7 nasvetov, za katere morate vedeti, preden izdelate Spletno trgovino

Maj 1, 2011
Maj 1, 2011

1. Nasvet: Kaj je vaš glavni cilj, če ste on-line dobavitelj ali izdelovalec izdelkov? Verjetno najbolj ta, da obiskovalce vaše spletne strani spremenite v potencialne kupce, kar je dejansko tudi najtežje na spletu. A cilj je dosegljiv, če ste le uspešni pri pridobivanju zaupanja vaše ciljne publike, medtem ko si ogledujejo vašo spletno stran. Izdelava prodajne spletne strani, vam lahko služi kot sredstvo za dosego planiranega. E-prodaja je drugo ime za »posel preko interneta«.
2. Z učinkovito izdelavo t.i. e-trgovine je imperativ tudi, da upoštevate ključne faktorje, ki vam bodo pripomogli, da se ta spletna stran dobro uvrsti v iskalnikih. Tak aspekt e-trgovine vključuje:

  • Profesionalno izdelano spletno stran, ki takoj daje odgovor na vprašanje- Zakaj naj kupci kupujejo pri vas in ne pri konkurenci?
  • Načrtovan in strukturiran on-line katalog, da lahko kupci izmed široke palete izdelkov, še vedno z lahkoto najdejo svoj izdelek.
  • Dizajn spletne strani, ki obiskovalcu omogoči hitro in enostavno navigacijo.
  • Zadovoljivo predstavitev informacij o produktih, ki lahko še bolj prepričajo potencialne kupce o nakupu.
  • Enostaven on-line nakupovalni proces
  • Optimizirano spletno stran, ki se visoko uvršča v iskalnike.

 
3. Enostavnost in uporabniku prijazna storitev, sta dva ključna elementa, ki bi ju morali upoštevati, preden si izdelate spletno stran. E-prodajna spletna stran dela na enakem principu. Pridobitev možnosti za e-prodajo, pomeni tudi pridobitev varnosti in predvsem večih različnih možnosti za plačilo. Kupec ima nato več izbire in tudi zaupanja.
4. Edino spomina vredna izkušnja kupca, lahko podjetjem odpre vrata, ki zagotavljajo ponavljajoč posel in e-prodajo. Spletni razvoj zajema vse te aspekte.  E-trgovina olajšuje povečanje števila klientov ter daje možnost za širitev posla, tudi preko meja.
5. Dobro načrtovana e-trgovina, vključuje tudi elemente kot so:

  • samodejni poštni odzivnik,
  • več različnih metod plačevanja
  • med drugim tudi plačevanje s kreditno kartico

E-trgovina mora ponuditi e-košarico, ki kupcu omogoča »nabiranje« zaželjenih izdelkov, medtem ko brska po vašem katalogu. Učinkovita spletna rešitev za on-line prodajo, pomeni tudi opremljanje vaše spletne strani z vsemi orodji, ki so potrebni za veselo in zanesljivo nakupno izkušnjo uporabnika.
6. Če tukaj nadaljujem…Uspešna izdelava e-trgovine strani mora odgovoriti na enostavno vprašanje – Ali vaša spletna stran naredi kupcu lepo izkušnjo ob njegovem on-line nakupu?  Če je odgovor ne, potem si poiščite pri tem uspešno podjetje, ki vam bo pomagalo z nasveti in vas tudi nučilo, kaj je potrebno narediti, da bo vaša spletna stran začela prodajati.
7. Pri izdelavi spletne trgovine, se je potrebno srečati tudi s tehničnim vidikom. Ravno to pa je včasih razlog, da se veliko ljudi prenagli pri izbiri pravega orodja, s katerim bi si lahko izdelali učinkovito spletno stran, pa si jo ne.
Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov in izdelovalcev spletnih strani je pripravljena, da vam pri vzpostavitvi učinkovite trgovine kakorkoli pomaga. Od vzpostavitve vaše spletne trgovine do uspešne prodaje vaših izdelkov ali storitev.
Kontaktirajte nas!
Veliko uspeha v vašem poslu!
Uroš Bogdanović

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.