Izdelava spletne strani za hotele

Apr 28, 2015
Apr 28, 2015

Poletje se bliža in največja sezona bivanja v hotelih je skorajda tukaj. Nekateri imajo maksimalno zasedene kapacitete v zimskem času, drugi v poletnem. Vseeno pa v Sloveniji veliko več nočitev zabeležimo v poletnem času. Ker pa se sezona bliža vrhuncu, najverjetneje ni zamanj vprašanje: Ali ima vaš hotel svojo spletno stran?
Zakaj smo postavili to vprašanje? Preposto… Kvalitetna spletna stran je online vizitka podjetja, zato je dandanes pravzaprav nujno potrebna. Še posebej v primeru, če ste lastnik ali menedžer hotela.

Turisti raziskujejo preko spleta!

Hotel Ambient v Domžalah

Primer: Hotel Ambient v Domžalah


Zagotovo smo vsi takšni, da pred potovanjem vedno zbiramo koristne informacije na svetovnem spletu. Lahko bi rekli, da je danes velika večina vseh rezervacij hotela narejena on-line. Če se sprašujete, zakaj nimate dovolj nočitev – tukaj je zagotovo eden izmed odgovorov – če še nimate spletne strani, seveda.
Hotel za dobro poslovanje potrebuje kvalitetno spletno stran! Pika!
Svetovne statistike dokazujejo, da ljudje v veliki večini delajo pravo malo ‘raziskovanje’ preko spleta, preden se odločijo za določen hotel. Seveda to pomeni, da vas preko spleta ne bodo našli, če ne boste imeli svoje spletne strani.

Se sprašujete, kaj predstaviti na spletni strani?

Hotel lahko na svoji spletni strani predstavi zgodovino, vse kontaktne informacije, galerijo hotela,… Kar pa je najpomembneje – učinkovito lahko predstavite in prodajate pakete, ki jih pripravljate za goste. In ne le to – ponudite jim lahko online rezervacijo, kar jim bo zagotovo olajšalo samo načrtovanje potovanja.
 
Kaj vse je še lahko na spletni strani hotela? Poleg vsega zgoraj naštetega, lahko imate tudi:

  •  knjigo mnenj
  •  možnosti ocenjevanja storitve (prejmete povratno informacijo gosta, kako je bil zadovoljen z vašo storitvijo)
  •  360 stopinjska predstavitev hotela (zelo zanimivo za potencialne goste)
  •  posebne ponudbe, ki so vezane na sezono
  •  predstavitev možnosti animacije
  •  predstavitev okolice, kjer se hotel nahaja in nasvete za preživljanje prostega časa
  •  video predstavitve
  •  dodelan rezervacijski sistem
  •  kontaktne obrazce,…

Možnosti so odprte in bolj boste kreativni, bolj se bodo vaši obiskovalci na spletni strani zabavali in se morebiti odločili za rezervacijo.
Vsekakor pa razumemo, da morate imeti za to dobrega izvajalca, ki vam bo pomagal uresničiti vaše ideje. Znanje, izkušnje in kreativnost boste zagotovo našli v ekipi podjetja Spletnik, kjer smo bili že neštetokrat prisotni pri uspehu različnih podjetij zaradi izdelave in lansiranja kvalitetne spletne strani. Zatorej nikar ne odlašajte in nas povprašajte o neobvezujoči ponudbi že danes!
Skupaj z vami bomo vaš hotel ponesli med turiste, popotnike in ljudi na internetu! Uspeh je pred vašim pragom, uspeh je tudi v kvalitetni spletni strani!

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.