Izdelava spletne strani za poročne fotografe

Jun 8, 2015
Jun 8, 2015

Vsaka poroka je velika prelomnica v življenju, ki mora za vedno ostati v spominu. Vse veselje in čustva lahko ujamemo v slike, česar je zmožen le izkušen fotograf. Ste to vi?
Potem je potrebno to sporočiti ljudem, pokažite jim svoje veščine, pretekle projekte, pokažite se v najboljši možni luči. Vas zanima kako? S spletno stranjo namreč.

Edini način, da ljudi prepričate v svojo profesionalnost, je kvalitetna in lepa spletna stran, kjer lahko objavite vse svoje reference in si s tem pridobite nove stranke.

Zakaj bi potrebovali spletno stran?

Ker boste tako najlažje pridobili nove stranke. Mladoporočenca, ki si organizirata poroko, bosta zagotovo brskala po Googlu in iskala fotografa, ki mu lahko zaupata fotografiranje njune poroke. Ravno na spletu se morate pojaviti tudi vi. Samo tako boste imeli priložnost svoje predstavitve, pokazali boste česa ste sposobni ter se na enkrat predstavili celotni Sloveniji.
Že imate spletno stran, ki se slabo uvršča v iskalniku Google? Pri tem vam lahko pomagamo s pomočjo oglasne kampanje na Google iskalniku in ostalih partnerskih straneh Googla!

Kakšno spletno stran potrebujete?

Pravzaprav je to popolnoma odvisno od tega, kaj vse ponujate, koliko različnih projektov ste že izpeljali, morda imate v ponudbi še kaj drugega poleg samega fotografiranja? Lahko pa vam povem, da je potrebno glavni poudarek dati na slikah vaših preteklih projektov. Izjemno dober vtis v ljudeh boste naredili, če bodo slike velike, jasno izpostavljene, besedilo naj bo le bistveno.

Kaj vse lahko objavite na spletni strani:                                                                                                                            spletna stran, spletna stran za fotografe

  • svojo predstavitev
  • kontaktne informacije
  • obrazec za povpraševanje
  • pretekle projekte
  • video in slikovne galerije
  • naštejte tudi dodatne storitve (tiskanje fotografij, izdelava foto-knjige, CD, DVD, snemanje, …)

Kaj si vaše stranke želijo?

Preden se odločite za spletno stran je vedno potrebno premisliti, kaj si vaše potencialne stranke želijo. Kaj drugega bi si želela mladoporočenca, kot brezskrbna in odlično organizirana poroka. Vedeti moramo, da ima vsak organizator takega dogodka ogromno dela, zato je dobro, če jim čim bolj olajšate delo. Ponudite jim več od vaše konkurence, npr. poročno knjigo, v uokvirjenje ene od slik, album s fotografijami, morda slikovni film, ali pa pripravite nekaj slik, ki jih bosta mladoporočenca poslala v znak zahvale in spomina vsem prisotnim.
Vse to je potrebno jasno izpostaviti in jih prepričati, da vam lahko zaupajo.

Kaj je torej vaš naslednji korak?

Ustvarite si seznam vseh storitev, ki jih lahko ponudite, razmislite o spletni strani in jo prepustite profesionalcu. Samo tako bo stran grafično in prodajno dobro zastavljena. Ekipa Spletnik vam lahko spletno stran izdela na podlagi dolgoletnih izkušenj, prisluhnili bomo vašim željam in našli rešitev, ki vam bo najbolj ustrezala.
Vas zanima kakšna spletna stran je najboljša točno za vas in kako se projekta lotiti? Pokličite nas na 016009930 ali nam pišite na info@spletnik.si, lahko pa tudi izpolnete kontatni obrazec takoj!
Matjaž Sedlar

5/5 - (1 vote)

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

5/5 - (1 vote)
Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.