IZDELAVA
SPLETNIH TRGOVIN,
KI PRODAJAJO


Vse, kar potrebujete za prodajo na spletu.

ZAKAJ SPLETNIK?

Zakaj so obstoječi naročniki v nas prepoznali najboljšo izbiro zase

DOVRŠEN IN ODZIVEN DIZAJN

SODOBEN DIZAJN, PRILAGOJEN VSEM NAPRAVAM

Ljudje kupujemo z očmi, zato bomo tudi vašo spletno trgovino oblikovali tako, da si bodo obiskovalci želeli na njej ostati in opraviti nakup.

Poleg tega se bo oblika vaše spletne trgovina prilagajala vsem napravam, ki jih danes uporabljajo vsakdanji kupci.

UGODNA CENA

IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE

Pri Spletniku se cena izdelave spletne trgovine po meri začne že od 1500 EUR. Na osnovi vašega zahtevka pa bomo pripravili korektno ponudbo, prilagojeno vašim konkretnim potrebam in željam.

Spletno trgovino izdelamo že od 1500€ + ddv!

KAKOVOST IN HITROST

HITRA IN KVALITETNA IZDELAVA

Pri Spletniku smo skozi desetletje delovanja razvili metodologijo izvedbe spletnih projektov, ki so za naročnika izredno enostavni in razumljivi, po drugi strani pa nam omogočajo, da za vas kar najhitreje možno in v dogovorjenem roku izdelamo kakovosten izdelek, ki ga pričakujete.

KAKO POTEKA IZDELAVA

TEHNIČNE LASTNOSTI SPLETNE TRGOVINE

ENOSTAVNO
UREJANJE SPLETNE TRGOVINE

Naš urejevalnik za urejanje izdelkov, naročil in vseh ostalih aspektov je izredno enostaven za uporabo. Poleg tega se vaša spletna trgovina lahko poveže z zunanjimi sistemi, (npr. računovodskimi ali ERP sistemi) s čimer se lahko bistveno zmanjša količina ročnega dela.

“Vse je potekalo izredno hitro, držali so se rokov in kar je najpomembnejše, poslušali so moje želje in spletna trgovina je na koncu izgledala še boljša, kot sem si jo zamislila. Hvala!”

Tanja Rode Nemec, NETA PLUS, d.o.o.

PODPORA JE KLJUČNEGA POMENA

VRHUNSKA PODPORA PRI SPLETNI TRGOVINI

Našim naročnikom je na razpolago tehnična podpora po telefonu in elektronski pošti, za tiste trenutke, ko zares potrebujete pomoč.

Podporni zahtevki naših naročnikov, so v 95% rešeni znotraj 24ur, povprečna ocena zadovoljstva s strani naročnikov pa je 4.5 od 5.

BREZ PRODAJE NI NIČ

POMAGAMO VAM PRI PRODAJI

Po izdelavi spletne trgovine se mnogi naši naročniki odločijo, da za njih izvajamo optimizacijo za iskalnike, upravljamo oglaševanje na PPC platformah ter izvajamo druge marketinške aktivnosti.

Imamo več kot desetletje izkušenj s prodajo na spletu  in preko 250 izdelanih spletnih trgovin, za katerimi stojijo naročniki, ki z našo pomočjo na spletu zelo dobro prodajajo.

Več prednosti in tehničnih lastnosti spletnih trgovin Spletnik

Preverite tehnično plat izdelave spletnih trgovin Spletnik

Spletne trgovine izdelujemo
že od leta

2006

Spletnih trgovin smo izdelali že več kot

250

Kaj pravijo naši naročniki?

 

Študija primera

PRENOVA SPLETNE TRGOVINE ODEJA

Razumevanje Odejinih pričakovanj, interpretacije rezultatov in obojestranska transparentnost so pogoj za uspešno sodelovanje iz meseca v mesec.

79%večja stopnja konverzije

40%povečanje številko nakupov

45%manjša stopnja odboja

Vašo spletno trgovino izdelamo

v štirih enostavnih korakih

KONTAKTIRAJTE NAS

Stopite v stik z nami preko telefona ali emaila da se pogovorimo o vaših potrebah

IZDELAMO PONUDBO

Izdelamo vam ponudbo na ključ in podpišemo pogodbo

PRIPRAVA VSEBIN

Pri pripravi vsebin vam pomagamo in vas usmerjamo, da vam delo karseda olajšamo.

IZDELAVA IN ZAGON

Trgovino oblikujemo, vnesemo vse vsebine,  možnosti dostave, ini plačil ter druge konfiguracije.

Pripravljeni, da vam pomagamo?

Pošljite povpraševanje in eden izmed naših strokovnjakov vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšna bi bila končna cena naše nove spletne trgovine?

Končna cena izdelave spletne trgovine je odvisna več faktorjev kot so zahtevnost in obsežnost projekta ter količina produktov in čas porabljen za unikaten grafični design. Veliko vlogo pri ceni igrajo tudi dodatne možnosti in razširitve kot so na primer hitra blagajna, načina plačevanja, napredne funkcije in integracije z računovodskimi programi. Za podrobnejšo ceno je potreben posvet s strokovnjakom, za že vnaprej pripravljene pakete spletnih trgovin pa kliknite tukaj.

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

Spletne trgovine se med seboj zelo razlikujejo. V kolikor gre za preprosto trgovino, je le-ta lahko izdelana v roku enega meseca, več kot bo dodatnih prilagoditev in razširitev, daljši bo tudi čas izdelave. Potrebno je upoštevati še zasedenost ekipe, pa tudi želje bodočega lastnika trgovine in količine (že pripravljenih ali še ne pripravljenih) vsebin.

Kaj vse vsebuje vrhunska spletna trgovina?

Glavno vodilo Spletnik ekipe pri izdelavi spletnih trgovin je hitrost odpiranja, preglednost in enostavnost ter optimiziran nakupni proces. Vrhunske spletne trgovine omogočajo tudi različne načine plačevanja ter po meri izdelan unikaten dizajn. Za več informacij pokličete naše strokovnjake, ki vam bodo znali ustrezno svetovati.

Potrebujem spletno trgovino ali spletno stran?

Odgovor je preprost – če boste preko spleta prodajali izdelke ali storitve, potrebujete spletno trgovino. V kolikor želite na spletu le predstaviti vaše podjetje in vaš trenutni cilj ni spletna prodaja, potem potrebujete spletno stran.

Kateri CMS sistem je najboljši za našo novo spletno trgovino?

Obstaja veliko platform za izdelavo spletnih trgovin. Trenutno je med najbolj popularnimi platforma Magento, na kateri spletne trgovine gradimo tudi v Spletniku. Gre za zelo zmogljivo in prilagodljivo platformo, ki zmore prenesti presenetljivo število produktov. Platforma ima podporo velike skupnosti strokovnjakov in se ponaša z odlično zmogljivostjo ter izjemno odzivnostjo. Poleg tega Magento ponuja najširšo paleto možnosti prilagajanja z ogromno razširitvami.

Kdaj se splača povezati spletno trgovino z računovodskim programom?

Glavna prednost povezave spletne trgovine z računovodskim programom je v sočasni usklajenosti stanje zalog v spletni trgovini in stanja v računovodskem programu. Povezava vam tudi prihrani čas in optimizira vaše poslovanje. Poleg tega lahko uvažate izdelke in kategorije izdelkov direktno iz programa. Povezava je torej smiselna, ko imate veliko količino produktov in želite poenostavljen proces.

Ali šele začenjate s spletno prodajo?

Znanje je ključ do pravih odločitev na poti do uspeha, zato smo za vsa pripravili izredno uporabne vodiče, ki vas bodo usmerili na vaši poti.

30 USODNIH NAPAK SPLETNIH TRGOVIN

Če se o izdelavi ali prenovi spletne trgovine šele odločate, vam bo priročnik koristil s praktičnimi usmeritvami, vezanimi na vsa področja spletnih trgovin:

Napake pri izbiri platforme.
Pogoste napake na vstopni, kategorijski in produktni strani.
Pogoste napake v postopku nakupa.
Napake vsebinskega marketinga.
Strateške napake.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.