Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

 

Alemat prikazna slika2

ALEMAT

Naročnik:

ALEMAT, SELITVE IN PREVOZI

Za projekt smo naredili:
  • izdelali smo novo spletno stran
  • izvajamo Google oglaševanje

Predstavitev podjetja

Glavna dejavnost podjetja je selitveni servis, vzporedno pa se ukvarjajo še s prevozi tovora in oseb ter skladiščenjem. Specializirani so za selitve težjih bremen (klavirji, pianini, stroji, blagajne) ter umetniških del. 

Predstavitev projekta

Za podjetje smo izdelali novo spletno stran, ki podjetje predstavi v najlepši luči, obenem pa njihovim obiskovalcem nudi, da hitro najdejo potrebne informacije in s podjetjem vzpostavijo stik.

 

Vstopna stran

Vstopno stran smo zasnovali tako, da obiskovalcu takoj sporoča s čim se podjetje ukvarja, zato smo tudi izpostavili glavne storitve podjetja in jih prikazali s čudovitimi fotografijami.

Selitve so vedno stresne zato smo s predstavitvijo prednosti, ki jih podjetje ponuja želeli pregnati skrbi, ki jih imamo ko pomislimo na selitev. Obenem pa smo na enostaven način predstavili tudi potek storitve. Vse od naročanja pa do selitve.

Alemat vstopna stran

Klikabilna telefonska številka

Ker je podjetje specializirano za selitve in ker se po naših izkušnjah največ poslov v tovrstni panogi sklene preko telefonskega pogovora, smo na spletno stran namestili klikabilno telefonsko številko, število in statistiko klicev pa prikažemo v Spletnik nadzorni plošči, do katere naročnik dostopa s svojim Spletnik računom.

 

Storitvene strani

Storitvene strani smo oblikovali in izdelali tako, da smo vsako izmed storitev prikazali na svoji podstrani, kjer so zbrane vse informacije, ki jih obiskovalec potrebuje, obenem pa smo izdelali preprosto, a učinkovito menijsko strukturo, ki obiskovalcem omogča, da se hitro in enostavno premikajo po storitvenih podstraneh, tem pa dodali gumb za oddajo povpraševanja in izpostavili telefonsko številko. Vse z namenom, da obiskovalec v najkrajšem času stopi v stik s podjetjem.

alemat prevozi

 

Pogosta vprašanja

Ker so selitve stresne in v večini primerov trajajo dlje časa (če ne kar dolgo časa), smo najbolj pogosta vprašanja izpostavili na svoji podstrani in tako poskrbeli, da obiskovalci hitro in enostavno najdejo odgovore.

pogosta vprasanja alemat

 

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt