Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

 

binova prikazna slika

BI NOVA

Naročnik:

BI NOVA, zavarovalno posredništvo, d.o.o.

Za projekt smo naredili:
  • izdelali smo novo spletno stran
  • spletna stran je v večih jezikih
  • izvajamo Google oglaševanje

Predstavitev podjetja

Delovanje podjetja obsega načrtovanje in dogovarjanje vseh vrst zavarovanj, kot so premoženjska, zavarovanja voznih parkov, kavcijska zavarovanja in zavarovanja izvoznih in domačih terjatev.

Predstavitev projekta

Za podjetje smo izdelali novo spletno stran, poleg slovenščine, je spletna stran še v dveh tujih jezikih, angleščini in nemščini. S tem poskrbeli, da se podjetje lahko pojavlja in predstavlja v tujini.

 

Vstopna stran

Vstopno stran podjetja smo zasnovali tako, da obiskovalcu omogoča hitro, intuitivno in enostavno iskanje informacij. V ta namen smo izpostavili glavne storitve podjetja, jih predstavili in k vsaki dodali gumb za zahtevo ponudbe.

Na dnu spletne strani smo postavili obrazec za brezplačno oceno zavarovalne police in tako obiskovalcem omogočili, da hitro vzpostavijo stik s podjetjem.

binova vstopna stran2

Storitvene strani

Vsako izmed storitvenih strani smo predstavili na svoji podstrani in jo predstavili s čudovito fotografijo. Za lažjo navigacijo smo na levi strani vsake podstrani, izdelali sekundarni meni, ki obiskovalcu omogoča vpogled v storitve podjetja, obenem pa poskrbi za optimalno izkušnjo.

 

binova storitvena stran

Google oglasi

Z Google oglasi smo spletno stran izpostavili pravim ljudem, tistim, ki se zanimajo za storitve podjetja. To smo naredili tako, da smo pripravili seznam ključnih besed, katere za iskanje uporabljajo potencialni kupci.

Izbrane ključne besede smo zakupili in pripravili vabljive oglase, katere dnevno optimiziramo in tako poskrbimo za optimalno izpostavljenost spletne strani in ekonomično porabo sredstev.

Oglase pa smo izdelali tako, da smo izpostavili prednosti, ki jo podjetje ponuja, tj. brezplačna ocena zavarovalne police, izkušenost, konkurenčne premije, ...

google oglas binova

 

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt