Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

odeja

Odeja

Naročnik:

Odeja

Za projekt smo naredili:
  • prenovili smo spletno trgovino
  • s Spletnik CMS-jem smo optimizirali uredniško delo podjetja

Predstavitev projekta

Za podjetje Odeja smo popolnoma prenovili, grafično posodobili in prodajno nadgradili spletno trgovino. Trgovina je dobila odzivni dizajn, poseben poudarek pa je bil namenjen avtomatizaciji in optimizaciji uredniškega dela.

 

Vstopna stran

Vstopno stran smo zasnovali tako, da ta na enem mestu izpostavlja vse glavne kategorije spletne trgovine. Odeje, vzglavnike, posteljnino, izdelke za otroke, dodatke za dom, nadvložke in hiter pregled kolekcij, obenem pa smo na istem mestu izpostavili tudi blog, kjer podjetje svojim obiskovalcem ponuja uporabne nasvete in jih obvešča o novostih.
Zgoraj smo dodali dve klikabilni telefosnki številki in hitro povezavo za pošiljanje e-mail sporočila, vse z namenom, da obiskovalcu, ki se o nakupu še odloča, omogočimo, da hitro in enostavno vzpostavi stik s podjetjem.
Pod pozdravno fotografijo, ki je obenem tudi galerija, smo izpostavili prednosti, ki jih podjetje ponuja svojim kupcem. To so brezplačna dostava nad 20€, varnost pri nakupu, ugodnost za večje nakupe …

vstopna stran Odeja 

Vstopna stran na mobilniku

Pri izdelavi mobilne strani smo želeli ohraniti preglednost in funkcionalnost spletne strani in potencialnemu kupcu omogočiti hitro iskanje med izdelki in hiter zaključek nakupa.

Kategorijske strani

Kategorijske strani spletne trgovine smo oblikovali in izdelali tako, da potencialni kupec hitro najde točno to kar išče, zato smo izdelke izpostavili z velikimi fotografijami, tem smo dodali značke, ki izdelke izpostavijo, omogočili pa smo tudi filtre za razvrščanje izdelkov. Vse z namenom, da potencialni kupec v najkrajšem možnem času opravi nakup.

kategorijska stran Odeja

Postopek nakupa

Kupcu smo omogočili dve nakupni poti. S klikom na gumb "V košarico" se mu odpre pop up okno, ki kupcu omogoča hitrejšo nakupno pot. Drug način je, da kupec klikne na fotografijo izdelka, odpre se mu nova stran, kjer so zbrane vse informacije o izdelku in od tam zaključi svojo nakupno pot.

pop up odeja

 

Zaključek nakupa

Košarico smo zasnovali tako, da se kupcu ponudijo priporočeni izdelki, ki jih administrator spletne trgovine z lahkoto dodaja in ureja, obenem pa smo dodali tudi polje kjer kupec lahko vpiše kodo za popust in ponovno izpostavili prednosti spletnega nakupovanja.

zakljucek nakupa Odeja5

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt