Prenova spletne strani

Prenova spletne strani

Prenova spletne strani

 • je vaša stran zastarela?
 • se počasi odpira?
 • je ne morete sami urejat?
 • vam ni všeč?
 • ni prilagojena za tablice in pametne telefone?
 • ne deluje?
 • ste spremenili celostno podobo podjetja (logotip, ime, barve,...)?

 

Razlogi za prenovo spletne strani so lahko različni, a vsem je največkrat skupen "napredek" oz. nekaj narediti bolje. Čeprav je pri prenovi spletne strani ponavadi najbolj očitna sprememba v dizajnu, pa se lahko s prenovo rešijo tudi številni drugi izzivi in z njo učinkoviteje podprejo (prodajni) cilji podjetja ali organizacije.

Prenovo vaše strani zato zaupajte ekipi strokovnjakov, v kateri so poleg projektnega vodje, oblikovalca, izkušenih urednikov in sistemskih tehnikov tudi strokovnjaki za optimizacijo in oglaševanje na spletu, za urejanje spletne strani pa vam bo po prenovi na voljo vrhunski urejevalnik spletnih strani s številnimi možnostmi urejanja (obrazci, galerije, priponke, blog,..)

 

Koliko stane prenova spletne strani?

Povsem novo spletno stran z odzivnim dizajnom, urejevalnikom za samostojno urejanje in osnovno tehnično optimizacijo lahko pri nas naročite že za nekaj 100 € + DDV, obstoječi naročniki pa imajo pri prenovi spletnih strani še dodatne popuste.

Nekatera podjetja svoje spletne strani prenavljajo na vsakih nekaj let in s takrat spletno stran prilagodijo spremembam v tehnologiji, prodajnemu programu in novim poslovnim ciljem. Če z vašo spletno stranjo niste zadovoljni ali pa ta še ni izdelana v odzivni tehnologiji, si oglejte našo ponudbo, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


   

Dodatni jeziki na spletni straniDodatni jeziki na spletni strani

Spletna stran vam lahko izdelamo v poljubnem številu jezikov in pri tem prilagodimo obliko, slike, obrazce, galerije in druge vsebine spletne strani. Spletno stran z dodatnimi jeziki si izdelajte če:

 1. že poslujete s kupci iz tujine
 2. nameravate oglaševati na tujih trgih
 3. pričakujete obisk kupcev iz tujine

 

Večjezične spletne strani kupcev namreč ne „privabijo“, temveč poskrbijo za to, da je njihova uporabniška izkušnja prijetna. Kako poteka izdelava večjezične spletne strani? Najprej vam izdelamo spletno stran v osnovnem (največkrat slovenskem jeziku) in šele ko je ta povsem končana, na podlagi prevodov vsebin še vse preostale jezikovne različice. Izdelava dodatnega jezika spletne strani traja v povprečju med 7 ­ 10 delovnih dni.

Koliko stane dodatna jezikovna različica strani?

Cena izdelave dodatne jezikovne različice (brez prevoda vsebin) nikoli ne presega 50% cene izdelave osnovnega jezika in se določi na podlagi obsega in zahtevnosti sprememb spletne strani v dodatni jezik Če želite za podporo kupcem in oglaševanje vaših storitev in izdelkov v tujini izdelati spletno stran z dodatnimi jeziki, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje. Pristajalne strani za pridobivanje povpraševanj in oglaševanje na spletu Ali večina obiskovalcev vašo spletno stran zapusti brez oddanega povpraševanja?


Je vaša trenutna spletna stran neprimerna za oglaševanje in potrebna prenove?
Oglašujete vaše storitve na Googlu in bi radi dobili več povpraševanj za svoj denar?

S pristajalno spletno stranjo boste obiskovalcem izpostavili prednosti vaše ponudbe, razloge za oddajo povpraševanja in ponudili možnost hitre oddaje povpraševanja. Stopnja konverzije je s takšno spletno stranjo posledično višja, strošek na pridobljen kontakt je manjši, investicija v oglaševanje pa se bistveno prej povrne!


   

Kaj so prednosti pristajalne strani?

Kaj so prednosti pristajalne spletne strani?

 • večja učinkovitost pridobivanja povpraševanj
 • nižji stroški oglaševanja 
 • sodoben dizajn, v ospredju katerega so glavne prednosti vaše storitve ali izdelka 
 • prilagojena mobilnim napravam in tablicam 
 • popolnoma opremljena za merjenje obiska in analizo konverzij

Spletno stran v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci in programerji za vas načrtujejo in izdelajo certificirani Google strokovnjaki, ki se profesionalno ukvarjajo z vodenjem in optimizacijo Google Adwords oglasnih kampanj.

Če želite za pospeševanje prodaje in cenejše oglaševanje vaših storitev in izdelkov na spletu izdelati pristajalno spletno stran, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.