digitalna marketinska agencija
Tukaj smo, da vam pomagamo zgraditi podjetje, ki ga bodo ljudje oboževali ZAČNIMO S PROJEKTOM

Spletnik je full service digitalna marketing agencija, ki poskrbi za vse vaše potrebe na internetu – tudi za tiste, za katere še ne veste, da jih sploh imate.

Za vsako digitalno storitev imamo specializirane strokovnjake, ki skupaj poskrbijo za uresničitev vaših poslovnih sanj. Če šele začenjate v digitalnem svetu, ali pa ste napreden uporabnik z jasno zastavljenimi cilji glede vaše digitalne strategije - mi vam začrtamo pot do uspeha vašega podjetja. Magične rešitve za vse ni, zato je strategija vsake stranke oblikovana glede na njeno dejavnost, sredstva in končne cilje.

Naše storitve se začnejo z izdelavo kakovostnih in uporabnikom prijaznih odzivnih spletnih strani, ki so za dodatno varnost postavljene na naših lastnih strežnikih. Skupina certificiranih Google strokovnjakov poskrbi, da je vaša nova super stran tudi vidna – ob pravem času, na pravem mestu in pravim ljudem. Se želite na Googlu kazati tudi med prvimi naravnimi rezultati? Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo imajo rešitev tudi tu. V kolikor so vaše stranke prisotne na socialnih omrežjih, vam trdne temelje postavimo tudi tam. Pomemben je tudi stik s strankami, za kar poskrbi naš enostaven sistem učinkovitega e-mail obveščanja.

Vsaka številka je zgodba zase

About us rev2 03

2000+
uspešnih projektov

About us rev2 05

1500+
spletnih strani

400+
spletnih trgovin