d.o.o.

www.vonjnarave.si


 

 

Podjetje Spletnik me je prijetno presenetilo pri izdelavi naše spletne strani. Kljub pomankljivim informacijam, ki sem jim jih posredovala in specifičnosti našega dela, so uspeli osmisliti in izdelati zelo estetsko, urejeno in učinkovito spletno stran, ki se popolnoma ujema z našo dejavnostjo. V bodoče bomo sigurno še sodelovali z njimi.

Tina Stanković,

Vicom inženiring d.o.o.

www.skin-bt.com


 

 

Vse pohvale ekipi Spletnika za ažurnost,svetovanje in profesionalen odnos. Z izvedbo spletne strani smo zelo zadovoljni, prav tako, da jo lahko urejam sami na enostaven način. Priporočamo ekipo Spletnika vsem našim poslovnim partnerjem,kot tudi Vam, ki sedaj prebirate naše izjave na teh straneh in se odločate za pravega ponudnika.

Inka Kržič

Bios Life Slovenija

www.hujsanje-bioslife.com


 

 

Pri Spletniku smo našli za zmerno ceno primerne rešitve za naše želje spletnih strani.Ekipa se je izkazala za odprte in ustrežljive pri komuniciranju. Pokazala se je večja prepoznavnost podjetja. Odkrili so nas ljudje na širšem področju, tudi v tujini. Storitve, ki jih nudimo so po predstavitvi na spletu vzbudile več zanimanja. S tem je naše delo dobilo potrditev. Zelo mi je všeč , da si spletno stran lahko urejam sam. Največjo pridobitev pa mi predstavlja predstavitev podjetja v besedi in sliki v trenutku, ko sem sogovorniku predal posetnico z internetnim naslovom. Želel bi si da je takih "predaj posetnic" več tudi v internetnem okolju - kako priti na prva mesta iskalnikov. še delamo na tem. Zahvaljujem se vam za vaš trud ob anketi in vzpodbujanje naše vidnosti.

Mitja Kolarič

Okvirija

www.okvirija.si


 

 

Smo kulturna organizacija, ki nudi ustvarjanje in predstavitve kulturnih dogodkov v okviru strokovnega spremljanja. Pomembna nam je dvostranska komunikacija in hitra informacija, ki poteka med nami in uporabniki. Z nastalo spletno stranjo smo zelo zadovoljni, saj smo z izvajalci, skupino mladih na Spletniku, hitro nasli skupen jezik. Ugodili so nam v vseh zahtevanih zeljah po funkcionalni in estetski strani, ki vabi k ogledu ljudi razlicnih generacij. Odzivi so dobri, ucinki pa ze vidni, saj nas marsikdo sedaj najde tudi na svetovni mrezi. Uporaba in vnosi niso zahtevni, ucinkovitost pa je odlicna. Torej, hvala za izdelavo, pomoc pri ucenju (jo bomo se rabili), vas bomo priporocali naprej.

Barbara Rigler

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti

www.kultura-ustvarjanja.si


 

 

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Všeč mi je, da ste zelo dostopni, kar pomeni, da ste vselej na voljo za vse informacije. Poleg tega ste izjemno hitri, prilagodljivi, natančni in vedno se držite zastavljenih rokov. Tudi sama programska oprema je odlična, kar pa je zame še pomembneje, je to, da je zelo enostavna za uporabo (sama namreč nisem računalniški mojster). Izrecno bi rada pohvalila tudi dva vaša strokovna sodelavca, to sta: Sandi Blatnik in Jaka Plesnik. Z njuno pomočjo je moja želja po lastni spletni strani postala realnost, še več, preprosto lahko rečem, da sem nad svojo spletno stranjo navdušena. Najlepše se vam zahvaljujem za vse ter vam tudi v naprej želim še veliko poslovnih uspehov.

Urška Kragolnik

CIDR LOTOS

www.lotos-kragolnik.com


 

 

Sem zelo zadovoljna, da sem se obrnila na Spletnik, kjer ste mi prisluhnili in izdelali spletno stran in logotip po mojih željah. Hvala vam za dobro opravljeno delo in se že veselim nadaljnjega sodelovanja, ko mi boste v pomoč pri dodajanju vsebin in slik. Verjamem, da bomo vsi zadovoljni s prvimi rezultati. Še enkrat hvala.

Andreja Klampfer

MAMITA, Klampfer d.o.o.

www.mamita.si


 

 

S postavitvijo spletne strani smo se ukvarjali prvič in lahko rečem, da nam je ekipa Spletnika izdatno pomagala z uporabnimi nasveti, ki so vodili do končnega izdelka. Odlikuje jih profesionalen nastop in izredno hitra odzivnost. Njihovo obvladovanje področja se kaže tudi v tem, da znajo zelo preprosto razložiti stvari, ki se zdijo na prvi pogled zelo zapletene in nerazumljive. Orodje Spletnik je uporabniku izjemno prijazno in resnično lahko prav vsak ureja svojo spletno stran, kar je danes, ko sta ažurnost in dinamičnost spletnega mesta nuja, neprecenljivo. Izjemnega pomena pa je tudi to, da te po izdelavi strani ne prepustijo samemu sebi. Po strokovni nasvet se naročnik lahko vedno obrne nanje s še tako nesmiselnim vprašanjem in vedno je odgovor podan takoj in z nasmehom. In to šteje. Čestitam ekipi Sletnika za postavitev orodja in ekipe.

Maja Čampelj

Svetovljan.si

www.svetovljan.si


 

 

Pozdravljeni! S postavitvijo spletne strani sem zadovoljna. Prav tako ste mi vedno na voljo, kadar potrebujem kakšno pomoč. Pričakujem odziv novih potencialnih strank...Lep pozdrav!

Gordana Kovačec

Prireditve GAJA

www.prireditve-gaja.si


 

 

Ekipa spletnika sodeluje z naročnikom na profesionalnem nivoju. Prisluhnili so vsem našim željam in le tako je lahko spletna stran dobila izgled kot smo si ga želeli. Velika prednost je da lahko spetno stran sami urejamo in dodajamo vsebine, vedno pa nam je ob morebitnih težavah na voljo njihova asistenca.

Gregor Klinc

RLS Oiler, Gregor Klinc s.p.

www.rls-oiler.com


 

 

Več let smo se odločali za spletno stran. Pa se je zatikalo pri denarju, pa pri oblikovanju in še marsičem. Pri Spletniku so izdelali našo spletno stran v roku, kot so obljubili, podoba strani je takšna, kakršno smo želeli, in še cenovno ugodni so. Dobili smo zelo spodobno spletno stran! Končno!

Primož Mušič

Založba Mladika

www.zalozbamladika.si


 

 

Zelo pohvalna tehnična podpora in sprotno hitro odzivanje. Spletne aplikacije so lahko razumljive in se jih je mogoče hitro naučiti. Hkrati so učinkovite in prodorne. Poslovanje se je po objavi spletne strani intenziviralo in glede na naše dosedanje izkušnje je povratni učinek zelo dober. Načrtujemo tudi multijezikovno stran in sčasoma spletno trgovino.

Milan Mašič

Projektni inženiring UNIPRO d.o.o.

www.pi-unipro.si


 

 

Pohvalno.. fantastičen izdelek, enostavno urejanje... Ker delamo s tujino je pomembno imeti kvaliteno izdelano stran, ki jo lahko pokažemo tujim poslovnim partnerjem in so na enostavne način prikazane bistvene tematike... Bistvena pridobitev je predstavitev našega podjetja tako v tujini kot na domačem tržišču in s tem posledično večja prepoznavnost podjetja.

Anka Mesec

Rece group

www.rece-group.com


 

 

O spletniku lahko povem da ima dobro tehnično podporo, ki mi vedno odgovori v res kratkem času. Hitro se opazi da gre za utečeno ekipo, pohvalno. Predvsem se pozna pri mlajših obiskovalcih, ki pogosto vprašajo po naslovu strani. Velikokrat stranke opomnim naj ko bodo doma pregledovale tudi mojo konkurenco, pogledajo še našo stran in se morda tako lažje odločile za nakup. Konkurenčnost, prepoznavnost, redne obiskovalce strani!

Avtohiša Lavrenčič

www.avtohisa-lavrencic.si


 

 

Kar nekaj časa sem iskal primerno spletno orodje, ki ponuja enostavno, vsestransko in samostojno urejanje lastnih spletnih strani. Poizkusil sem kar nekaj primerov izdelave, ki pa so bili ob najdbo SPLETNIKA v hipu pozabljeni. Posvetil sem se zanimivemu orodju in ob prijazni pomoči enkratnega osebja podjetja SPLETNIK sem uspel izdelati našemu klubu povsem novo spletno podobo. Naš klub ima kar nekajletno spletno tradicijo, a z ekipo SPLETNIKA bomo vsekakor ostali vidni in postali primeren zgled vpisa vseh športnih, pa tudi ostalih skupin na internetni globus. Priporočam SPLETNIK, ne bo vam žal. Ni ga problema, ki se ga nebi dalo rešiti s pomočjo fantov iz tega podjetja!

Mitja Miklavčič

Kmn Oplast Kobarid

www.kmn-oplastkobarid.com


 

 

Z izvedbo spletne strani smo bili zadovoljni. Gre za večjo prepoznavnost med ljudmi, čeprav smo šele na začetku in ljudje bolj malo sodelujejo v samih pogovorih ter tudi humanitarnih akcijah. Prav tako je zaenkrat še slab odziv podjetij. Kljub temu smo na ta način pridobili nekaj sponzorjev. Največja pridobitev za nas je prepoznavnost ter pridobiti ljudi, da sodelujejo v humanitarni akciji, na tak ali drugačen način.

Cvetka Vereš

Duštvo za izobraževanje, šport, zdravje, mejne vede in humanost - Butnšut

www.dobrodelnodrustvo.com


 

 

Zelo pohvalno, posebej velja omeniti to, da je možnost, ko sami dodajamo in odvzemamo vsebine, potrebno do dobra izkoristiti za dinamičnost in zaniivost naše spletne strani. S tem stran zaživi in ni le neka nepremična slika na netu. Odlična zadeva!

Matija Ferjan

Nord Team

www.nord-team.com


 

 

Odkar smo s SPLETNIKOM prenovili našo spletno stran, se je obisk povečal za več kot 100%! Vaši ekipi naj gre sama pohvala: za odlično pripravo naših strani, ažurnost, prijaznost, potrpežljivost, predvsem pa, za zelo profesionalen pristop. Veseli me, da sedaj lahko z lahkoto urejam vse spremembe na naših spletnih straneh in da se pri tem vedno lahko obrnem na ekipo SPLETNIKA!

Darja Hughes

HUGHES DESIGN+MARKETING INT.

www.design-hughes.si


 

 

Ena dobrih odločitev v poslovnem smislu je bila ta, da sem se odločil za spletno predstavitev in da sem zaupal nalogo Spletniku. Sedaj mi je veliko lažje kontaktirati kupce storitev, saj jih enostavno s svojo domeno seznanim z vsem, kar jih zanima. Strani si lahko zelo enostavno ažuriram in s tem seznanjam stranke z novitetami. Že na začetku sem zadovoljen, kaj bo šele, ko bom povsem osvojil tehniko. S Spletnikovo ekipo sem zelo zadovoljen.

Miran Nerat

Nerat biro s.p.

www.prijazninasveti.si


 

 

Po izdelavi spletne strani se je zanimanje za naša maziva zelo povečalo.Z izdelavo spletne strani sem zelo zadovoljen in jo priporočam vsem, kateri želijo enostavnejši dostop do potencialnih kupcev in povečati promet. Priznati moram , da Spletnikova ekipa odlično opravlja svoj posel .Čestitam!

Franci Jurgec

ESSO- MOBIL Franci Jurgec s.p.

www.esso-mobil.si


 

 

Dolgo smo odlašali s prenovitvijo spletne strani. S pomočjo Spletnika smo to storili v parih urah. Najbolje je to, da strani lahko sami upravljamo in jih enostavno ažuriramo. Naša stran je s pomočjo ekipe Spletnika, ki zna svetovati glede optimizacije strani, višje uvrščena v iskalnikih in tudi bolje obiskana. Spletnik je super orodje in ga priporočamo vsem, ki bi radi imeli spletno stran hitro in za zmerno ceno . Pomoč tehnične ekipe je super.

Tatjana Dobnikar

Mitax d.o.o.

www.mitax.si


 

 

Spletna stran, ki jo lahko resnično sproti urejaš in dopolnjuješ brez večjih težav. V primeru teh je pomoč takojšnja. Bravo! Verjetno še nismo izkoristili vseh priložnosti, ki jih ponuja a je že zaznati pozitivne učinke.

Peter Plahutnik

Deska d.o.o.

www.deska-trgovina.si


 

 

Rada bi vam zahvalila za vašo strokovno in moralno pomoč pri izdelave spletne strani! Vaše "orodje" je fantastično, zelo enostavno, dostopno, za menjavo info in slik, navodila za pomoč so perfektno razumljiva, tako da resvsaka čast. Vesela sem da ste med drugim vedno upoštevali moje želje, tako da je končni izdelek izgleda tako kot sem zamislila in želela. Rada bi med drugim pohvalila osebje Spletnika, ki je resnično strokovno, prijazno, vedno doseglivo in v pomoč stranke!!!

Valentina Žagar

Valentina`s magic

www.valentinasmagicmaltese.com


 

 

Dosedaj sem z storitvijo zadovoljen Pohvalil bi dizajn in razporeditev linkov Rezultat se že pozna, vendar še ne v dovolj velikem merilu. Z ekipo sem zadovoljen!

Damijan Tišljarič

Crea design

www.digitalni-tisk.net


 

 

S spletnikovo ekipo sem zelo zadovoljna. Na začetku, ko sem se še učila, so mi z veseljem priskočili na pomoč. Tudi takrat, ko sem po pomoti izbrisala nekaj podatkov, so mi vse popravili nazaj. Spletnikovo orodje je enostavno. V zelo kratkem času se ga lahko nauči uporabljati praktično vsak.

Minka Gantar

Gantar Minka s.p.

www.srecnozivljenje.com


 

 

Bila sem zelo vesela, ko sem našla Spletnik. To mi je omogočilo, da sem brez velikih težav lahko sama naredila svojo spletno stran. Kadarkoli lahko vnašam novosti in spremembe, ekipa Spletnika pa mi ob vsaki težavi takoj priskoči na pomoč. Hvala Spletnik - super ste !

Tanja Žitnik

Enjoy Design

www.wallstyle.si


 

 

Pozdravljeni! Pregledala sem stran in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Nad izgledom sem bila res prijetno presenečena. Zahvaljujem se vam za korektno in profesionalno opravljeno delo in se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami. Lep dan še naprej!

Marjana Onič

Življenje je lepo

www.zivljenjejelepo.com

 

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.