Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

kragelj prikazna3

Kragelj Arhitekti

Naročnik:

Kragelj Arhitekti

Za projekt smo naredili:
  • izdelali smo spletno stran

Predstavitev podjetja

Kragelj arhitekti so mednarodni tim specialistov za workplace svetovanje, design in arhitekturo. Podjetjem pomagajo izboljšati poslovno učinkovitost z optimizacijo delovnih prostorov in procesov.

 

Vstopna stran

Vstopno stran smo oblikovali tako, da ta odraža bistvo podjetja, ki se skriva v minimalizmu in čistih linijah. Pod naslovno fotografijo smo izpostavili sekcijo novic, s katerimi podjetje širi svojo filozofijo in prednosti, ki jih prinaša sodelovanje s podjetjem.
Ker je podjetje specializirano za workplace svetovanje smo na dnu predstavili njihove zadnje projekte, te smo izpostavili tako, da smo ustvarili čudovit kolaž fotografij, ki s klikom vodijo na pripadajoče podstrani.

 vstopna stran arhitetki Kragelj

Ekipa je srce podjetja

Podjetje se ukvarja z workplace svetovanjem, zato smo potencialnim naročnikom predstavili ekipo, ki stoji za podjetjem. To smo naredili tako, da smo člane ekipe predstavili na čudovitih fotografijah, katerim smo priložili povezave do njihovih socialnih računov.

 

 

ekipa kragelj arhitekti

Kontakt 

Kontaktno stran smo oblikovali skladno s spletno stranjo, to je minimalistično, saj smo želeli, da potencialni kupci ali partnerji na hiter in enostaven način vzpostavijo stik s podjetjem ali pridejo do potrebnih informacij, ki jim pri tem pomagajo. Obenem pa smo obiskovalcem omogočili, da se prijavijo na prejemanje e-novic

kontaktna stran kragelj arhitekti

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt