Naše storitve povezujejo ideje z nepozabnimi in merljivimi spletnimi izkušnjami

Strateško do spletnega uspeha

Naš projekt se začne z odkritim pogovorom o vašem poslu, saj le tako lahko preučimo s čim se ukvarjate, v kakšni panogi se nahajte in kdo je vaša konkurenca. Ugotovimo pa tudi kaj je za vaš posel najprimernejše. Je to izdelava oz. prenova spletne strani ali trgovine in kateri kanal je najprimernejši za promocijo vašega podjetja.

Dejstvo je, da je naš glavni cilj promocija vašega posla na spletu pravim ljudem, tem bomo približali vaše podjetje, do te mere, da vam bodo zaupali, v nadaljevanju postali kupci in na koncu še promotorji vašega posla.

izberemo ciljno publiko
                                        

Izdelujemo spletna mesta, ki omogočajo rast vašega posla

Naše delo se dejansko začne z oblikovanjem in izdelavo spletne strani ali trgovine. Tega se lotimo z mislijo na vaš posel, njegovo rast in vaše uporabnike, katerim omogočimo pregledno in enostavno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Z uporabno našega CMS orodja pa spletno stran ali trgovino urejate sami. Kjerkoli in kadarkoli.

rast vasega posla

Pozornost vaših potencialnih kupcev pritegnemo s čudovitim dizajnom, ki vaše podjetje predstavi v najlepši luči in skrbno postavitvijo gumbov, ki kličejo k akciji in pospešujejo prodajo.

                                        

Poskrbimo za obisk potencialnih kupcev

Naše sodelovanje se nadaljuje v smeri pridobivanja obiskovalcev, kar je ključno za rast vašega podjetja. Svetujemo vam kateri kanal je za promocijo vašega podjetja najprimernješi.

Google AdWords oglaševanje na klik nam omogoča, da vaše podjetje v trenutku izpostavimo na prvih mestih v iskalniku, kjer lahko ujamete veliko potencialnih kupcev. To je najboljši način, za takojšnje pridobivanje novih strank in vzporedno testiranje ključnih besed, po katerih vašo spletno stran ali trgovino optimiziramo.

Zavedamo se moči, ki jih imajo družbena omrežja, zato vaše podjetje izpostavljamo tudi tam.

S Facebook oglasi povečujemo število vaših oboževalcev, jih targetiramo in vodimo na vašo spletno mesto, na ta način pa pospešujemo vašo prodajo. Vse z namenom, da vam pomagamo uspeti na spletu.

skrbimo za obisk kupcev2
                                        

Optimiziramo in vaše spletno mesto izpostavimo na prvi strani Googla

Za rast vašega podjetja so pomemba plačljiva, kot tudi organska mesta v isklaniku, zato istočasno izvajamo oglaševanje v iskalniku in optimizacijo, s katero vaše spletno mesto pripravimo za iskalnike, z namenom, da jih tej lažje in hitreje najdejo ter ocenijo. Ocena pripomore k temu, kako visoko vas iskalnik uvrsti glede na naravne zadetke.

                                        

Spremljamo vaš uspeh

Vse naše aktivnosti, ki jih za vaše podjetje izvajamo z namenom izboljšanja prodajnih rezultatov prikažemo v vaši osebni marketing nadzorni plošči, ki smo jo razvili z namenom, da svojim naročnikom ponujamo vpogled v naše delo, ob enem pa je nadzorna plošča tudi mesto preko katerega lahko dostopate in urejeate vse vaše marketing aktivnosti.

Z odprtjem Spletnik računa dostopate do marketing nadzorne plošče, kjer lahko spremljajte statistiko vaše kampanje v realnem času in reagirate, ko je potrebno. Beležite lahko koliko ljudi vas pokliče, odda povpraševanje ali opravi nakup zaradi oglasne kampanjem, ob enem pa lahko upravljate s svojo spletno stranjo ali trgovino. Hitro in enostavno :)

Spremljajte vas uspeh2

Ste pripravljeni, da skupaj začnemo s projektom?

Predstavite se, z lastnimi besedami opišite svoje želje in pričakovanja, mi pa vam bomo poslali neobvezujočo ponudbo, po meri vašega podjetja

Začnimo vaš projekt