Ustvarili smo več kot 2000 uspešnih projektov. Ponosni smo na vsakega izmed njih.

 

restavracija center prikazna slika

RESTAVRACIJA CENTER

Naročnik:

MIHA GLUŠIČ, Restavracija Center

Za projekt smo naredili:
  • izdelali smo novo spletno stran

Predstavitev projekta

Za podjetje smo izdelali novo spletno stran, katere namen je, da nas pusti lačne :) Zato smo stran oblikovali in izdelali tako, da smo restavracijo predstavili z velikimi, čudovitimi slikami, ki v nas prebujajo lakoto in zbujajo željo, da bi dobrote v čimkrajšem času tudi poizkusili.

Vstopna stran

Vstopna stran je oblikovana tako, da obiskovalec hitro postane lačen. V ta namen smo izpostavili ponudbo, tako stalno kot dnevno. Z velikimi, mamljivimi fotografijami smo predstavili specialitete, pod njimi pa smo namestili klikabilno telefonsko številko, vse z nameno, da obiskovalec v najkrajšem času rezervira mizo.

Ker gresta hrana in druženje z roko v roki smo z velikimi ikonami izpostavili, kje vse v družabnih omrežjih se nahaja restavracija in na ta način obiskovalcem omogočili, da se z njo povežejo.

restavracija center vstopna stran

 

Dnevna ponudba

Restavracija poleg svojih specialitet ponuja tudi dnevna kosila, zato smo izdelali podstran, ki jo administrator hitro in enostavno osvežuje. Vse to zaradi našega inovativnega urejevalnika, ki administratorju omogoča popolno kontrolo nad celotno spletno stranjo.

restavracija center dnevni meni

 

Galerija slik

Dandanes se hrano kupuje z očmi, v ta namen smo izdelali podstran, ki je namenjena prav temu. Predstavitvi svojih specialitet.

 

restavracija center galerija slik

Si pripravljen da začnemo s projektom? Z lastnimi besedami ga opiši in poskrbeli bomo, da bo prodajno uspešen

Začnimo vaš projekt