Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

kusljan prikazna slika

Kušljan

Naročnik:

Kušljan

Za projekt smo naredili:
  • prenovili smo spletno trgovino

Predstavitev projekta

Podjetje Kušljan je s prenovo spletne trgovine želelo izboljšati uporabniško izkušnjo svojih uporabnikov in povečati obisk spletne trgovine.

 

Prej/potem

prej-potem-kusljan

 

Vstopna stran

Za podjetje Kušljan smo popolnoma prenovili spletno trgovino, katero smo zasnovali tako, da obiskovalcu že na vstopni strani ponuja izbiro med hobi in profesionalnim programom.
Spodaj smo izpostavili artikle v akciji, ki so označeni z značko “Akcija”, pod tem pa smo predstavili storitve, ki jih podjetje svojim obiskovalcem ponuja.

kusljan vstopna stran  

Hobi program

Hobi program smo zasnovali tako, da ima obiskovalec vpogled v kategorijske izdelke podjetja, obenem pa smo obiskovalcu omogočili hitro pot do nakupa željenega izdelka. Te smo predstavili tako z vzorčnimi fotografijami, kot tudi v levem navigacijskem meniju. Obenem smo izpostavili telefonsko številko, ki služi kot pomoč pri nakupu, z grafiko označili, da podjetje nudi brezplačno dostavo za vse nakupe in ustvarili sekcijo, ki služi za izpostavitev izdelkov.

 vstopna stran kusljan4

 

Profesionalni program

Stran namenjeno profesionalnemu programu smo izdelali na enak način kot stran za hobi program. S fotografijami smo izpostavili kategorije izdelkov, ki jih podjetje ponuja, te pa smo predstavili tudi v levem navigacijskem meniju.

 

Nakup izdelka

 nakup kusljan3

 

Oddaja povpraševanja

Oddajo povpraševanja smo zasnovali tako, da smo gumb dodali k vsakemu izdelku iz profesionalnega programa. Obrazec pa zato, ker je že v naprej vezan na točno določen izdelek ne zahteva vnosa nepotrebnih podatkov, ki kupca ponavadi odvračajo od tega. Kupec mora za oddajo povpraševanja vpisati samo osebne podatke in svoje sporočilo podjetju.

oodaja povprasevanja kusljan2 

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt