ZAHTEVAJTE BREZPLAČNO
SEO ANALIZO


Želite priti na prva mesta iskalnika Google?

Izpolnite kontaktni obrazec in prejeli boste SEO analizo vaše spletne strani, v kateri izveste:

 

  • Koliko ljudi vas išče na Googlu?
  • Zakaj vas je konkurenca prehitela na Googlu?
  • Zakaj niste na 1. mestu Googla?
  • Kako priti na 1. mesto iskalnika Google?
  • Koliko stane optimizacija spletne strani?
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trajen učinek

SEO optimizacija je sicer proces, ki traja dlje časa, a so uvrstitve na iskalniku Google trajne. Optimizacija je edini način za zagotovitev visokih ogranskih pozicij, s čemer je vaša spletna stran vidna prisotna tam, kjer so nahajajo vaše potencialne stranke.

Povečanje obiska

Glavni cilj optimizacije je uvrstitev na prva mesta iskalnika Google, s čimer se poveča tudi obisk na vaši spletni strani. Skrbno določimo ključne besede, po katerih bomo optimizirali vašo stran!

Brezplačen obisk

Največja prednost optimizacije v primerjavi z Google oglaševanjem je v tem, da so kliki na ogranske zadetke brezplačno! Vsekakor pa je pomembno, da vas uporabniki najdejo med zadetki ter da v naboru konkurentov kliknejo na vaš zadetek!

Zaupanje kupcev

Visoka uvrstitev na iskalniku Google pri uporabnikih vzbuja zaupanje. Google najvišje prikazuje najbolj relevantne zadetke s katerimi so imeli dosedanji obiskovalci dobre izkušnje – med te relevatne zadetke pa s pmočjo optimizacije uvrstimo tudi vas.

ZAKAJ SPLETNIK?


7 razlogov, zakaj podjetja optimizacijo svoje spletne strani zaupajo podjetju Spletnik

Optimizacija spletnih strani

VRHUNSKI SEO REZULTATI

NAROČNIKOM PRINAŠAMO ODLIČNE SEO REZULTATE


V Spletniku na prvo mesto postavljamo rezultate naših strank in ponosni smo na njih! V povprečju smo vsakemu naročniku mesta na Googlu izboljšali za 60 pozicij, kar jim je obisk lahko povečalo za 300%.

Kar 85% naših naročnikov je trenutno na prvih mestih iskalnika Google, kar je razlog, da z nami sodelujejo dolgoročno in aktivno.

PREGLEDNA MESEČNA POROČILA NAPREDKA

MESEČNI PREGLED VAŠIH UVRSTITEV IN PRIPOROČILA


Pomembno je, da ste s potekom optimizacije spletnih strani in napredkom mest spletnih strani na iskalnikih sezanjeni tudi vi.

Iz tega razloga mesečno prejmete podrobno poročilo o spremembah in predvsem predlogih, za še večje izboljšave pa govorite tudi z dodeljenim skrbnikom za optimizacijo vaše spletne strani.

Optimizacija spletne strani - poročila

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI NI NUJNO DRAGA

VRHUNSKO RAZMERJE MED CENO IN IZPLENOM


Vložek v SEO optimizacijo je razdeljen na dva dela: vložek v t.i. on-site in off-site optimizacijo. Višino vložka določa količina potrebnega dela, ki je pogojena predvsem s številom izbranih ključnih besed. Naši izpiljeni procesi poskrbijo, da je optimizacija spletnih strani opravljena kakovostno, saj samo tako dosežemo vaše poslovne cilje.

V kolikor ste v nekonkurenčni branži, bo optimizacija spletnih strani za vas manjša investicija. V nasprotnem primeru pa bo investicija morala biti višja, saj bo potrebno bistveno več časa in dela, da konkurenco, ki morda optimizacijo svoje spletne strani izvaja že vrsto let, prehitimo.

Ogled cenika Več o tem

OSNOVNI PAKET OPTIMIZACIJE

200 €
+ ddv

NAPREDNI PAKET OPTIMIZACIJE

350 €
+ ddv

PREMIUM PAKET OPTIMIZACIJE

700 €
+ ddv

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI JE ZAHTEVEN PROCES

PROCES, KI SMO GA IZPOPOLNJEVALI LETA


Proces optimizacije spletnih strani je ena izmed najbolj živih stvari v spektru digitalnega marketinga.

Algoritmi spletnih iskalnikov se konstantno spreminjajo in čeprav nihče ne mora predvideti prihodnosti, je naš proces vseeno nastavljen tako, da omogoča nenadne spremembe in zato vedno zasleduje najnovejše trende in dobre prakse optimizacije spletne strani.

Nekatere naše stranke smo z optimizacijo spletne strani na prva mesta postavili že v nekaj mesecih, pri nekaterih pa je uvrstitev spletnih strani na prva mesta dolgotrajnejši proces. Dejstvo je, da pri vseh naših naročnikih beležimo več sto procentno rast pozicij.

optimizacija spletnih strani in SEO strokovnjaki
SEO orodja Spletnik

Matjaž sedlar

Strokovnjak za SEO OPTIMIZACIJO

STROKOVNA SEO EKIPA

ZA VAŠ PROJEKT SKRBIJO SEO STROKOVNJAKI


Optimizacija spletnih strani ali SEO optimizacija je proces uvrščanja spletnih ali trgovin na visoke organske pozicije na Googlu, kjer išče večina ljudi. To je proces v sklopu digitlnega marketinga, ki traja dlje časa in vodi do visokih in trajnih organskih pozicij, zato je izjemega pomena, da ta projekt zaupate strokovnjakom.

V podjetju Spletnik optimizacijo spletnih strani (SEO, ang. “search engine optimization”) za vas izvaja ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki so na svojem področju vodilni v Sloveniji. Njihovo znanje redno nadgrajujemo z izobraževanji, konferencami in tečaji.

pošlji povpraševanje

Spletna optimizacija
podpora-picture
STROKOVNA SEO EKIPA

ZA VAŠ PROJEKT SKRBIJO SEO STROKOVNJAKI


Optimizacija spletnih strani ali SEO optimizacija je proces uvrščanja spletnih ali trgovin na visoke organske pozicije na Googlu, kjer išče večina ljudi. To je proces v sklopu digitlnega marketinga, ki traja dlje časa in vodi do visokih in trajnih organskih pozicij, zato je izjemega pomena, da ta projekt zaupate strokovnjakom.

V podjetju Spletnik optimizacijo spletnih strani (SEO, ang. “search engine optimization”) za vas izvaja ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki so na svojem področju vodilni v Sloveniji. Njihovo znanje redno nadgrajujemo z izobraževanji, konferencami in tečaji.

pošlji povpraševanje

podpora-picture

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZAHTEVA DOBRA ORODJA

PRI DELU UPORABLJAMO NAJBOLJŠA ORODJA


SEO optimizacija spletnih strani in vsi njeni procesi niso prepuščeni naključju. Uporabljamo zgolj najboljša orodja za analizo in nadzor kakovosti našega dela in s tem omogočamo pravilno in transparento izvajanje ter poročanje.

Orodja za SEO optimizacijo nam med drugim omogočajo, da je izbira ključnih besed za pravilna in smiselna, da natančno spremljamo rast vaših pozicij na Googlu, da redno in pravilno poročamo o napredku našega dela, da skrbimo za optimalno delovanje vaše spletne strani ter, da za vas pripravljamo smiselne predloge za še uspešnejšo optimizacijo vašega spletnega mesta.

SEO optimizacija

OPTIMIZACIJO SPLETNIH STRANI ŠE NADGRADIMO

PRIPOROČILA ZA MEDIJSKO
IZPOSTAVLJENOST


Pridobivanje povratnih povezav iz močnih, avtoritativnih in relevantnih spletnih mest sicer res zahteva dodatnega vložka, a navadno prinese ogromen izplen. Takšne priložnosti za vas najdemo, vam jih predstavimo in na koncu tudi izvedemo celoten proces objave, saj gredo PR članki in SEO optimizacija spletnih strani z roko v roki.

Pri optimizaciji spletne strani so PR članki zelo priporočljivi, včasih pa tudi že nujen element, tako kot zunanje povezave (off-site optimizacija spletnih strani) in skrb za tehnično optimizacijo (ki vključuje tudi uporabniško izkušnjo).

Optimizacija spletnih strani za iskalnike

Preverite na katerem mestu Googla se nahaja vaša spletna stran na stran


Vpišite domeno svoje spletne strani in vsak teden boste na e-mail prejeli
poročilo o vaših uvrstitvah na Googlu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KAKŠNE PREDNOSTI PRINAŠA OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI?


OPTIMIZACIJA ZA TRAJNE UVRSTITVE

Če se optimizacije spletnih strani lotevate pravilno, je to dolgotrajen proces, posledično pa rezultati SEO optimizacije, torej uvrstitve na Googlu, ne morejo zlepa biti izničene. Vaše pozicije so trajne, a vseeno ne večne. Če z optimizacijo spletne strani prenehate, bo sčasoma konkurenca nadoknadila vaše SEO aktivnosti in prevzela vaše uvrstitve.

DOLGOROČNI PROCES ZA VRHUNSKE REZULTATE

Verjetno ste že večkrat slišali, da je optimizacija spletnih strani tek na dolge proge in nikoli končan proces. Le podjetja, ki pravilno in dolgoročno izvajajo optimizacijo, so deležni vrhunskih rezultatov. Dvig pozicij bo sicer praviloma viden takoj po začetku izvajanja SEO optimizacije, vendat to pogosto še ne rezultira v povečan obisk in prodajo, dokler spletno mesto ne uvrstimo med prve organske pozicije.

Optimizacija za iskalnike
Whitehat SEO optimizacija spletne strani

OPTIMIZACIJA ZA POVEČANJE OBISKA

Optimizacija spletnih strani (SEO optimizacija) ima en cilj: uvrstitev spletne strani na prva mesta na iskalniku Google, posledica tega pa je povečanje obiska na vašo spletno stran ali trgovino. Lahko rečemo, da je izvedba SEO optimizacije celo edini način, v kolikor si želite povečati organski obisk relavantnih strank na vašo spletno mesto. 

NAJPOMEMBNEJŠA JE IZBIRA KLJUČNIH BESED

Da pa bo ta obisk zares povečan in relevanten, je ključna skrbna izbira ključnih besed, za katere vašo spletno stran optimiziramo. Ključne besede morajo za vašo ponudbo biti neizpodbidno relevantne ter po drugi strani imeti dovolj veliko število mesečnih iskanj na Googlu. Tako on-site kot tudi off-site optimizacija zahtevata, da je vsaka ključna beseda izbrana premišljeno, zato bo seznam besed za vas pripravila ekipa SEO strokovnjakov, na podlagi vaših želja in ciljev.

SEO optimizacija spletne strani

OPTIMIZACIJA ZA POVEČANJE OBISKA

Optimizacija spletnih strani (SEO optimizacija) ima en cilj:

uvrstitev spletne strani na prva mesta na iskalniku Google, posledica tega pa je povečanje obiska na vašo spletno stran ali trgovino.

Lahko rečemo, da je izvedba SEO optimizacije celo edini način, v kolikor si želite povečati organski obisk relavantnih strank na vašo spletno mesto.

NAJPOMEMBNEJŠA JE IZBIRA KLJUČNIH BESED

Da pa bo ta obisk zares povečan in relevanten, je ključna skrbna izbira ključnih besed, za katere vašo spletno stran optimiziramo. Ključne besede morajo za vašo ponudbo biti neizpodbidno relevantne ter po drugi strani imeti dovolj veliko število mesečnih iskanj na Googlu. Tako on-site kot tudi off-site optimizacija zahtevata, da je vsaka ključna beseda izbrana premišljeno, zato bo seznam besed za vas pripravila ekipa SEO strokovnjakov, na podlagi vaših želja in ciljev.

SEO optimizacija za Google

OPTIMIZACIJA ZA BREZPLAČEN OBISK

V kolikor je optimizacija spletnih strani izvajana pravilno, obisk spletne strani ni samo povečan, temveč v primerjavi z Google oglaševanjem (plačani zadetki na Googlu) tudi brezplačen – ne glede na to, koliko uporabnikov na vaš organski zadetek klikne in za katere ključne besede vas najde. Tudi v primeru, da SEO optimizacijo prenehate izvajati, bo tako rekoč brezplačen obisk potencialnih strank še naprej prihajal na vašo spletno stran.

KLIK NA VAŠ ZADETEK MED REZULTATI

Čeprav je klik na vaš organski zadetek na Googlu brezplačen, pa je vseeno pomembno, za katero ključno besedo vas je uporabnik našel in kako vaš organski zadetek izstopa v naboru vaših konkurentov, ki prav tako izvajajo SEO spletnih strani.

Optimizacija poskrbi tudi za t.i. meta opise, s katerimi dosežemo, da bo vaš rezultat na prvi strani Googla izstopal in privlačil prave uporabnike. 

OPTIMIZACIJA ZA ZAUPANJE KUPCEV

Organsko uvrščanje spletnih strani v kupcih vzbuja zaupanje, saj Googlov algoritem deluje tako, da prikazuje zgolj relevantne zadetke, s katerimi so dosedanji obiskovalci imeli dobre izkušnje. Če ste v “offline” svetu znani kot kvalitetno podjetje z dolgoletno tradicijo in vas priporočajo mnogi, je visoka uvrstitev na iskalniku Google “online” ekvivalent tega. 

PRIPOROČILA SO BISTVENEGA POMENA

Tako, kot vas v resničnem svetu zadovoljni uporabniki priporočijo svojim prijateljem, tako tudi v sklopu optimizacije spletnih strani pridobivate priporočila iz drugih spletnih strani – v obliki povratnih povezav. 

Ni najpomemnejše, da je le-teh veliko, pomembnejša je njihova kvaliteta in konsistenca ustvarjanja novih povratnih povezav.

Optimiziranje spletnih strani

KAJ PRAVIJO NAŠI NAROČNIKI?

Vašo spletno stran optimiziramo


v štirih preprostih korakih

SEO optimizacija spletne strani

Kontaktirajte nas


Pišite nam na info@spletnik.si, pokličite nas na
01 600 99 30 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Naši strokovnjaki vas bodo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vaših željah ter potrebah in skupaj našli rešitev, ki bo ustrezala vašim pričakovanjim.

pripravimo SEO ponudbo

Pripravimo ponudbo


Naši strokovnjaki za digitalni marketing vas bodo kontaktitali, spoznali vas, vaše podjetje, ponudbo, vaše cilje in potrebe. 

Na podlagi tega vam pripravijo raziskavo vaše konkurence, seznam ključnih besed za SEO optimizacijo in plan izvedbe za naslednjih 12 mesecev.

pripravimo SEO ponudbo
on-site-seo

Tehnična SEO optimizacija


Tako imenovana on-site optimizacija spletnih strani je izvedena v prvem mesecu sodelovanja. V sklopu tega na vaši spletni strani uredimo vse spremembe, ki bi lahko vplivale na vaše uvrstitve, npr.: urejanje meta in alt zapisov, urejanje strukture spletne strani, H naslovov, notranjih in zunanjih povezav, odstranimo vse 404 povezave, poskrbimo za ustrezen zemljevid spletne strani, itd.

on-site-seo

Povratne povezane


Tako imenovana off-site optimizacija pomeni, da vsak mesec za vas pišemo članke na temo vašega prodajnega asortimana in jih objavljamo na partnerske spletne strani, medijske portale in bloge. Tako pridobivamo kvalitetne povratvne povezave, ki gradijo avtoriteto vaše spletne strani.

Študija primera


ZMAGOVALNO
ZOBOZDRAVSTVO DIAMANT


Po samo devetih mesecih sodelovanja smo spletno stran Zobozdravstva Diamant za vseh 31 ključnih besed spravili na prvo ali drugo mesto na iskalniku Google.

90%večji organski obisk

110%več povpraševanj

31Število optimiziranih besed

31Število besed na 1. strani

Pripravljeni, da vam pomagamo?


Pošljite povpraševanje in eden izmed naših strokovnjakov vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

POGOSTA VPRAŠANJA


Preberite si odgovore na najpogostejša vprašanja, vezana na izdelavo
spletnih strani pri Spletniku

Kaj je SEO optimizacija spletnih strani?

SEO je okrajšava za “search engine optimization”, oz. po slovensko optimizacija (spletnih strani) za iskalnike. S procesom optimizacije poskrbimo, da iskalniki (Google) vašo spletno stran preberejo lažje, hitreje, predvsem pa, da na njej najdejo informacije, ki jih za določen iskalni termin želijo najti. Prav tako poskrbimo, da je vaša spletna stran podprta oz. priporočena tudi s strani drugih spletnih strani. Kombinacija pravilnih aktivnosti rezultira v višji uvrščenosti vaše spletne strani na iskalnikih. SEO ni hitra rešitev, niti ni projekt, ki ga obkljukate. Je nikoli končan proces ustvarjanja in prilagajanja vsebin ter pridobivanja povratnih povezav, s katerim postopoma gradite svojo spletno avtoriteto (in se med iskalnimi rezultati uvrščate čedalje višje).

Zakaj se SEO optimizacija spletne strani izplača?

SEO optimizacija poskrbi za povečanje organskega obiska, ki je eden izmed najstabilnejših in najkvalitetnejših virov obiska vaše spletne strani. Če je optimizacija izvajana na pravilen (t.i. white-hat) način, brez poskusov hitrih taktik, bodo vaše pozicije na iskalnikih stabilne, vaša konkurenca pa bo zelo težko prehitela, saj bo čedalje težje nadoknadila delo, ki ste ga vi v postopku optimizacije vaše strani že opravili.

Kako se izvaja optimizacija spletne strani?

Optimizacija se izvaja v dveh korakih. Prvi korak se imenuje on-page optimizacija in zajema popravke direktno na spletni strani. Drugi del optimizacije pa je off-page optimizacija v sklopu katere gradimo mrežo povezav, ki vodijo do vaše spletne strani.

Kaj je on-site ali on-page SEO optimizacija?

On-site optimizacija se dotika vseh aktivnosti, ki zadevajo neposredno delo na vaši spletni strani – to zajema predvsem prilagoditve naslovov, vsebine, meta podatkov, preusmeritve… vse z namenom doseganja višjih pozicij na iskalniku Google ter izboljšanja uporabniške izkušnje.

Kaj je off-site ali off-page SEO optimizacija?

Off-site optimizacija zajema dela izven same spletne strani. Gre za proces grajenja mreže povratnih povezav, ki vodijo na vašo spletno stran. Več, kot bo relevantnih povezav, višje boste uvrščeni na iskalniku Google.

Lahko samostojno optimiziramo našo spletno stran ali trgovino?

Spletno mesto lahko optimizirate samostojno, predvsem kar se tiče on-site optimizacije. Pri iskanju spletnih mest, kjer bi lahko objavili članke in ustvarjali povratne povezave, pa boste porabili veliko časa, da sploh najdete takšne strani ter, da na mesečni ravni napišete dovolj člankov. Zato je veliko bolje optimizacijo prepustiti strokovnjakom, ki imajo znanje, orodja in izkušnje. Pri off-site optimizaciji je namreč pomembnih več dejavnikov – časovno zaporedje uvstvarjanja povratnih povezav, moč domene, kamor objavimo članke s povratnimi povezavami, kvaliteta, dolžina ter vsebinska ustreznost objavljenih člankov itd.

Potrebujemo SEO optimizacijo ali Google Ads oglaševanje?

SEO optimizacija je dolgotrajnejši proces uvrstitve med neplačane rezultate v iskalnikih. Da dosežete prve pozicije traja dlje časa, vendar so te pozicije trajnejše. Za optimizacijo se odločite, ko gledate na dolgi rok in ne potrebujete prve pozicije v trenutku. Prednost Google Ads oglaševanje pa je v tem, da rezultate vidite takoj. Gre za oglaševalski model, pri katerem plačujete za klike na povezavo do vašega spletnega mesta. Za Google Ads oglaševanje se odločite, kadar želite biti med prvimi rezultati že takoj.

Želite vašo spletno stran optimizirati sami?


Pripravili smo vam podroben, brezplačen e-priročnik, s pomočjo katerega lahko višja mesta iskalnika Google dosežete tudi sami!

E-priročnik: KAKO Z OPTIMIZACIJO NA VRH ISKALNIKOV


Priročnik za SEO optimizacijo

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.