Google Display oglaševanje – Zakaj ga obvezno morate vključiti?

Mar 10, 2015
Mar 10, 2015

Google – ovo prikazno omrežje je zbirka spletnih strani – vključno z Gmail, Blogger in YouTube – kjer se v sklopu prikaznega oglaševanja prikazujejo vaši oglasi. To omrežje vključuje tudi mobilne strani in aplikacije. Če ste kdaj videli oglas na vaš najljubši spletni strani z novicami ali v vašem Gmail račun, in ste se spraševali, kako je prišel tja, zdaj veste: spletne strani, kot so te, so del Googlovega prikaznega omrežja.
Google-ovo prikazno omrežje je št. 1 v omrežju prikazovanja oglasov. Dosegli so več kot 90% uporabnikov interneta po vsem svetu in to z več kot milijardo uporabnikov interneta po vsem svetu vsak mesec. Torej, zakaj uporabiti to možnost za oglaševanje?
Z oglaševanjem v prikaznem omrežju, lahko dosežete široko paleto strank s širšimi interesi, lahko izbirate, na katerih spletnih mestih se boste pojavljali z vašimi oglasi. Potencialne stranke boste prepričali z privlačnimi oblikami oglasov, ki vam jih ponuja Google Display.
Oglasi naj bodo jasni kaj ponujate, kdo ste in da vsebujejo tudi klic k akciji. Dobro premislite kdo so vaši potencialni kupci in kje se lahko umestite s takimi oglasi.
Tukaj so napisane možnosti oblik oglasov, ki jih boste umestili na Googlovo prikazno omrežeje:

Sam princip oglaševanja je isti kot pri oglaševanju po ključnih besedah, plačate le za klik oz obiskovalca, ki pride na vašo spletno stran.
Edino pri oglaševanju preko Youtube-a, se plača, ko obiskovalec pogleda video oglas, medtem ko so kliki brezplačni.
Če potrebujete nasvet kako se lotiti tovrstnega oglaševanja na Google-u in kdo so vaši potencilani kupci in kje se ti zadržujejo na internetu, se obrnite na nas in pomagali vam bomo.
Za več vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Urška Ujc.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.