Plačilna sredstva

Kupcem omogočite plačevanje z vsemi plačilnimi sredstvi.

Če želite tudi v vaši spletni trgovini sprejemati plačila s kreditno kartico (Mastercard, VIsa, Visa Electron), vam lahko ponudimo možnost integracije s katerim od večjih procesnih centrov za kartična plačevanja ali pa vam za sprejem plačil s kreditnimi karticami na spletno trgovino namestimo Paypal vtičnik.

Za aktivacijo kreditno kartičnega plačevanja morate:

  1. izbrati payment gateway oz. ponudnika, glede na vaše potrebe in stroške povezane s tem
  2. podpisati pogodbo z banko pri kateri imate odprt vaš TRR
  3. vzpostaviti in testirati modul/software na trgovini


Pri Spletniku ponavadi priporočamo Bankar, Nestpay (od Banke Koper) in Paypal, vendar pa na to kateri plačilni sistem je za vas najbolj primeren lahko odgovorimo šele ko razumemo vaš poslovni model. Kljub temu smo za vas pripravili primerjalno tabelo ponudnikov plačilnih sistemov z vsemi povezanimi mesečnimi stroški in provizijami.

placilna sredstva2

Za dodatno varnost poskrbimo s SSL certifikatom

Za varnejše spletno plačevanje bomo vašo spletno trgovino opremili še z SSL varnostnim certifikatom, ki zagotavlja enkripcijo med vašo trgovino in vašim kupcem, kar je dandanes že standardna praksa, ko govorimo o varnosti transakcij. Namestitev in zagon kreditnokartičnega poslovanja pa bodo opravili naši izkušeni strokovnjaki.

Moduli za kartično plačevanje so po implementaciji potrjeni še s strani naših partnerjev in sicer Abanka, NLB, Bankart, EON MegaPOS, Diners in Banka Koper, namestitev pa je opravljena v pr. 7 dneh.

ssl certifikat varnosti3

Poleg odlične kvalitete, hitre izdelave in vrhunske podpre, nas odlikujejo tudi konkurenčne cene

Oglej si cenik naših paketov