Kdaj prenoviti spletno stran?

Po pogovoru z našimi naročniki smo ugotovili, da se večina izmed njih za prenovo spletne stran odloči takrat, ko:

Spletna stran ni prilagojena za uporabo na mobilnih napravah.

Dandanes kar 63% Slovencev uporablja mobilne naprave za brskanje po spletu, zato je nujno, da je spletna stran prilagojena mobilnim napravam in uporabniku ponuja optimalno izkušnjo na katerikoli napravi.

stran ni prilagojena za mobilne naprave

 

Spletne strani ne morem urejati sam.

S Spletnik urejevalnikom smo popolnoma poenostavili upravljanje spletne strani. Orodje  omogoča hitro in enostavno urejanje ter dodajanje novih podstrani, fotografij, video vsebin, kot tudi dodajanje in urejanje kontaktnih obrazcev.

urejevalnik spletne strani

 

Spletna stran izgleda zastarelo.

Spletna stran je vaše okno v svet. Uporabniku ponuja vpogled v to kdo ste in kaj delate, zato je nujno, da je ta oblikovana profesionalno, saj to pri obiskovalcih vzbuja občudovanje. Profesionalna spletna stran vzbuja občutek zaupanja, zato se potencialni kupci z večjim zaupanjem odločijo za oddajo povpraševanja ali nakup.

spletna stran je zastarela

 

Spletna stran se dolgo časa nalaga.

Čas nalaganja spletne strani je pomemben faktor dobre uporabniške izkušnje, kar govori dejstvo, da kar 30% ljudi spletno stran zapusti, če se ta nalaga dlje kot 3 sekunde. Čas nalaganja pa je pomemben tudi pri optimizaciji, saj Google nagrajuje spletne strani, ki so bliskovito hitre.

spletna stran se nalaga predolgo

Si pripravljen, da tvojo staro spletno stran spremenimo v prodajno mašino?

Začnimo s prenovo spletne strani