Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

evromojster

EVROMOJSTER

Naročnik:

EVROMOJSTER, ZAKLJUČNA IN MONTAŽNA DELA V GRADBENIŠTVU IN TRGOVINA D.O.O., LJUBLJANA

Za projekt smo naredili:
  • prenovili smo spletno stran
  • spletno stran smo oglaševali z Google oglasi

Predstavitev podjetja

Podjetje Evromojster se ponaša s 27 letno tradicijo in je že od samega začetka v družinski lasti. V osnovi so gradbeno podjetje, ki je specializirano za zaključna in montažna dela v gradbeništvu. Njihov moto je, da se prilagajajo zahtevam in potrebam strank in trga, zato velik poudarek namenjajo strokovnemu usposabljanju svojih delavcev. Znanje pa nadgrajujejo na seminarjih pri proizvajalcih suhomontažnih gradbenih sistemov.

vstopna spletna stran Evromojster

 

Predstavitev projekta

Vse skupaj se je začelo lansko pomlad, ko je Minka iz podjetja Evromojster dobesedno potrkala na naša vrata in izrazila željo, da želi novo spletno stran. “Vaše spletne strani so zelo lepe. Lepo narejene. Sem si pogledala več različnih, kako imajo kaj urejeno, in vse kar je bilo narejeno pri vas je bilo zelo lepo.”

Glavni razlog za prenovo je bil, da stranka poveča število povpraševanj, da je stran prilagojena za uporabo na katerikoli napravi in da jo lahko ureja sama.

 

Naš pristop k projektu

Zavihali smo rokave in pričeli z izdelavo spletne strani. Veliko pozornost smo usmerili v izdelavo uporabniku prijazne strani, ki omogoča optimalno uporabniško izkušnjo na katerikoli napravi, hkrati pa poskrbi, da potencialni kupec v najkrajšem času vzpostavi stik s podjetjem.
Ker je podjetje v osnovi gradbeno, smo tako na vrhu strani dodali dve klikabilni številki, ki obiskovalcem omogočata, da v najkrajšem možnem času pride do informacij, ki jih potrebuje.
Obenem pa smo pod pozdravno sliko namestili tudi gumb za oddajo povpraševanja in tako omogočili, da obiskovalec odda povraševanje.

 

Vstopna stran

Vstopno stran smo oblikovali in izdelali tako, da obiskovalcu ponuja popoln vpogled v delovanje podjetja, zato smo na enem mestu prikazali vse storitve, ki jih podjetje ponuja, prikazali pa smo jih na beli surovi steni, saj se podjetje ukvarja z gradbeništvom.
Na dnu strani pa smo izpostavili aktualne novice, ki jih podjetje deli s svojimi obiskovalci.

  evromojster 07 min4

Kontaktna stran

Kontaktni stran smo zasnovali tako, da smo popolnoma poenostavili oddajo povpraševanja in tako poskrbeli za hitro oddajo povpraševanja.
Na levi strani smo izpostavili kontaktne številke in e-naslove, spodaj pa smo podjetje prikazali na Google zemljevidu, ki omogoča, da podjetje najdemo hitro.
Ker je stranka v svoji dolgoletni tradiciji prejela več certifikatov, ki govorijo o njeni odličnosti in kakovosti, smo certifikate predstavili tudi na kontaktni strani, saj tej pri potencialnih obiskovalcih vzbujajo zaupanje in pospešujejo oddajo povpraševanj.

kontaktna stran Evromojster

 

Storitve

Storitvene strani smo oblikovali in izdelali tako, da smo vsako izmed storitev prikazali na svoji podstrani, kjer so zbrane vse informacije, ki jih obiskovalec potrebuje, obenem pa smo izdelali preprosto, a učinkovito menijsko strukturo, ki obiskovalcem omogča, da se hitro in enostavno premikajo po storitvenih podstraneh.

evromojster 13 min3

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt