Oglaševanje na družabnih omrežjih

Oglaševanje na družabnih omrežjih

Izdelava Facebook strani za podjetje

Facebook je družabno omrežje in tam si uporabniki izmenjujejo mnenja, priporočila, fotografije in izkušnje. Če želite, da se vaši potencialni kupci tudi na družabnem omrežju Facebook pogovarjajo o vaših storitvah ali izdelkih, ali pa to že počnejo, potem potrebuje vaše podjetje za začetek profesionalno Facebook stran.

Facebook stran je odskočna deska za začetek komuniciranja z vašimi kupci in potencialnimi kupci preko družabnega omrežja in pomemben del zunanje podobe na spletu. Zato jo je primerno oblikovati, izdelati in urejati na način, ki podpira poslovne cilje podjetja.

Profesionalno spletno stran vam izdelamo v največ 5 delovnih dneh.

Če želite, da za vaše podjetje izdelamo profesionalno Facebook stran ali pa želite prenovo obstoječe Facebook strani, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.

 


Oglaševanje na Facebook-u

Oglaševanje na Facebook-u

Facebook uporabniki vsakodnevno uporabljajo Facebook na svojih pametnih mobilnih napravah in računalnikih da ostanejo v stikih s prijatelji, družino in so redno obveščeni o novostih svojih priljubljenih blagovnih znamk, znanih osebnosti, glasbenikov... Med seboj delijo nasvete, vtise, opozorila in so redno obveščeni o novostih.

Facebook je zato edinstvena platforma za predstavitev vašega posla in gradnjo odnosa z vašimi obstoječimi in novimi kupci. S spolom, starostjo in različnimi interesi lahko določimo, komu bomo prikazali vaše slikovne ali video oglase ter vam na spletno ali Facebook stran pripeljemo nove potencialne kupce. Pri tem pa merimo različne dejavnike uspešnosti kampanje in še podrobneje spoznamo učinkovite profile vaših potencialnih kupcev in katere oblike oglaševanja so pri tem najuspešnejše.

Če želite vaše storitve in izdelke oglaševati na družabnem omrežju Facebook, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Upravljanje Facebook strani

Upravljanje Facebook strani

Preko Facebook spletne strani je potrebno ažurno in primerno nagovarjali potencialne in obstoječe kupce, kar pa je težko, če v podjetju nimate konkretnega načrta ali odgovorne osebe za to.

Nudimo vam pomoč pri upravljanju vaše Facebook strani, objavljanju vsebin, komuniciranju z obiskovalci, reševnju pritožb in kritik, animiranju sledilcev in pospeševanju prodaj na družabnem omrežju.

Če želite vaše storitve in izdelke oglaševati na družabnem omrežju Facebook, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


 

Nagradne igre in Facebook aplikacije

Nagradne igre in Facebook aplikacije

Facebook je učinkovit medij za izvedbo in promocijo nagradnih iger, ker lahko pri oglaševanju igre določimo spol, starost in različne interese tistih, ki jim bomo prikazovali oglase za sodelovanje v nagradni igri, nagradne igre pa so pogosto deležne tudi brezplačne promocije med uporabniki.

Za vas lahko pripravimo Facebook nagradno igro na Facebook, s katero boste prišli do kontaktnih podatkov novih potencialnih kupcev in poskrbimo za učinkovito in targetirano oglaševanje vaše nagradne igre na družabnem omrežju Facebook.

Za vas merimo različne dejavnike uspešnosti kampanje in podrobneje spoznamo učinkovite profile vaših potencialnih kupcev ter katere oblike oglaševanja so pri tem najuspešnejše. Podatke o sodelujočih v nagradni igri vam po zaključku nagradne igre pošljemo v Excel datoteki, z našo storitvijo Newsletter.si pa boste za bazo pridobljenih kontaktov v nagradni igri na enostaven in hiter način izdelali tudi vaše prve e-kampanje.

Če želite družabnem omrežju Facebook izvesti nagradno igro, nas povprašajte za nasvet ali pa oddajte povpraševanje.


Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.