Digitalna agencija, kot bi morala biti


Misija, vrednote in vizija podjetja Spletnik.

Spletnik - O nas

O PODJETJU SPLETNIK

Podjetje Spletnik je agencija za digitalni marketing s celostnim spletnim nastopom. Podjetje je bilo ustanovljeno decembra 2004, za seboj pa ima že 16 let izkušenj, preizkušenj, sprememb in predvsem rasti. Za naše naročnike izdelujemo spletne strani in spletne trgovine, njihova spletna mesta optimiziramo za visoke organske uvrstitve, pospeševanje njihove prodaje pa dosegamo z Google in Facebook oglaševanjem. Zadovoljstvo naših naročnikov je na prvem mestu, saj se zavedamo, da lahko le na tak način dosežemo dolgoročno sodelovanje, ki je naš glavni cilj.

Preverite vse naše spletne storitve.

Spletnik - Naša misija

NAŠA MISIJA

Naša misija je s poenostavljanjem in paketizacijo spletnih konceptov pospešiti posvajanje spletnega poslovanja v slovenskih podjetjih. To dosegamo z visoko usposobljenim kadrom, ki so na svojih področjih strokovnjaki, znajo pa tudi prisluhniti dilemam trga in se nanje prilagoditi.

Spletnik - Naša vizija

NAŠA VIZIJA

Že sedaj se smatramo za ene izmed vodilnih v naši branži v Sloveniji in aktivno vlagamo v ukrepe, da ta status zadržimo in nadgradimo. V naslednjih letih pa želimo s svojimi storitvami aktivno in načrtno ustvariti občutnejšo prezenco še na območju zahodne Evrope.

Spletnik - Naše vrednote

NAŠE VREDNOTE

Stremimo k odličnosti na vseh področjih. – Investiramo v kvaliteten kader zaposlenih. – Ne ugibamo, temveč testiramo in dokazujemo. – Nikoli se ne nehamo učiti. – Spoštujemo okolje in naravo.

Nas želite spoznati ob skodelici kave?

Pošljite nam povpraševanje in v nas prepoznajte vašega novega partnerja za celosten digitalen nastop.