Registracija domen in spletno gostovanje

 

Registracija domenRegistracija domen in spletno gostovanje

Spletnik je uradni registrar domen .SI. Pri nas lahko za obdboje 1-5 let po najnižjih cenah registrirate ali podaljšate domene .SI., .COM, .EU, .NET, .INFO in druge domenske končnice.

Na www.spletnahisa.com lahko preverite, ali je zaželjena domena na voljo, naročilo registracije ali podaljšanja domene pa poravnajte s plačilom po predračunu, z moneto ali s plačilom s kreditno kartico.

Če želite za vaše podjetje registrirati ali podaljšati domeno, obiščite www.spletnahisa.com ali nam pošljite povpraševanje.


 

Spletno gostovanje

Spletno gostovanje

Za zanesljivo in hitro delovanje spletnih strani in elektronske pošte potrebujete zanesljivo in hitro spletno gostovanje. Nudimo ugodno in nadgradljivo spletno gostovanje za spletne strani in elektronsko pošto na naših strežnikih v Ljubljani, za katere je varnostno, protipožarno in protipoplavno poskrbljeno. Tako bo vaša spletna stran in elektronska pošta na varnem, za pomoč in podporo pa skrbi ekipa izkušenih tehnikov in sistemskih administratorjev, ki vašo spletno stran ob naročilu gostovanja k nam brezplačno tudi prenesejo.

Če potrebujete zanesljivo, varno in ugodno spletno gostovanje, obiščite www.spletnahisa.com ali nam pošljite povpraševanje.

 


VPS gostovanje (Virtual Private Server)

VPS gostovanje (Virtual Private Server)

Z našimi paketi virtualnega gostovanja dobite več za manj! VPS paketi gostovanja na www.spletnahisa.com so cenejši od konkurence ob najvišji možni kvaliteti strojne opreme in virtualnih strežnikov. Ponujamo širok nabor operacijskih sistemov in spletnih skript, zagotavljamo varnostno kopiranje podatkov in enostaven vmesnik za upravljanje in nadziranje vašega virtualnega privatnega strežnika.

Če potrebujete ugodno, varno in nadgradljivo VPS spletno gostovanje, obiščite www.spletnahisa.com ali nam pošljite 

povpraševanje.


Brezplačen prenos spletne strani

 

Brezplačen prenos spletne strani

Ob nakupu paketa za spletno gostovanje pri nas vam na vaše novo spletno gostovanje preselimo vaše obstoječe spletne strani in email sporočila - in to popolnoma brezplačno.

Če želite, da vam brezplačno prestavimo vaše spletne strani in e-pošto na naše strežnike, nam pošljite povpraševanje.


Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.