Urejevalnik spletne strani

Orodje za upravljanje spletne strani je eno izmed najbolj inovativnih orodij za upravljanje spletnih strani, saj vam omogoča, da s spletno stranjo v celoti upravljate sami.

S pomočjo našega urejevalnika boste lahko:

Urejali vsebino

Vgrajeni urejevalnik besedila je eden izmed najbolj inovativnih urejevalnikov vsebine, ki so na voljo. Uporabniku omogoča elegantno oblikovanje besedila ne glede na njegovo predznanje. Bogata knjižnica efektov pa pri obiskovalcih vzbuja in povečuje zanimanje.

urejajte vsebino

 

Ustvarili obrazce

Ustvarite spletne obrazce in pričnite z zbiranjem podatkov vaših obiskovalcev. Obrazce lahko popolnoma prilagodite potrebam vašega podjetja in si na ta način izgradite bazo kvalitetnih kontaktov.

ustvarite obrazce

 

Ustvarili foto in video galerijo

Galerija omogoča, da svoje foto in video datoteke predstavite na način, ki najbolj ustreza vam. Izbirate lahko med različnimi načini prikazovanja, kot na primer; mozaik, filmski trak, ikone ali pa se odločite za klasičen izgled svoje galerije.

galerija

 

Obiskovalce pozivali k akciji

Spremenite obiskovalce v kupce s privlačnimi gumbi, ki kličejo k akciji (CTA). Spreminjate lahko izgled, velikost in barvo svojih gumbov in na ta način pospešujete prodajo.

klic k akciji2

 

Poudarili svoje podatke

Vgrajeno orodje za izdelavo tabel vam omogoča, da svoje informacije predstavite pregledno in strukturirano. Vsaka celica tabele lahko vsebuje besedilo, sliko ali video, tako da je uporaba orodja za izdelavo tabel praktično neomejena.

ustvarite tabelo2

 

Obiskovalce obveščali o novostih

Ustvarite email marketing kampanje in svoje obiskovalce obveščajte o novostih in akcijah. Uporabite lahko vgrajene predloge, ki se skladajo z dizajnom vaše spletne strani ali trgovine ali pa izdelate popolnoma svojo. Orodje omogoča tudi pošiljanje novic z zamikom, kar predstavlja veliko prednost, če želite svojo novičko poslati ob 7ih zjutraj.

email marketing3

 

Optimizirali svoj čas

Potencialnim kupcem omogočite rezervacijo sestankov preko vaše spletne strani. Orodje omogoča podporo z e-pošto in potrditev z SMS sporočilom.

optimizirajte svoj cas

S pomočjo našega inovativnega orodja za upravljanje spletne strani imaš popoln nadzor nad svojo spletno stranjo.

Preizkusi brezplačno