Izdelava spletne trgovine

Če se v vašem podjetju ukvarjate s prodajo izdelkov, potem potrebujete tudi sodobno in za pospeševanje prodaje opremljeno spletno trgovino.

Za prodajo vaših izdelkov na spletu v samo 14 dneh izdelamo sodobno oblikovano spletno trgovino z različnimi možnostmi plačila, s prilagojenim delovanjem za pametne telefone in tablice ter z nepogrešljivimi dodatki za uspešno prodajo preko spleta.
Kaj so prednosti Spletnik trgovine?

Kaj so prednosti Spletnik trgovine?

 • hitra izdelava

 • sodoben dizajn, prilagojen za delovanje na tablicah in pametnih telefonih

 • različne plačilne metode (tudi plačevanje s kreditnimi karticami ali Paypal)

 • sorodni in priporočeni izdelki

 • kode za popuste

 • iskalnik po ponudbi s filtri za razvrščanje izdelkov

 • blog in e-novice

 • uvoz/izvoz podatkov

 • in še številne druge rešitve za pospeševanje prodaje


Za urejanje vsebine, dodajanje artiklov in administracijo naročil ne potrebujete tehničnega in oblikovalskega znanja. Vrhunsko spletno orodje za samostojno urejanje vam omogoča, da imate celoten nadzor nad svojo spletno trgovino, široka paleta nadgradenj ter podpora strokovnih svetovalcev pa poskrbi, da se boste na potrebe in pričakovanja vaših kupcev pravočasno in pravilno odzivali.

Če si želite izelati sodobno spletno trgovino, ki bo za vas prodajala 24/7, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Plačilo s kreditno kartico ali s Paypal

Plačilo s kreditno kartico ali s Paypal

Tudi v vaši spletni trgovini lahko plačila sprejemate s kreditno kartico MasterCard ali Visa. Večina slovenskih bank omogoča sprejem plačil preko spleta preko procesnih centrov Bankart in Activa (Banka Koper), lahko pa v spletni trgovini plačila s kreditnimi karticami sprejmate preko sistema Paypal.

Pri vaši banki preverite, ali vam preko omogočajo sprejem plačil preko Activa ali Bankart ali si za sprejem plačil s kreditnimi karticami odprite Paypal račun, za varnejše spletno plačevanje pa bomo vašo spletno trgovino opremili še z SSL varnostnim certifikatom.

Če želite v vaši spletni trgovini sprejemati plačila s kreditnimi karticami, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

 

Dodatni jeziki spletne trgovine

Dodatni jeziki spletne trgovine

Spletno trgovino vam lahko izdelamo v poljubnem številu jezikov in pri tem uporabimo različne valute, metode plačila, načine dostave, davčne stopnje, funkcionalnosti in vsebine spletne trgovine.

Spletno trgovino si izdelajte v dodatnih jezikih če:

 1. že poslujete s kupci iz tujine

 2. nameravate oglaševati na tujih trgih

 3. pričakujete obisk kupcev iz tujine


Večjezične spletne trgovine kupcev namreč ne „privabijo“, temveč poskrbijo za to, da je njihova uporabniška izkušnja prijetna.

Kako poteka izdelava dodatnega jezika spletne trgovine?


Najprej vam izdelamo spletno trgovino v osnovnem (največkrat slovenskem jeziku) in šele ko je ta povsem končana, na podlagi prevodov vsebin še preostale jezikovne različice. Izdelava dodatnega jezika spletne trgovine traja v povprečju med 7 – 10 delovnih dni.

Koliko stane dodatna jezikovna različica strani?

Cena izdelave dodatne jezikovne različice (brez prevoda vsebin) nikoli ne presega 50% cene izdelave osnovnega jezika in se določi na podlagi obsega in zahtevnosti sprememb spletne strani v dodatni jezik.

Če želite za podporo kupcem in oglaševanje vaših storitev in izdelkov v tujini izdelati spletno trgovino z dodatnimi jeziki, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

 

Uvoz in izvoz podatkov v spletne trgovine

Uvoz in izvoz podatkov v spletne trgovine

Dnevno osveževanje cen in zalog, prenos naročil in prenos podatkov o kupcih je lahko za urednika v spletni trgovini z velikim številom izdelkov, kupcev in naročil, zelo zamudno.

V vašo spletno trgovino lahko uvažamo podatke o izdelkih, zaloge, cene, naročila in kupce, če imate podatke na voljo v XML, CSV ali Excel datoteki. Uvoz podatkov v spletno trgovino lahko poteka tudi na dnevni ravni in tako poskrbi za ažurno izmenjavo podatkov med spletno trgovino, računovodskim programom ali kakšno drugo bazo podatkov.

Izvoz podatkov pa je v XML in CSV formatu na voljo za podatke o izdelkih, kupcih ter za naročila.

Če želite podatke o izdelkih, kupcih in naročilih v spletno trgovino uvažati ali izvažati, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.