IZDELAVA SPLETNIH STRANI


Svojim potencialnim strankam se predstavite v najboljši možni luči z lepo, hitro in funkcionalno spletno stranjo.

Izdelava spletnih strani

WordPress spletna stran

WordPress platforma na eni izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo spletnih strani, ki jo uporabljajo številna podjetja in posamezniki po celem svetu.

Pomoč na vsakem koraku

Podpora vam bo zagotovljena kadar koli jo boste od nas potrebovali. Naučili vas bomo samostojno urejati spletno stran, ali pa boste urejanje prepustili nam.

Oblikovanje spletnih strani

Kar si zaželite, to lahko tudi dobite! Na voljo je ogromno vtičnikov in razširitev, ki močno olajšajo vaše uredniške ter marketinške aktivnosti in vam prihranijo ogromno časa.

Dizajn in urejevalnik po meri

Vse spletne strani oblikujemo popolnoma po meri, prav tako po meri pripravimo temo in urejevalnik za še hitrejše odpiranje in enostavnejše urejanje.

ZAKAJ SPLETNIK?


7 razlogov, zakaj podjetja izdelavo spletnih strani zaupajo podjetju Spletnik

Izdelava spletnih strani

MODEREN IN ODZIVEN DIZAJN

Izdelava spletne strani z izjemnim dizajnom


Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato bomo poskrbeli, da njen dovršen izgled odseva vse vaše konkurenčne prednosti. Pripravili bomo dizajn popolnoma po meri za vas, glede na vašo ponudbo, celostno grafično podobo, glede na vaše želje in cilje s spletno stranjo.

Prav tako pa se bo vaša spletna stran popolnoma prilagajala vsem napravam, ki jih uporabljajo današnji potrošniki.

UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

UGODNA IZDELAVA SPLETNIH STRANI


Ponudba za izdelavo spletne strani je vedno oblikovana individualno, saj želimo poskrbeti, da vaša WordPress stran vsebuje vse, kar dejansko potrebujete.

Tako dosežemo tudi popolno transparentnost cene, zaradi česar ste lahko vi mirni, da ne kupujete mačka v žaklju.

Izdelava spletnih strani se začne pri 1499 € + DDV, vse pa je odvisno od vaših pričakovanj in želja – tem pa se poskušamo čim bolj približati.

VIZITKA

1499 €
+ ddv

OSNOVNI

2999 €
+ ddv

NAPREDNI

4999 €
+ ddv

GOLD

8599 €
+ ddv

Izdelava spletne strani

HITRO ODPIRANJE SPLETNE STRANI

IZDELAVA HITRE SPLETNE STRANI


Hitrost odpiranja spletne strani je v današnjem digitalnem svetu pomembna bolj kot kdajkoli prej. Hitre spletne strani so bolj privlačne in zadržujejo uporabnike kot tiste, ki se odpirajo (pre)počasi.

Pri Spletniku izdelujemo WordPress spletne strani, ki se odpirajo zelo hitro, saj jih za ta namen vnaprej optimiziramo in dobro prilagodimo.

Izdelava spletnih strani
podpora-picture
HITRO ODPIRANJE

IZDELAVA HITRE SPLETNE STRANI


Hitrost odpiranje spletne strani je v današnjem digitalnem svetu pomembna bolj kot kdajkoli prej. Hitre spletne strani bolj privlačijo in zadržujejo uporabnike kot tiste, ki se odpirajo (pre)počasi.Pri Spletniku izdelujemo WordPress spletne strani, ki se odpirajo zelo hitro, saj jih za ta namen vnaprej optimiziramo in dobro prilagodimo.
Izdelava spletnih strani
IZDELAVA SPLETNIH STRANI S CMS UREJEVALNIKOM PO MERI

ENOSTAVNO UREJANJE SPLETNE STRANI


Ena izmed najbolj zaželenih lastnosti WordPress-a je njegova osnovna preprostost urejanja.Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, vašo spletno strano boste lahko kadarkoli samostojno urejali preko CMS urejevalnika. Vsebino boste sami povsem preprosto upravljali, dodajali in spreminjali.
optimizacija spletnih strani in SEO strokovnjaki
Izdelava spletnih strani
Izdelava spletne strani

PODPORA PRI UREJANJU

VRHUNSKA PODPORA PRI SPLETNI STRANI


Našim naročnikom je na razpolago tehnična in uredniška podpora po telefonu, elektronski pošti in oddaljena podpora za tiste trenutke, ko pomoč zares potrebujete.Spletnik ekipa vam priskoči na pomoč, ko za to zaprosite, poleg tega pa skrbi, da je vaša spletna stran varna in posodobljena ter redno ustvarja varnostne kopije.

Več o podpori Več o tem

podpora-picture
PODPORA PRI UREJANJU

VRHUNSKA PODPORA PRI SPLETNI STRANI


Našim naročnikom je na razpolago tehnična in uredniška podpora po telefonu, elektronski pošti in oddaljena podpora za tiste trenutke, ko pomoč zares potrebujete.Spletnik ekipa vam priskoči na pomoč, ko za to zaprosite, poleg tega pa skrbi, da je vaša spletna stran varna in posodobljena ter redno ustvarja varnostne kopije.

Več o podpori Več o tem

Izdelava spletnih strani
Optimizacija spletnih strani
OPTIMIZACIJA JE TEMELJ SPLETNEGA NASTOPA

Optimizirana spletna stran


Optimizacija spletne strani (SEO) je ena izmed najpomembnejših strategij, s pomočjo katere bo vaša spletna stran zasijala in dosegla ciljno publiko.

Vsi naši paketi za izdelavo spletne strani vsebujejo osnovno tehnično optimizacijo, ki jo lahko podpremo z mesečnim izvajanjem SEO optimizacije.

DO NOVE SPLETNE STRANI ŽE V 14 DNEH

Hitra in kvalitetna izdelava spletnih strani


Zavedamo se, da gresta cena in kakovost z roko v roki. Izdelava spletnih strani v našem podjetju poteka znotraj dogovorjenih rokov.

Ekipa Spletnika se nenehno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje, kar nam omogoča da izdelujemo konkurenčne in vrhunske spletne strani.

Kako poteka izdelava spletne strani v 14 dneh Več o tem

Izdelava spletne strani

500+

izdelanih spletnih strani

1000+

vseh naročnikov

100%

zadovoljstvo

Izdelava spletnih strani s platformo WordPress

PREDNOSTI PLATFORME WORDPRESS


WordPress je najbolj priljubljena platforma za izdelavo
spletnih strani. Izvedite zakaj.

NESKONČNE MOŽNOSTI PRILAGODITEV

Dodatne in privlačne razširitve


WordPress vtičniki so aplikacije, ki omogočajo dodajanje novih funkcij na vašo spletno stran. Z vtičniki lahko prilagodite WordPress stran, tako da bolje ustreza vašim potrebam in služi vašim obiskovalcem. Prav tako so vtičniki super rešitev oziroma orodje zlasti za začetnike, saj poenostavijo tudi izdelavo spletne strani, brez kakršnega koli posega v izvorno kodo. 

Platforma WordPress ponuja neskončno dodatnih vtičnikov, s katerimi obogatite spletno stran, najsi bo to glede dizajna ali delovanja. Kar koli si zaželite je verjetno že razvito, vtičnik je potrebno le namestiti in prilagoditi. Poznamo tako brezplačne, kot tudi plačljive (premium) vtičnike. V večini primerov se da praktično vse urediti z brezplačnimi verzijami, medtem ko plačljivi ponujajo dodatne možnosti, za bolj zahtevne uporabnike.

HITREJE DOSEŽITE VAŠO CILJNO PUBLIKO

Enostavnejše marketinške aktivnosti


WordPress spletne strani v prvi vrsti omogočajo popolnoma vse možnosti izvedbe SEO optimizacije, tudi tiste najbolj napredne, ki se jih poslužujemo v Spletniku. Ker je WordPress prilagodljiva in odprtokodna platforma za izdelavo spletnih strani, ste lahko mirni, da pri SEO optimizaciji ne boste imeli popolnoma nobenih omejitev.

Izjemno enostavno boste izvajali tudi E-mail marketing. Vse sodobne platforme (Mailerlite, MailChimp, …) namreč podpirajo polno sinhronizacijo z WordPress spletno stranjo.

DO SPLETNE TRGOVINE V LE NEKAJ KORAKIH

Vzpostavitev spletne trgovine


Obstaja možnost, da boste spletno stran v nadaljevanju želeli nadgraditi v spletno trgovino?

Z WordPress spletno stranjo bo to izjemno enostavno. Vsako spletno stran vam namreč kadar koli v nadaljevanju lahko nadgradimo v spletno trgovino tako, da načrtujemo in oblikujemo design za trgovinski del spletne strani, instaliramo in konfiguriramo WooCommerce razširitev, ter vse ostale module za dobro optimiziran nakupni proces ter optimalno uporabniško izkušnjo.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI V NAJBOLJ RAZŠIRJENI IN PRILJUBLJENI PLATFROMI

Veliko spletnih strani je izdelanih v WordPressu


WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih in razširjenih platform za izdelavo spletnih strani, kar prinaša ogromno prednosti. Za WordPress platformo je na voljo ogromno modulov in razširitev, večina programov za e-mail marketing je povezljivih z WordPress-om, v kolikor bi na WordPress spletno stran želeli odpreti spletno trgovino, vam bo verjetno na voljo tudi sinhronizacija z vašim računovodskim programom.

ZA VARNOST JE POSKRBLJENO

Varnost in stabilnost


V Spletniku veliko pozornosti posvečamo varnosti spletnih strani, torej obrambi pred morebitnimi vdori, napadi, ipd. S tem namenom bomo WordPress platformo in vse razširitve redno posodabljali za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti. Vse spletne strani gostujejo na v naprej prilagojeni in izjemno varni strežiški infrastrukturi, zato ste lahko mirni, da bo vaša spletna stran vedno varna in stabilna.

VZORCI SPLETNIH STRANI IN REFERENCE


Pobrskajte po naših že izdelanih spletnih straneh ter se prepričajte o kakovosti našega dela

spletnik-reference__bg

KAJ PRAVIJO NAŠI NAROČNIKI?

Želite izdelati ali le prenoviti obstoječo spletno stran?


Izdelamo vam sodobno spletno stran na najbolj priljubljeni spletni platformi WordPress.

IZDELAVA SPLETNE STRANI v štirih enostavnih korakih


Hitro in preprosto
Izdelava spletne strani

Kontaktirajte nas


Pišite nam na info@spletnik.si, pokličite nas na
01 600 99 30 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Naši strokovnjaki vas bodo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vaših željah ter potrebah in skupaj našli rešitev, ki bo ustrezala vašim pričakovanjim.

pripravimo SEO ponudbo

Pripravimo ponudbo


Skupaj z ekipo oblikovalcev, programerji in projektnim vodjo vam pripravimo podrobno ponudbo za izdelavo spletne strani, ki bo zasledovala vaše cilje, želje in naše predloge.

Za tem sledi podpis pogodbe in začetek projekta.

pripravimo ponudbo
priprava vsebin za spletno stran

Priprava vsebin


Pri pripravi vsebin vam pomagamo in vas usmerjamo, da vam delo karseda olajšamo. S tem namenom vam pripravimo seznam vseh stvari, ki bi jih lahko vključili v vašo spletno stran, vključno z našimi predlogi, prejeli boste usmeritve pri pisanju vsebin in navodila za pripravo slik.

V kolikor za pripravo vsebin ne boste imeli časa, pa lahko prodajne vsebine in slike za vas pripravi naša izkušena ekipa.

priprava vsebin za spletno stran
objava spletne strani

Izdelamo in objavimo


Dizajn spletne strani bomo za vas pripravili popolnoma po meri, konfigurirali WordPress spletno stran s po meri pripravljeno temo in urejevalnikom, nato vnesemo vse vsebine, poskrbimo za vrhunsko uporabniško izkušnjo in stran objavimo.

objava spletne strani

Pripravljeni, da vam pomagamo?


Pošljite povpraševanje in eden izmed naših strokovnjakov vas bo
kontaktiral v najkrajšem možnem času.

pošlji povpraševanje

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

POGOSTA VPRAŠANJA


Preberite si odgovore na najpogostejša vprašanja, vezana na izdelavo spletnih strani pri Spletniku

Kakšna bi bila končna cena naše nove spletne strani?

Vse naše ponudbe za izdelavo spletne strani so oblikovane individualno, saj želimo poskrbeti, da bo vaš projekt vseboval vse, kar dejansko potrebujete. Končna cena je tako odvisna od obsežnosti vašega projekta in želene spletne strani. Za boljšo predstavo o strošku izdelave spletne strani si lahko ogledate vnaprej pripravljene pakete izdelave.

Kateri od vaših štirih paketov za izdelavo spletne strani je najbolj primeren zame?

Izbira pravega paketa je vsekakor zelo pomembna odločitev, saj se drugače lahko hitro znajdemo v situaciji, kjer lahko izberemo stroškovno neoptimalen paket z funkcionalnostmi, ki jih v bistvu niti ne rabimo ali pa obratno, kar je še huje. V nadaljevanju si lahko preberete osnovne smernice glede posamičnih paketov, s pomočjo katerih boste lažje ugotovili, kateri bi bil najbolj primeren za vaše potrebe.

 • Vizitka: naš najbolj osnoven paket, ki je v prvi vrsti namenjen začetnikom, bodisi bloggerjem ali nasploh pravilnemu začetku poslovanja na spletu. Nudimo preprosto a učinkovito in optimizirano spletno mesto, specifično za vašo blagovno znamko ali cilje. Vsebuje čisto vse potrebne elemente, da začnete takoj graditi svojo prisotnost na internetu. Vključuje do 10 podstrani.
 • Osnovni: v glavnem je namenjen za rastoči posel na spletu ali bolj zahtevnim začetnim uporabnikom, ki želijo čim hitreje konkurirati v online svetu. Zajema vse, kar se najde v paketu “Vizitka”, plus dvojno število podstrani in vsebine, naprednejše oblikovanje, ter dodatne integracije (e-mail marketing, analitika) v sklopu optimizirane spletne strani.
 • Napredni: za najbolj odločna podjetja. Glavna razlika je v številu optimiziranih podstrani in vsebine. V sklopu paketa “napredni” tako ponujamo kar kar 40 podstrani, ter vnos do 20 A4 vsebin.

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Spletno stran vam izdelamo v roku 14-ih dni, ko iz vaše strani prejmemo vse potrebne materiale, vsebino in fotografije za izdelavo. Na čas izdelave pa vpliva tudi velikost in obsežnost spletne strani.

Kaj vse vsebuje vrhunska spletna stran?

Vrhunska spletna stran vsebuje vse informacije, ki jih končni uporabnik ob obisku strani pričakuje. To zajema enostaven, pregleden in unikaten dizajn, kvalitetno vsebino in prilagoditev mobilnim telefonom in tablicam.

Kateri faktorji najbolj vplivajo na ceno izdelave spletne strani?

Poznamo 7 glavnih faktorjev, ki vplivajo na strošek izdelave.

Velikost: velikost spletne strani igra ključno vlogo pri ceni. Izdelava večjih strani stane več, saj je potrebna dosti večja časovna investicija in temu primerna je tudi količina dela. V večini primerov se velikosti definira s številom podstrani.

Copywriting oz. pisanje besedil: izjemno pomemben faktor, saj nam pravilno optimiziran tekst omogoči, da korektno zajamemo našo blagovno znamko. Le z optimizirano vsebino lahko ciljamo na ključne besede, ki so pomembne za ciljno občinstvo naše spletne strani.

Dizajn: to lahko preprosto opišemo kot grafični stil spletne strani. Tu ne obstaja neko splošno pravilo za vse, ampak je v celoti odvisno od panoge v kateri smo in kako se želimo predstaviti na spletu. Vendar pa, tudi če imamo nek vrhunski dizajn ali pa kaj bolj osnovnega, moramo bralcu ponuditi intuitivno in brezhibno izkušnjo obiska naše spletne strani.

SEO: bistvo SEO optimizacije pri izdelavi spletne strani je seveda čim višja uvrstitev na Googlu, za ključne besede, relevantne naši spletni strani. Izbira pravilnih ključnih besed je izjemno velikega pomena in poskrbi, da je ravno naša spletna stran tista, ki se prva pokaže ciljnemu občinstvu.

Prijazno do mobilnih naprav: v današnjih časih ni več dovolj, da se spletna stran normalno naloži le na računalniku. Čedalje bolj pomembno je, da se naša spletna stran pravilno in brez napak naloži tudi na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Z drugimi besedami – dizajn mora biti odziven.

Dodatne funkcije: poleg osnov postavitve spletne strani, imamo seveda vedno na volju tudi mnogo razširitev, v kolikor bi radi še dodatno povečali funkcionalnost. Sem med drugim spada tudi postavitev spletne trgovine, integracija baze podatkov, programiranje oz. poseganje v izvorno kodo ipd.

V Spletniku se zavedamo, kako vsi te faktorji medsebojno vplivajo en na drugega in skupaj oblikujejo neko celoto. Zato pri izdelavi spletnih strani v čisto vsakem paketu ponujamo optimiziran in vrhunski končni izdelek, ki je v skladu z najboljšimi praksami.

Potrebujem izdelavo spletne strani ali trgovine?

Če je vaš glavni cilj predstavitev podjetja in storitev, potrebujete spletno stran. V kolikor želite preko spleta prodajati izdelke ali storitve, potem potrebujete spletno trgovino.

Kateri CMS sistem je najboljši za našo novo spletno stran?

Nova spletna stran bo oblikovana v skladu s smernicami celostne grafične podobe vašega podjetja, upoštevala bo specifike vaše branže, ter tehnično in vsebinsko optimizirana za iskalnike. Izdelana bo na platformi WordPress, ki je trenutno eden izmed najbolj popularnih, varnih in funkcionalnih CMS sistemov. WordPress je znan zlasti po svoji enostavnosti za urejanje – pri optimizaciji in vzdrževanju vašega novega spletnega mesta pa boste imeli na voljo pomoč in podporo naših strokovnjakov.

Kako je z domeno in gostovanjem pri izdelavi spletne strani?

Domena in gostovanje sta pravzaparav prva dva koraka, ki ju idealno uredimo pred samo izdelavo spletne strani. V kolikor to že imate urejeno oz. zakupljeno, potem ostane samo še povezava s spletno stranjo.

V kolikor pa domene in/ali gostovanja še nimate oz. tega ne znate postaviti, lahko na pomoč priskočimo tudi mi.  Ta storitev sicer ni vključena v naše pakete, vsekakor pa nudimo tudi to opcijo.

Še nimate spletne strani?

Ta priročnik bo poskrbel, da bo investicija v vašo prvo spletno stran pravilna!

E-priročnik: KAKO DO UČINKOVITE SPLETNE STRANI?

Če niste prepričani, komu zaupati izdelavo vaše spletne strani ali na kaj morate sploh biti pozorni, vam bo ta priročnik podal vse potrebne informacije. Spoznali boste: celoten proces izdelave spletne strani, kdo lahko izdela vašo spletno stran in na kaj morate biti pri izbiri pozorni, kako izbrati pravo domeno, kako lahko spletna stran doseže vaše cilje.

Ocenite to stran

4.8/5 - (40 votes)