Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

 

preklade prikazna fotografija

PREKLADE D.O.O

Naročnik:

Sabina Marajh Preklade d.o.o

Za projekt smo naredili:

Predstavitev projekta

Za podjetje smo popolnoma prenovili staro spletno stran, zato, da obiskovalcem ponuja optimalno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Na spletno stran smo dodali klikabilno telefonsko številko in na ta način uporabnikom omogočili, da v najkrajšem možnem času s podjetjem stopijo v stik. Klice merimo in rezultate prikazujemo v Spletnik nadzorni plošči podjetja.

Vstopna stran

Vstopno stran smo oblikovali tako, da obiskovalec hitro najde vse informacije, ki jih išče. S fotografijami in videom smo predstavili storitve, ki jih podjetje nudi, ob enem pa smo za namene zbiranje e-poštnih naslovov dodali tudi pdf. katalog. Na dnu spletne strani smo dodali kontaktni obrazec, ki uporabnikom omogoča, da oddajo povpraševanje.

preklade new

 

Pred prenovo       

Spletna stran je bila pred prenovo neodzivna in ni omogočala uporabo na mobilnih napravah, zato je bil glavni razlog za prenovo poskrbeti za to, da stran ponuja optimalno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. S prenovo smo poskrbeli tudi za boljšo URL strukturo, ki igra še kako pomembno vlogo pri optimizaciji spletne strani, ob enem pa je prenova poskrbela tudi za to, da naročnik s pomočjo našega CMS sistema spletno stran lahko ureja sam.

preklade old

 

Po prenovi       

S prenovo spletne strani smo izboljšali uporabniško izkušnjo, saj smo to naredili odzivno, kar pomeni, da se spletna stran prilega širini zaslova naprave s katero brskate po strani. Dodali smo klikabilno telefonsko številko in izpostavili kontaktni obrazec, vse z namenom, da uporabnikom omogočimo, da v najkrajšem času vzpostavijo stik s podjetjem

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt