Orodja za pospeševanje prodaje

Z mislijo na vaše podjetje razvijamo pametna orodja, ki pospešujejo prodajo in omogočajo lažjo komunikacijo z vašimi strankami.

Kupcem omogočite, da pošljejo povpraševanje

Orodje je namenjeno podjetjem, ki poslujejo brez zaloge (kot na primer nepremičninske agencije), podjetjem, ki prodajajo podjetjem (B2B - kjer se cena spreminja glede na količino) in podjetjam, ki prodajajo profesionalne izdelke (kjer je cena odvisna od specifičnih želja).

povprasevanje

 

Izdelkom dodajajte popuste

Kode za popust so učinkovito orodje za pospeševanje prodaje, pa tudi odličen način nagrajevanja zvestih kupcev in merjenja učinka oglasnih kampanj.
Izdelajte kodo za popust na izdelek, na nakup ali na strošek dostave ter jo objavite na družabnih omrežjih ali v vaših e-novicah.

popusti

 

Izpostavite izdelke

Pritegnite pozornost vašega kupca z barvnimi grafikami na produktu in z značkami povejte tisto, kar želite poudariti. Izpostavite izdelek, ki je v akciji, ali tistega, ki mu pojenja zaloga. Prikažete lahko tudi odstotek popusta, logotip proizvajalca ali kakšen drug podatek, za katerega želite, da pade kupcu v oči in ga spodbuja k nakupu. Modul vam omogoča oblikovanje elegantnih značk različnih barv in oblik, enostaven pregled in urejanje značk ter ročno in avtomatsko prikazovanje značk.

izpostavi izdelke

 

S filtri omogočite hitro iskanje

Filtri za razvrščanje po barvi, proizvajalcu, številki, velikosti, spolu omogočajo hitro iskanje in hitro nakupovanje.

filtri za hitro iskanje

 

Poleg fotoaparata mu prodajte še objektiv

Ko kupec doda v košarico izdelek, mu orodje za povezovanje izdelkov ponudi sorodne izdelek. Kot na primer, ko kupec v košarico doda fotoaparat, mu orodje ponudi še objektiv.

sorodni izdelki

 

Kupcem omogočite hitro nakupovanje                       

Z modulom Hitra blagajna kupec v enem samem koraku opravi nakup. Vsi podatki za zaključek nakupa so z modulom Hitra blagajna prikazani na eni strani, zato lahko obiskovalec takoj vidi, kaj kupuje, kakšne možnosti plačila in dostave ima ter kaj je potrebno storiti za potrditev nakupa.

hitra blagajna

 

Na blogu obveščajte o novostih

Izkoristite orodje zato, da kupce obveščate o novostih, akcijah ali pa z njimi delite uporabne nasvete in članke. Na ta način boste svoje kupce pripeljali in zadržali na vaši spletni strani, vsebine, ki jih objavite, pa vam pomagajo tudi do višijih uvrstitev v iskalnikih.

zapis na blogu

 

Kupce nagradite z darilnimi boni

Orodje omogoča, da izdelate darilni bon in ga preko elektronske pošte pošljete svojim kupcem. Lahko pa ga objavite na družabnih omrežjih.

darilni boni

 

Kupce obveščajte o akcijah s pomočjo emaila

Ste v trgovino dodali nov izdelek ali pa ste izdelku znižali ceno? Obvestite svoje kupce o novostih, ki se dogajajo v vaši trgovini s pomočjo email marketinga.

email marketing2

Z lastnimi besedami nam predstavi svoj projekt in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen.

Začnimo vaš projekt