Do zaključka spletnega nakupa v enem koraku!

Nov 20, 2015
Nov 20, 2015

Ko se obiskovalec spletne trgovine odloči za nakup v vaši spletni trgovini, je vaša glavna naloga, da ga pripeljete na zaključek nakupa v najkrajšem možnem času in po najkrajši možni poti.
In zato je ključnega pomena, da vaša spletna trgovina vključuje hitro blagajno – One Step Checkout, saj obiskovalcu omogoča, da v enem korak zaključi spletni nakup.
Zaključek nakupa je pogosto najbolj zapleten korak pri procesu nakupa v spletni trgovini. In mnogi kupci ravno v tej fazi zapustijo košarico. Tisti, ki so za nakup bolj motivirani jih sama kompleksnost zaključka nakupa ne moti – nakup opravijo v vsakem primeru. A tisti, ki nakupujejo bolj impulzivno, so največkrat tisti, ki zaradi kompleksnosti zaključka nakupa košarico zapustijo še pred zaključkom nakupa.

hitra blagajna, spletna trgovina, spletne trgovine

Zaključek nakupa v enem koraku


Hitra blagajna močno poenostavi ta proces, ki vodi do manj zapuščenih košaric in do povečanja prodaje v vaši spletni trgovini.
Hitra blagajna poenostavi postopek nakupa vaših potencialnih kupcev. Vsi nepotrebni koraki in vsa nepotrebna vprašanja so odstranjeni in združeni v en obrazec – en korak. Uporabnik preprosto napiše svoj naslov, izbere način plačila, metodo dostave – vse to na eni strani, namesto, da vsako to informacijo izpolnjuje v ločenem koraku, na ločeni podstrani.
Manj zapuščenih košaric ima velik, neposreden vpliv na vašo prodajo v spletni trgovini. To je daleč najbolj učinkovita tehnična sprememba, ki jo lahko vpeljete v vašo spletno trgovino, kar bo povečalo vašo prodajo preko spleta!

Glavne prednosti hitre blagajne:

  • en korak do zaključka nakupa
  • poenostavljen proces nakupa
  • boljša uporabniška izkušnja
  • stranka se izogne dolgotrajni registraciji
  • hitra košarica je dosegljiva za vse spletne trgovine shop123.si
  • vključuje nastavitve dostavo in način plačila
  • onemogočene nepotrebne informacije kot so ime podjetja, faks številka…
  • omogoča prijavo na e-novice v spletni trgovini
  • omogoča odobritev splošnih pogojev
  • več možnosti za registracijo

V primeru, da še nimate hitre blagajne, nam pišite na info@spletnik, nas pokličite na 01 600 99 30 ali pa izpolnite kontaktni obrazec.
Želim vam veliko uspeha,
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.