NAŠE REFERENCE
SO NAM V PONOS


Pobrskajte po naših zadnjih uspešnih spletnih projektih ter se prepričajte o kakovosti našega dela.

spletnik-reference__play

POKAŽI VEČ

SPLETNA TRGOVINA
BANDASY
Izjemno dovršen design, ki izstopa iz ostalega povprečja je v kombinaciji s premišnjeno načrtovano uporabniško izkušnjo projekt uvrstil med najbolj uspešne spletne projekte glede na zadovoljstvo uporabnikov.
SPLETNA TRGOVINA
Yankee Candle
Spletna trgovina na kateri smo skozi izjemen dizajn dobro izpostavili slike produktov in skozi dobro uporabniško izkušnjo zagotovili enostavno brskanje med produkti, ki je rezultiralo v povečano stopnjo konverzije. Optimiziran nakupni proces, izjemno pregledna menijska struktura in napredni iskalnik so le 3 faktorji, ki delajo to trgovino izjemno.
SPLETNA TRGOVINA
KARCHER KUŠLJAN
Podjetje Kušljan Kärcher velja za vodilnega ponudbika Kärcher programa v Sloveniji in poskrbeli smo, da to izkazuje tudi spletna trgovina. Zaradi dobre uporabniške izkušnje, preglednosti trgovine z enostavnim nakupnim procesom, se je po objavi projekta odstotek konverzij več kot podvojil.
SPLETNA TRGOVINA
MAMAA
Spletna trgovina Mamaa je projekt, na katerega smo izjemno ponosni. Poleg tega, da trgovina v svojem izjemno preglednem dizajnu vrhunsko izkazuje svojo dejavnost, je tudi dobro optimizirana za konverzije, z dobro uporabniško izkušnjo in izjemno pregledna.
SEO OPTIMIZACIJA
ZA TOPEL DOM
Z optimizacijo spletne strani zatopeldom.com si je podjetje obisk potencialnih strank na stran več kot podvojila.
1,8 povprečna pozicija po optimizaciji
56 besed na prvem mestu Googla
Spletna Trgovina
ARO
Spletna trgovina z modernim preglednim in širokim dizajnom, kjer uporabniki hitro najdejo izdelek, ki ga iščejo. Trgovina z dobro uporabniško izkušnjo dobro prilagojena za prikazovanje na vseh napravah in optimizirana za maksimalno konverzij.
SPLETNA TRGOVINA
MOJ ČESEN
Ponosni smo na projekt spletne trgovine, ki je rezultiral v izjemno predstavitev ekološke kmetije. Izvrsteno oblikovanje, senzacionalna uporabniška izkušnja, hitro odpiranje pletne strani, enostaven nakupni proces na enostavni spletni trgovini.
doggy-testemonial
SPLETNA TRGOVINA
DOGGY CAT DREAMS
Pregledna spletna trgovina, ki med uporabniki že žanje pohvale. Trgovino odlikuje preglednost, hitrost in enostavna uporabniška izkušnja.
doggy-testemonial
SEO OPTIMIZACIJA
PRIMA SAILING
Projekt optimizacije začet s ciljem, da do naslednjega leta povečamo doseg potencialnih strank. Pričakovanja smo presegli že po 3 mesecih.
SPLETNA STRAN
AH KLEMENČIČ
Naročniki so želeli enostavno moderno spletno stran, ki bi konvertirala v testne vožnje, klice in povpraševanja - presegli smo vse zastavljene cilje.
SPLETNA STRAN
REITENBURG
Pregledna spletna stran, ki izkazuje kvaliteto ob prvem pogledu. Enostavna za brskanje, dobro prilagojena za mobilne naprave, predvsem pa hitra.
SEO OPTIMIZACIJA
Klasje
Podjetje klasje je leta 2018 začelo vlagati v spletni marketing, da je danes z našo pomočjo lahko vodilni ponudnik rezervnih delov in servisa kmetijske mehanizacije na spletu v Sloveniji.
307% večji organski obisk
104% več povpraševanj
opremljen-bubble
Spletna Trgovina
Opremljen
Projekt prenove spletne trgovine, ki med naročniki žanje pohvale in zadovoljstvo. Stremeli smo k preglednemu dizajnu in izvrstni uporabniški izkušnji.
opremljen-bubble
SEO OPTIMIZACIJA
DEFIBRILATOR
Gre za enega od mnogih projektov, ko smo naročnika za vse izbrane ključne besede uvrstili na prvo mesto Googla. Naročnik se tako lahko ponaša s spletno sranjo, ki v svoji branži prejema največ obiska in povpraševanj iz tega vira.

Pripravljeni, da vam pomagamo?


Pošljite povpraševanje in eden izmed naših strokovnjakov vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

Ocenite to stran

4.2/5 - (112 votes)