urejevalnik spletne trgovine spletnik
Po menjenju naših strank je urejevalnik spletne trgovine najpomembnejše orodje, saj omogoča, da ste pri svojem delu popolnoma samostojni. ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Obdelajte naročila

Vsa naročila v spletni trgovini se beležijo v administraciji, v kateri imate vi ali urednik jasen pregled nad tem, katera naročila so že obdelana, katera so v teku in katera povsem nova. Naročilo je zaključeno, ko se na njem zavede izdaja pošiljke in izdaja računa, v vsakem koraku obdelave naročila pa imate možnost kupcu sporočiti komentar ali ga o posamezni aktivnosti na naročilu obvestiti po elektronski pošti.

obdelava narocil
obdelava narocil

Urejajte izdelke

Dodajate in urejate lahko različne vrste izdelkov, jim določate akcijske cene, zalogo, količinske popuste, slike, kategorije in druge lastnosti, ki bodo vašim kupcem olajšale nakupno izkušnjo. Izdelkom lahko določite tudi povezane in sorodne izdelke, jih vklapljate in izklapljate, ter si za vnos izdelkov izdelate različne vnosne maske s poljubnimi polji. Izdelke lahko tudi "klonirate" in tako pospešite ročno dodajanje izdelkov, za večje obsege pa uporabite uvoz podatkov preko CSV datoteke.

Nastavljajte kategorije

Urejevalnik kategorij omogoča hiter pregled nad izdelki v posameznih kategorijah in olajša dodajanje/urejanje izdelkov v njih. V trgovini imate lahko poljubno število kategorij, združenih v skupine, "drag&drop" urejanje pa je zelo enostavno. Kategorijam lahko na enostaven način dodajate izdelke, jim dodate opis, ter določite ali so na voljo filtri za razvrščanje, kakšen je privzeti vrstni red izdelkov itn ...

kategorije
dostava

Postavljajte pogoje za dostavo

V samo nekaj klikih lahko posodobite naročilo, pošljete račun, pošljete pošiljko, dodate številko za sledenje, pregledujete poročila in še več, ter tako prihranite na času.

Osvežujte vsebino

V urejevalniku lahko urednik spreminja vse vsebine na spletni trgovini, vključno s statičnimi vsebinami v nogi, glavi, stranskih stolpcih in drugih pozicijah na spletni trgovini. Za urejanje vsebin je na voljo t.i. WYSIWYG urejevalnik s "klasičnimi" uredniškimi ikonami in možnostjo dodajanja slik, priponk, tabel ter drugih medijskih vsebin.

urejanje vsebine
kupci

Upravljajte s kupci

Poglejte kdo so vaši kupci, kaj kupujejo in koliko. V urejevalniku pa so vam na voljo tudi drugi koristni podatki, ki vam bodo pomagali bolje spoznati vaše kupce in njihove nakupovalne navade. Izvozite seznam kupcev in ga uporabite za e-mail marketing kampanje, ki dokazano povečejo dobičkonosnost (ROI) in pospešujejo prodajo.

Zdaj ko veš, kako upravljaš s spletno trgovino je čas, da izveš, kako na spletno stran pridobiti kupce

Želim kupce