Kako poteka izdelava spletne strani?

Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki je prilagojena za uporabo na katerikoli napravi in jo lahko hitro in enostavno upravljate sami.

1

Izdelava spletne strani se začne tako, da se z našim svetovalcem pogovorite o vašem poslu in vaših poslovnih ciljih, ter o vaših željah in potrebah. Hkrati pa naredimo načrt kako vaš posel najbolj ustrezno predstaviti na spletu, ter kako izdelati spletno stran, ki bo prodajno učinkovita. Rezultat pogovora je ponudba, s katero boste dobili takšno spletno stran, ki si jo želite in potrebujete.

analiza konkurence

 

2

V naslednjem koraku nam enostavno posredujete materiale (kataloge, brošure, tekste, slike, reference), ki jih želite izpostaviti na spletni strani.
Po prejemu materialov se lotimo oblikovanja sodobne in prodajno usmerjene spletne strani, ki bo vašim obiskovalcem ponujala optimalno uporabniško izkušnjo na vseh napravah.
Po morebitnih korekcijah dizajna projekt preide v fazo izdelave spletne strani in je na koncu že pripravljena na samostojno urejanje, kar omogoča naš vrhunski urejevalnik.

izdelava dizajna

 

3

Zdaj je vaša spletna stran pripravljena za objavo na spletu in za obisk potencialnih kupcev.
Ob objavi nove spletne strani se vaša zgodba o uspehu šele začne, saj vam v nadaljevanju svetujemo, kako spletno stran izpostaviti na iskalniku Google ali na družabnem omrežju Facebook oz. kateremkoli drugem kanalu, ki je najbolj primeren za vaš posel. Vzpostavimo merjenje uspešnosti vaših kampanj, tako da vam na spletno stran namestimo orodja za merjenje telefonskih klicev, merjenje obiskanosti in merjenje povpraševanj ali nakupov. Vse podatke pa vam prikažemo v vaši osebni marketinški nadzorni plošči.

programerji

 

Še nisi našel vseh odgovorov? Oglej si, kako smo pomagali podjetjem, kot je tvoje.

Oglej si naše projekte