Grafična prenova spletne strani

Potrebujete ali načrtujete prenovo vaše spletne strani?

  • je vaša stran zastarela?
  • se počasi odpira?
  • je ne morete sami urejat?
  • vam ni všeč?
  • ni prilagojena za tablice in pametne telefone?
  • ne deluje?
  • ste spremenili celostno podobo podjetja (logotip, ime, barve,...)?
Shop dizajni
Če ste na kateregakoli od zgoraj postavljenih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem imate zelo dober razlog za grafično prenovo spletne strani. Uspešna spletna podjetja opravljajo manjše posege v grafično podobo vsako leto, nekatera celo pogosteje, mi pa vam grafično prenovo oz. obnovo priporočamo vsaj na dve leti.

 

Naj pa vas ne skrbi. Cenovno je grafična prenova spletne strani pri storitvi Spletnik približno 70 % cenejša, kot pri klasičnih ponudnikih izdelave spletnih straneh.

 

Kaj pomeni grafična prenova spletnih strani in kaj obsega?


Grafična prenova spletne strani se nanaša na celostno grafično prenovo, s katero želi lastnik spletne strani izboljšati celostni nastop na spletu, povečati prepoznavnost, pri poslovnih partnerjih pa ustvariti skladno in zapomnljivo podobo tako na domačih kot tudi globalnih trgih.


Pri grafični prenovi se vsebine ne spremenijo, spremeni pa se "preobleka", ki te vsebine povezuje v privlačno celoto - ozadje, naslovne grafike, animacije, barve povezav, naslovov, gumbov in ostalih grafičnih elementov. Pri vsaki spletni strani se obseg prenove z naročnikom detajlno določi.

Koliko stane grafična prenova spletne strani?


Pri klasičnih spletnih straneh lahko za izdelavo nove grafične podobe odštejete tudi več kot tisoč evrov, pri Spletniku pa je ponudba bistveno ugodnejša. Novo spletno stran si lahko izdelate že za 199 € + DDV, obstoječim naročnikom pa so pri prenovi na voljo še dodatne ugodnosti.

Zakaj tako nizka cena?


Storitev Spletnik uporabnikom ne omogoča le enostavnega urejanja in dodajanja novih vsebin na spletno stran. S sistemskega vidika je vsakršno grafično delo na tovrstnih spletnih straneh enostavnejše in hitrejše. Pri Spletniku boste zato za svoj denar vedno dobili več.

Oglejte si našo ponudbo, povprašajte nas za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.

 

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.