Zakaj je spletni urejevalnik Spletnik najboljša rešitev za vas?

Vse, za kar bi strokovnjak porabil več dni, lahko vi, ki niste strokovnjak, opravite sami v nekaj urah. Rezultat pa je še vedno profesionalno izdelana spletna stran. Orodje Spletnik za samostojno urejanje spletne strani in tehnična podpora našega klicnega centra vam prihranijo veliko denarja in časa, saj vam za izdelavo in urejanje vaše spletne strani ni potrebno najemati dragih uslug oblikovalcev in programerjev.

Nikjer ne boste našli tako uporabniku prijaznega in zmogljivega orodja za urejanje spletnih strani. Garantirano!

 

Kakšne možnosti urejanja vam ponuja urejevalnik Spletnik?

 

Sliak 1

Ustvarite privlačne vsebine z vgrajenim orodjem za animacijo

S pomočjo animacijskih efektov in vizualne interakcije podaljšajte čas, ki ga potencialni kupci namenijo za obisk na vaši strani. S tem povečate možnosti za nakup in pridobivanje novih kontaktov.

 

Pritegnite pozornost z raznovrstnimi galerijami slik

Izbirate lahko med šestimi vrstami galerij, štirimi različnimi navigacijskimi stili in desetimi posebnimi slikovnimi »slajderji«, da vaša spletna stran izstopa.

 

Slika 2

 

Predstavite svoje podatke z učinkovitim orodjem za urejanje tabel

Ustvarite svoje tabele na bolj atraktiven način z uporabo slik in ozadij, da bolj pritegnejo pozornost in poudarjajo tisto, kar želite izpostaviti.

Slika3
 
Slika4

Imejte popolni nadzor nad dostopom do vsebino

Omejite dostop do plačljivih in zasebnih vsebin.
Ustvarite prilagojene spletne obrazce za registracijo članov. Omogočite članom urejanje osebnega profila in osveževanje svojih podatkov.

 

Objavljajte sveže vsebine in aktualne dogodke

Prikažete lahko tudi vsebine iz znanih blogov ali e-revij, ki jih lahko sinhronizirate, da se v živo pojavljajo na vaši spletni strani.

Slika3
 

Preizkusi urejevalnik brezplačno

100% neobvezujoče

 

Povečajte marketinško učinkovitost

 

Poskrbite za mobilne uporabnike

Ustvarite mobilnim napravam prijazno spletno stran, ki omogoča ogled na manjših zaslonih in zaslonih na dotik. Naj bodo mikroskopske pisave in neskončno drsenje stvar preteklosti. Samodejno usmerite obiskovalce do strani, ki so oblikovane posebej za njihove mobilne naprave.

Slika3
 
Slika3

Ustvarite integrirano Facebook stran

Uporabite enako orodje za urejanje tudi za izdelavo Facebook strani. Ohranite glavno barvno temo, ki je v skladu z vašo glavno spletno stranjo. Enostavno objavite na Facebooku s klikom na gumb.
Podprite oglasne akcije na Facebooku s po meri izdelanimi pristajalnimi stranmi.

 

Ustvarite spletne obrazce za prijavo ali za zbiranje podatkov

Povečajte količino in kakovost zajemanja kontaktov z enostvanim generatorjem kontaktnih obrazcev, hitro in enostavno brez potrebe po znanju kodiranja.

Slika3

 

Uporabite gumbe za poziv k dejanju

Pretvorite obiskovalce v kupce z gumbom za poziv k dejanju. Ustvarite privlačne gumbe s slikami in besedilom, brez Adobe ® Photoshop ® programske opreme. Povečajte pozornost s posebnimi efekti za doseganje optimalnega učinka.

 

Slika3

Izkoristite moč darilnih bonov

Študije so pokazale, da kupci potrošijo več, če kupujejo z darilnim bonom. Ustvarite darilne bone, ki jih lahko pošljete po e-pošti in si jih kupec lahko natisne.

 

Povečajte svoje prihodke

S pomočjo priljubljenega načina prodaje - skupinskega nakupa s kuponi (ponudbe z višjimi popusti) stimulirajte kupce k nakupu. Ustvarite časovno in količinsko omejene ponudbe za ustvarjanje impulzivnega nakupa.

Slika3
 
Slika3

Upravljajte z online rezervacijami in sestanki

Omogočite zaposlenim ali zunanjim partnerjem, da samostojno rezervirajo proste termine za sestanke na spletu. Podpira e-pošto in potrditev z SMS-om. S to aplikacijo se vam zmanjša čas in strošek operativnega dela.

 

Prodajajte neposredno na spletni strani

Vstavite "Kupi zdaj" gumbe za zbiranje plačila s kreditno kartico preko PayPal ali Google Checkout. Izdelajte enostavno, kupcu prijazno spletno trgovino brez tipičnih nakupovalnih vozičkov.

Slika3
 

 

Preizkusi urejevalnik brezplačno

100% neobvezujoče

Anja

Imate vprašanje?
Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.