SPLETNO OGLAŠEVANJE

Spletno oglaševanje za polno pristnost

Instagram, Facebook in Google oglaševanje, SEO optimizacija, e-mail marketing, Youtube ter Gmail oglaševanje.

Strokovnjak za optimizacijo

V POSLU ŠTEJEJO LE REZULTATI

ZAKAJ SPLETNO OGLAŠEVANJE

V današnjem digitalnem svetu, kjer se ljudje vse bolj obračamo na splet, je spletno oglaševanje postalo ključno orodje za uspeh vsakega podjetja. Ne glede na velikost vašega podjetja ali panoge, v kateri delujete, vam spletno oglaševanje omogoča doseči ciljno občinstvo, s ciljem povečanja prepoznavnosti, obiska in konverzij (povpraševanj in nakupov).

S sposobnostjo natančnega ciljanja, prilagodljivosti in merljivosti, vam spletno oglaševanje omogoča doseči svoje cilje hitreje in učinkoviteje kot kdaj koli prej.

Ne zamudite priložnosti, ki jih ponuja digitalni svet, in izkoristite prednosti spletnega oglaševanja za uspeh vašega podjetja.

“Hitro se je dvignila prodaja”

+30%

več prihodkov

+285%

več konverzij

*Po zgolj enem letu izvedbe SEO optimizacije v kombinaciji z Google Ads oglaševanjem

“Težko je biti nezadovoljen”

+60%

več povpraševanj

+30,5%

večji obiska strani

*Po enem letu izvedbe SEO optimizacije v kombinaciji z Google Ads oglaševanjem in izboljšavo spletne strani

OGLAŠEVANJE NA VSEH KANALIH

PREDNOSTI SPLETNEGA OGLAŠEVANJA


Ljudje smo dnevno na internetu in s tem tudi vaše potencialne stranke. S sodobnim, učinkovitim ter natančno merljivim načinom, povečajte vidnost in obiskanost vaše spletne strani.

S Spletnikom boste vidni povsod!

Poleg tega je spletno oglaševanje tudi cenovno ugodna rešitev za promocijo vašega podjetja.

Vse spletne platforme omogočajo prilagoditev proračuna in plačilo le za dosežene rezultate, kot so klik na oglas ali nakupi oziroma povpraševanja. To pomeni, da lahko oglašujete tudi z omejenim proračunom in še vedno dosežete želene rezultate.

Oglaševanje na spletu je čedalje bolje pomembno. V sklopu spletnega marketinga vam omogočamo izpostavo na večini družbenih omrežjih, na 1. mestu iskalnika, na Google zemljevidu, skozi e-mail marketing itd.

Ne zamudite priložnosti!

Postanite glavni v Sloveniji!

BRANDING IN POVEČANJE PRODAJE

FACEBOOK OGLAŠEVANJE


Facebook oglaševanje omogoča prikazovanje vaše ponudbe na omrežju Facebook, v Messengerju in na Instagramu.

Z oglaševanjem na Facebook-u lahko dosežete ciljno občinstvo, vzpostavite močno blagovno znamko in povečate prodajo kot nikoli prej.

Naša ekipa pripravi izjemne slikovne oglase, s katerimi naslovimo direktno vašo ciljno publiko. Pri tem imate poln vpogled v dogajanje in rezultate kampanje.

Nimate časa za pripravo oglasov?

Najemite našo ekipo!

IZPOSTAVA NA NAJVEČJIH PORTALIH

SEO OPTIMIZACIJA


Če si za podjetje želite dolgoročno rast, je optimizacija vaše spletne strani ali trgovine praktično obvezna.
Optimizacija spletnih strani poskrbi za visoke organske uvrstitve, ki vodijo v povečanje obiska strani, povečanje povpraševanj ali nakupov in tudi zaupanja kupcev. Gre za najboljši način za dviga kredibilnosti vaše blagovne znamke.

S Spletnikom boste vidni povsod!

Ste pripravljeni na vzpon vašega podjetja na vrh iskalnih rezultatov?

Prepustite optimizacijo našim SEO strokovnjakom, ki bodo združili moč onsite, offsite in tehnične optimizacije, ter osvojili prvo stran rezultatov iskanja!

GMAIL, YOUTUBE, GOOGLE, …

GOOGLE OGLAŠEVANJE


Najhitrejši način, da vas stranke najdejo na prvi strani Googla in širše, je vsekakor Google Ads oglaševanje. Ko boste enkrat na vrhu, ne boste več želeli drugam!

Google oglasi so plačljivi oglasi, ki se pojavijo na vrhu strani rezultatov iskanja v Googlu, ko uporabniki iščejo določeno ključno besedo ali frazo.

V sklopu Google Ads oglaševanja bomo vaše oglase prikazovali tam, kjer je največ potencialnih kupcev. Največja prednost spletnega oglaševanja je popolna transparentnost vašega vloženega proračuna – za vsak vložen € boste vedeli in videli, kje se je porabil.

Merljivo in učinkovito spletno Google oglaševanje po vaši meri.

Čas je, da najdejo tudi vas!

Pojavite se povsod na spletu!

PRODAJTE TISTIM, KI VAS ŽE POZNAJO

E-MAIL MARKETING


E-mail marketing je lahko najcenejša in najuspešnejša marketinška strategija, katero bi moralo uporabljati vsako podjetje. Uporablja se za obveščanje, spodbujanje prodaje in oblikovanje skupnosti okoli vaše blagovne znamke.

E-mail marketing potrebujete vsi, ki želite ohranjati odnos z obstoječimi strankami. Pošiljanje e-novic je mnogo več kot to!

Pripravili vam bomo grafično predlogo, napisali prvo e-novico in vas naučili uporabljati najboljše orodje za pošiljanje e-novic.

Pravi čas za spletno oglaševanje je danes!

Začnimo!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Jamčimo za kvalitetno izvedbo spletnega oglaševanje!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SPLETNI MARKETING IZVAJAMO ZA 200+ NAROČNIKOV

KAJ PRAVIJO NAŠI NAROČNIKI


Trenutno izvajamo spletno oglaševanje za več kot 200 naročnikov, ki nam zaupajo!

POGOSTA VPRAŠANJA


Preberite si odgovore na najpogostejša vprašanja, vezana na Spletno oglaševanje
pri Spletniku

Kaj je spletno oglaševanje?

Spletno oglaševanje je v osnovi proces promoviranja izdelkov ali storitev preko različnih spletnih platform, kot so družbena omrežja, iskalniki, spletna mesta in druga dostopna spletna mesta.

Oglaševanje se lahko izvaja v obliki slikovnih, besedilnih ali video oglasov. Ker potrošniki veliko časa preživijo na internetu, vam spletno oglaševanje omogoča, da usmerite svoje podjetje neposredno k svoji ciljni publiki. Med najpomembnejše kanale spletnega oglaševanja štejemo:
Google oglaševanje, SEO optimizacija,
E-mail, Facebook oglaševanje…

Kateri so najpogostejši načini spletnega oglaševanja?

Med najpogostejše načine spletnega oglaševanja štejemo:

iskalno oglaševanje,

sponzorirano vsebino,

spletno video oglaševanje,

vplivnostni marketing

oglaševanje na družbenih omrežjih,

oglaševanje s pomočjo vsebin, ki so jih ustvarili uporabniki itd. 

Kako lahko začnem s spletnim oglaševanjem?

Za začetek spletnega oglaševanja morate določiti svoje cilje, izbrati ustrezno oglaševalsko platformo, ustvariti učinkovite oglase, določiti proračun in spremljati rezultate kampanj. 

Imejte pa v mislih, da za celosten pristop potrebujete veliko znanja. Zato je v veliko primerih najbolj optimalna izbira najeti agencijo, ki ima vsa potrebna znanja, čas in izkušnje, da kvalitetno izvaja spletno oglaševanje.

Kako velik proračun rabim za učinkovito spletno oglaševanje?

Pri določanju proračuna za spletno oglaševanje je pomembno upoštevati vaše finančne zmožnosti in cilje kampanje. Začetek z manjšim proračunom vam omogoča, da preizkusite različne strategije in kanale ter pridobite vpogled v učinkovitost vaših oglasov. Na podlagi pridobljenih rezultatov lahko nato prilagodite svoj proračun in ga postopno povečujete.

Pomembno je upoštevati, da bo proračun vplival na obseg in trajanje vaše kampanje ter dosežnost vašega oglasa.

Kakšne so prednosti spletnega oglaševanja v primerjavi z tradicionalnimi oblikami oglaševanja?

Prednosti spletnega oglaševanja vključujejo večjo ciljno usmerjenost, sledljivost rezultatov, večjo prilagodljivost proračuna in možnost dosega globalne publike.

Večja ciljna usmerjenost je ena izmed ključnih prednosti spletnega oglaševanja. Spletni oglaševalski kanali omogočajo natančno določanje ciljnega občinstva glede na demografske podatke, interese, vedenje in druge segmentacijske kriterije.

To omogoča, da svoje oglase prikažete samo tistim, ki so najbolj verjetno zainteresirani za vaše izdelke ali storitve, kar povečuje verjetnost konverzij in zmanjšuje stroške.